Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek MerkezleriRüyada çocuğunun cinsiyetini gören oldu mu 🥰🌸
Daha gebe kalmadan çocuk cinsiyeti goren oldu mu kızlar Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin önemli olan bu ama en çok merak edilen de bu. Böyle bir rüya görünce de şaşırdım daha hamile bile değilim kısa zamanda nasip olur inşallah siz gordunuz mu çıktı mı rüyanız
Daha gebe kalmadan çocuk cinsiyeti goren oldu mu kızlar Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin önemli olan bu ama en çok merak edilen de bu. Böyle bir rüya görünce de şaşırdım daha hamile bile değilim kısa zamanda nasip olur inşallah siz gordunuz mu çıktı mı rüyanız
Daha cinsiyetim belli değil ama ben erkek bebek gördüm hem hamile kalmadan önce hemde hamile kaldıktan sonra bide tüp bebekle hamile kaldım transfer sonrası 4. Günde bi rüya gördüm yıkanan çamaşırları asarken bir kırmızı bir mavi zıbın astım Hayırlısı iki uc haftaya çıkar bizim sonuçta