hayirlisi olsun canim bende rüyalarımı anlattim ne diyorsun bu konu hakkinda tahminin?Hamile olmadan önce banyoda kolumda bi bebek yıkarken görmüştüm. Yıkayıp üzerine mavi bi havlu örtüyodum.
Ve ben hamileyken, küçükken bende emeği çok olan bi ablam rüyasında kucağımda mavi bi kundakta sarılı bebek görmüştü.
İkiside çıktı :)
İçinden geçene güven, ben annelerin hissettiğine inanıyorum :)hayirlisi olsun canim bende rüyalarımı anlattim ne diyorsun bu konu hakkinda tahminin?
Belirtiler derken?o zaman kizim olacak ve butun belirtiler erkek gosteriyor ama ben herkese hissim kiz ve %90 kizim olacak hissediyorum:)
Belirtilere göre tahmin yapıp kendini heveslendirmeyok bu aserme el kurumasi felan felan.
tabi canim onu gore heveslendirmiyorum kendimi :) bakalim 1 haftamiz var görebilirsek eğer. ama buraya da yazıyorum kizim olacak:)Belirtilere göre tahmin yapıp kendini heveslendirme
Arkadaşımla 1 ay arayla hamile kaldık
O mide bulantısından aylarca çekti kilo verdi, ben hiç yasamadım
O herşeye aşerdi, bende aşerme olmadı
V.s v.s o kadar zıt hamilelikler yaşadık ki kısaca ben ne yapıyosam o tam tersiydi.
İkimizinde oğlu oldu :)
hayirlisi olsun canim:)Cinsiyeti öğrenmeden 3 gün önce rüyamda erkek bebek dünyaya getiriyordum cinsiyeti bi öğrendim erkek :)
tabi canim onu gore heveslendirmiyorum kendimi :) bakalim 1 haftamiz var görebilirsek eğer. ama buraya da yazıyorum kizim olacak:)
aynen öyle benim ruyalarda problemim vardi subyanim var 2 düşük yaşadım. bu hamileligimdede ruyamdan anladim salihi ariyorum diyordu bana sonra dedim hamileyim ve test yaptim pozitif :)Öncelikle saol canım. Diğer arkadaşın dediği gibi belirtilere ve milletin dediği tahminlere takılma bana ilk gebe kaldığımdan beri sorduklarında erkek hissediyorum diyodum bu heralde iç güdüsel bişey :) ama insanlar hislerinden emin olamıyor mesela ben eşim erkek çok istiyor diye mi böyle hissediyorum acaba diye kendimi çok sorguluyodum :)
aynen öyle benim ruyalarda problemim vardi subyanim var 2 düşük yaşadım. bu hamileligimdede ruyamdan anladim salihi ariyorum diyordu bana sonra dedim hamileyim ve test yaptim pozitif :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?