Doğuma Hazırlık Rüyada görülen isim - Hiç duymamıştım !

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

myline

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2009
1.418
4
116
Bursa
Arkadaşlar günaydın benin bir kızım olacak Allahın izni ile.

bu gece bir rüya gördüm hayırdır inşallah. rüya çok ilginçti o kısmı geçiyorum. aslında binaz korkutucu bile olabilir ama ben çocuğa seslendiğim isme takıldım.

çünkü daha önce hiç duymamıştım bugün internetten biraz araştırdım ve şok oldum çünkü benim kızıma koymak istediğim isim (ilk ismi elif) zaten ikinci ismi Su idi ama bazı arkadaşlar dalga geçtikleri için bi alternatif düşünüyordum. gördüğüm ismin anlamına baktım bir anlamı olduğundan bile şüpheliydim,

anlamı: suya kanmışlar demekmiş.
isim: RıVA

ben hala şoktayım yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum...:bbo:

Son düzenleme:
Şokta olacak ne var anlamadım canım. Riva hoş bir isim olurdu eğer isim olarak kulanılsaydı. Daha çok yabancı isimmiş gibi geliyor kulağa. Aşkı Memnunuyu çok izliyorsan ordan da bilinçaltında kalmış olabilir kaydirigubbakcemile3 Ayrıca Elif Su gayet güzel bir isim. Benim de yeğenimin adı. Dalga geçilecek ne varmış. Sen başkalarının söylediğine ne bakıyorsun. Ben kızımın adını Yağmur koyucam. ılk kızımın adı Selin Irmak. Sen beğendiysen gerisini boşver canım

Elif su ..neresi dalga konusu? boşver sen.

Rüyanda Riva görmüşsün .koymak istediğin isimle alakalı..Şokun bundan galiba..

Çoğu kişi rüyasında gördüğü ismi koyuyor mutlaka..

Elif Riva koyabilirsin..sen bilirsin.

Gerçekten benimde okuyunca aşkı memnu geldi aklıma :))) allahtan çocuğunun arkadaşları bu diziye yetişemicekler :D
ısim olarak hiç düşünmemiştim ama hoş ya..Ben daha çok erkeğe yakıştırdım ama unisex bir isim sanırım bu..

Şokta olacak ne var anlamadım canım. Riva hoş bir isim olurdu eğer isim olarak kulanılsaydı. Daha çok yabancı isimmiş gibi geliyor kulağa. Aşkı Memnunuyu çok izliyorsan ordan da bilinçaltında kalmış olabilir kaydirigubbakcemile3 Ayrıca Elif Su gayet güzel bir isim. Benim de yeğenimin adı. Dalga geçilecek ne varmış. Sen başkalarının söylediğine ne bakıyorsun. Ben kızımın adını Yağmur koyucam. İlk kızımın adı Selin Irmak. Sen beğendiysen gerisini boşver canım

teşekkür ederim canım :) ama ben aşkı memnuyu izlemiyorum ki rivayı daha önce hiç duymadım da şimdi sen söyleyince bi plaj ismiymiş aynı zamanda sanırım istanbulda bir belde, ama isimler sözlüğünde arapça kökenli bir isim olarak geçiyor anlamı suya kanmış demekmiş benim şaşkınlığım koymak istediğim isimle alakalı olması yani sanki su isminden vazgeçme der gibi...:)

Elif su ..neresi dalga konusu? boşver sen.

Rüyanda Riva görmüşsün .koymak istediğin isimle alakalı..Şokun bundan galiba..

Çoğu kişi rüyasında gördüğü ismi koyuyor mutlaka..

Elif Riva koyabilirsin..sen bilirsin.

deniz güneş benim ne demek istediğimi anlamışın teşekkür ederim :)) a.s.

Gerçekten benimde okuyunca aşkı memnu geldi aklıma :))) allahtan çocuğunun arkadaşları bu diziye yetişemicekler :D
İsim olarak hiç düşünmemiştim ama hoş ya..Ben daha çok erkeğe yakıştırdım ama unisex bir isim sanırım bu..

dilal şimid siz söyleyince farkettim bende riva isminin bir yer ismi de olduğunu :)))
ama şimdi şehir ismi koymakda çok moda oldu sanır :)) okan bayülgen kızına istanbul ismini koyacaktı sanırm :) evet unisex bir isimmiş .

Son düzenleme:
Okan Bayülgenin çocuğunun adı ıstanbul oldu evet bence çok güzel ya dünyanın en güzel şehirlerinden birinin adını taşımak.. Riva da oldukça karizmatik valla.. bence hoş ve değişik olur :)) hem bi anlamıda varmış daha ne olsun :)

Arkadaşlar günaydın benin bir kızım olacak Allahın izni ile.

bu gece bir rüya gördüm hayırdır inşallah. rüya çok ilginçti o kısmı geçiyorum. aslında binaz korkutucu bile olabilir ama ben çocuğa seslendiğim isme takıldım.

çünkü daha önce hiç duymamıştım bugün internetten biraz araştırdım ve şok oldum çünkü benim kızıma koymak istediğim isim (ilk ismi elif) zaten ikinci ismi Su idi ama bazı arkadaşlar dalga geçtikleri için bi alternatif düşünüyordum. gördüğüm ismin anlamına baktım bir anlamı olduğundan bile şüpheliydim,

anlamı: suya kanmışlar demekmiş.
isim: RİVA

ben hala şoktayım yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum...:bbo:

kızımın olacağını öğrendiğim gece bende bir rüya görmüştüm.bir kız cocuğunu kucağımda emziriyordum.sonra eşime vermişim bebeği.oda bebeği cansu diye seviyordu.sabah eşime anlattım.hayırdır inşallah dedi.ve ogünden sonra kızımın adı kesinleşti..CANSU olacak.

bence de riva güzel bir isim olur anlamı da güzel bence :) hiç kafana takma eğer için ısındıysa. elif su da güzel ama ben biraz klişe olduğu düşünüyorum artık...
ayrıca riva bana bi denizcilik terimini anımsattı yoksa o ariva mıydı emin değilim sempatiksalakcinni

Benim kuzenimin eşi de kuzenim hamileyken rüyasından Ulki olsun çocuğun adı diyen bir dede görmüş hatta rüyasında pazarlık yapmış Hulki koyayım bari diye :) dede olmaz Ulki koyacaksın demiş :)

Şimdi minik beyimizin ismi Ulki Arda ee H yok tam Trakya kızanı işte :D

bence de riva güzel bir isim olur anlamı da güzel bence :) hiç kafana takma eğer için ısındıysa. elif su da güzel ama ben biraz klişe olduğu düşünüyorum artık...
ayrıca riva bana bi denizcilik terimini anımsattı yoksa o ariva mıydı emin değilim sempatiksalakcinni

Evet canım riva değil ariva, yelken açma komutu :D

Benim kuzenimin eşi de kuzenim hamileyken rüyasından Ulki olsun çocuğun adı diyen bir dede görmüş hatta rüyasında pazarlık yapmış Hulki koyayım bari diye :) dede olmaz Ulki koyacaksın demiş :)

Şimdi minik beyimizin ismi Ulki Arda ee H yok tam Trakya kızanı işte :D

ay hiç güleceğim yoktu ayol sırnaşık şey bence rüyaya giren dede de trakyalıymış ondan ulki istemiş. ne yapsın tayinini memlekeye aldırmış. çok güzel yaa kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim kızlar :) valla güldürdünüz beni de iş yoğunluğundan arada bi bakıp çıkıyorum hemen:)
arriva arriva diyen bir karakter vardı dimi bir çizgi filmde oda geldi aklıma sabah hatta güldüm bu ne ya die :))
dilal dede gerçektende trakyalıymış :) bize bir müşteri gelmişti bir afiş tasarımı istiyordu brif yazmış bize h lerin iç birini yazmamıştı o geldi aklıma hahaa :))

nihat hatipogluna bir mail atıp soracağım bakalım ne diyecek :) riva isminden hiç emin olamadım ben doğrumu anlamı ya da başka bir anlamı varmı acaba die.

Vazgeçme tabi. Riva gerçekten çok hoş bir kelime. Anlamıda güzelmiş. Riva. Çok ama çok değişik bir isim kimsede yok gerçekten. İçinde ukte kalmasın ben olsam kafama takacağıma kızıma takardım. opuyorumnanaktan

Vazgeçme tabi. Riva gerçekten çok hoş bir kelime. Anlamıda güzelmiş. Riva. Çok ama çok değişik bir isim kimsede yok gerçekten. İçinde ukte kalmasın ben olsam kafama takacağıma kızıma takardım. opuyorumnanaktan

saol canım dün artık isim krizi sona erdi :)) eşimle konuştuk elif su ismi son kararımız bu da böyle ilginç bir anı olarak kalacak sanırm :) ama yine de merakımdan soracağım :)

kızlar dün akşam konuyu okudum şu Trakyalı muhabbetlerine bütün gece güldüm yaa çok alemsiniz Allah iyiliğinizi versin e mi......:lepi:

Back
X