Doğuma Hazırlık ruyada cinsiyet

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

elif327

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2017
163
57
13
28
arkadaslar merhaba. rüyasında hamileyken bebeğinin cinsiyetini gören var mi? var ise eğer nasıl gördünüz:)

İkinci oğluma hamile iken hep kız istememe rağmen, tontiş bacaklı şortlu kumral ama çok tatlı bir r yaş civarı bir bebek gördüm. Kimse rüyamda bebek erkek demedi ama erkek olduğu belliydi. O bebek benimmiş. Garip bir rüyaydı. Bir daha da hamileliğim boyunca rüyamda bebek görmedim

Canım bana Çin takviminde de kese görüntüsünden de sağ sol olayında bile kız dediler ama ben hep rüyalarımda oğlan gördüm ve gerçekten de bebeğim erkekti ama 16. Haftada düşük yaptım. Rüyada anneye gösteriyor kendini bence :)

geçmiş olsun canim öncelikle. bana da bütün teoriler testler hepsi kiz diyor :) ama rüyamda ilk drfa cinsiyet görmüştüm aglama sesi geliyodu oğlum pamir agliyor diyordum ama bebegi görmedimve baska ruyamda biri bana bence senin oğlun olacak diyordu. son ruyamdada kiz bebeği tutuyordum 2 tane :) icimden kiz geçiyor:)

Hamile olmadan önce banyoda kolumda bi bebek yıkarken görmüştüm. Yıkayıp üzerine mavi bi havlu örtüyodum.

Ve ben hamileyken, küçükken bende emeği çok olan bi ablam rüyasında kucağımda mavi bi kundakta sarılı bebek görmüştü.

İkiside çıktı :)

hayirlisi olsun canim bende rüyalarımı anlattim ne diyorsun bu konu hakkinda tahminin?

yok bu aserme el kurumasi felan felan.
Belirtilere göre tahmin yapıp kendini heveslendirme
Arkadaşımla 1 ay arayla hamile kaldık
O mide bulantısından aylarca çekti kilo verdi, ben hiç yasamadım
O herşeye aşerdi, bende aşerme olmadı
V.s v.s o kadar zıt hamilelikler yaşadık ki kısaca ben ne yapıyosam o tam tersiydi.
İkimizinde oğlu oldu :)

tabi canim onu gore heveslendirmiyorum kendimi :) bakalim 1 haftamiz var görebilirsek eğer. ama buraya da yazıyorum kizim olacak:)

Cinsiyeti öğrenmeden 3 gün önce rüyamda erkek bebek dünyaya getiriyordum cinsiyeti bi öğrendim erkek :)

Bende bu hamileliğimde bebek gördüö rüyamda , cinsiyeti belli değil yeni doğmuş bir bebekti... Beyaz giydirmişler ama ben eşime gösteriyordum bakk oğlumuza diye.
Gerçekten te oğlum oldu. Kaç haftalık hamilesiniz şuan? E elif327

tabi canim onu gore heveslendirmiyorum kendimi :) bakalim 1 haftamiz var görebilirsek eğer. ama buraya da yazıyorum kizim olacak:)

Öncelikle saol canım. Diğer arkadaşın dediği gibi belirtilere ve milletin dediği tahminlere takılma bana ilk gebe kaldığımdan beri sorduklarında erkek hissediyorum diyodum bu heralde iç güdüsel bişey :) ama insanlar hislerinden emin olamıyor mesela ben eşim erkek çok istiyor diye mi böyle hissediyorum acaba diye kendimi çok sorguluyodum :)

aynen öyle benim ruyalarda problemim vardi subyanim var 2 düşük yaşadım. bu hamileligimdede ruyamdan anladim salihi ariyorum diyordu bana sonra dedim hamileyim ve test yaptim pozitif :)

aynen öyle benim ruyalarda problemim vardi subyanim var 2 düşük yaşadım. bu hamileligimdede ruyamdan anladim salihi ariyorum diyordu bana sonra dedim hamileyim ve test yaptim pozitif :)

Allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım :) zor bi süreç sabırlı ol stres yapma sadece hayırlısını iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…