Ruyada evlenecegın kısıyı gormek??

RapheLLa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2013
7
0
0
İstanbul
Surekli ruyamda ayni kisiyle evlendigimi goruyorum ruyami anlatmak istemiyorum simdilik AMA bi gece gormesem diger gece mutlaka goruyorum by kisiyi daha onceden tanimiyordum ruyalsrim sayesinde farkina vardim simdide sadece taniyorum samimiyet yok. Her neyse Ben ruyalarimdan bi anlam vikarmak istemesemde neden evlilikle ilgili goruyorum diyorm cevanini bulamiyorum sizce nedeni be olabilir farkli bakis acilarina ihtiyacim var

Surekli ruyamda ayni kisiyle evlendigimi goruyorum ruyami anlatmak istemiyorum simdilik AMA bi gece gormesem diger gece mutlaka goruyorum by kisiyi daha onceden tanimiyordum ruyalsrim sayesinde farkina vardim simdide sadece taniyorum samimiyet yok. Her neyse Ben ruyalarimdan bi anlam vikarmak istemesemde neden evlilikle ilgili goruyorum diyorm cevanini bulamiyorum sizce nedeni be olabilir farkli bakis acilarina ihtiyacim var

Merhaba,reelde mi tanıyorsun o kişiyi??

Merhaba,reelde mi tanıyorsun o kişiyi??

merhaba,
benim bu ruyalarım yaklaşık kasım ayından beri var o zaman bilmiyordum kim olduğunu sobnra nir yerde gordum onu tanışmıyoruz kendisiyle konuşmadık bile hiç. Ama ruyalarım hala devam ediyor sıradan ruyalar değil üstelik :/ cevremde bilen yol gösterecek kimse yok camii hocasına bile gitmeyi dusundum ama gtmedim

2 yıldır beraber olduğum erkek arkadaşım da biz hiç tanışmadan ve beni hiç görmeden ,beni rüyasından görmüş..rüyasında ölüyomuşum gerçi sizinki gibi değil ama o geldi aklıma:37:

bi fikrim yok ama var etrafımda böyle insanlar ,hani rüyasında gördüğü çıkan..seninde var mı öyle bi durumun..hayırlara gelsin inşalah..

böyle şeylere normalde pek inanmazdım ama eşim ile tanışmadan önce beni rüyasında gördüğünü söylemişti..kaç kere..ondan sonra olabiliyormuş demek ki dedim.he seninki evlilik olur olmaz bilemeyiz tabi ama ben inanıyorum artık..oladabilir cnm..ama cami hocasına gitcek kadar takma bence kafana.herşey kısmet:34:

Ben esimi hayatimda hic gormemistim ruyama girene kadar ruyalarim 3 yil surdu sonra karsima cikti hemde farkli sehirlerde olmamiza ragmen... ve simdi evliyiz :) ama cok takilmamak lazim boyle seylere.... illa oyle olucak diye bi kaide yok

Hayır olsun diyelim arkadaşım...bende yıllardır hep bi adamı görürdüm rüyamda,şuan o adam eşim :))

ben de birisini görmüştüm onunla nişanlandığımı, ama ona benzeyen başkasıyla nişanlanmıştım

gelicekte yaşayacağın şeyleri rüyanda görebilirsin dejavu denen durumda bundan ibarettir zaten

Back
X