Rüya Yorumları Rüyada Görülen Kişinin Araması

Seninki niyetini belli etmiştir ama ben o kadar aşk rüyaları göreyim sonra arasın iş muhabbeti yapsın :KK43:
Cok gururlu oldugunu soylemissinz ,nabiz yoklamak icin aramistir bence

Eger gururlu bi yapisi varsa aradigi anda direk duygusal bir konusma yapmasni beklememek lazm

Etk
Seçilmiş insan gibi elbette hissetmem, ilahi mesajlar alan son kişi ben olurdum herhalde :) Belki acaba o mu çok düşünmüş aramayı ki ben bu kadar etkilenip hemen öncesinde rüya gördüm diye düşündüm ve etkilendim açıkçası.
etkilenme. Hayal kırıklığı yaşamaman için söylüyorum. Boşver, eskilerden hayır bulan görmedim 38 yaşındayım.

Merhaba,

Dün çok garip bir olay yaşadım, aslında olay garip olması değil de dünden beri toplayamadım kendimi. Şöyle ki; Eskiden görüştüğüm ve kısa süren bir ilişki yaşadığım kişiyi dün rüyamda çok duygusal bir şekilde gördüm. Ben bir trafik kazası geçiriyordum, arabayı ben kullanıyordum. Kazadan uyandığımda da benim başımda bekliyordu. Sonrasını tam hatırlamıyorum ama yoğun bir aşk hissi olduğunu hatırlıyorum. Rüyadan uyandığımda kendimi çok kötü ve üzgün hissettim açıkçası. Çünkü uzun zamandır görüşmediğim, iletişim kurmadığım ve aklımda olmayan birisiydi.

Tekrar uyumaya çalışırken yani uyandıktan 10 dk sonra telefonum çaldı ve arayan O'ydu... Şaşkınlığımı atamamış, kocaman gözlerle telefona bakarken açtım telefonu sonunda. Genel bir konuşma geçti. İş ile ilgili bir konuşma geçti aramızda. Yani özel olarak naber'den başka bişey konuşulmadı :KK70:

Bu olay beni çok etkiledi. Dünden beri hem şansıma, hem aklımda olmayan birini aklıma sokan bilinçaltıma çok kızgınım. Gerçekten anlam veremedim. Olayın açıklanacak bir tarafı yok saçma bişey işte ama. Siz ne hissederdiniz bu durumda? Bu kadar kafa karışıklığına değmez değil mi?

Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için...
tamamen o kişinin sizi aşırı düşünmesinden kaynaklı,telepati yolu ile rüyanıza girmesinden başka bişey değil :) saçma bi durum söz konusu değil yani...kişi tarafından size fazla enerji yüklenmesi sonucu olmuş bi olay :)
hissettikleriniz aslında onun size hissetiklerinin yansıması..umarım kısada olsa anlatabildim durumu

tamamen o kişinin sizi aşırı düşünmesinden kaynaklı,telepati yolu ile rüyanıza girmesinden başka bişey değil :) saçma bi durum söz konusu değil yani...kişi tarafından size fazla enerji yüklenmesi sonucu olmuş bi olay :)
hissettikleriniz aslında onun size hissetiklerinin yansıması..umarım kısada olsa anlatabildim durumu
Evet anladım teşekkür ederim yorumunuz için. Belki öyledir pek ihtimal vermek istemiyor insan yine de. Bu arada kullanıcı adınıza bayıldım çok sevimli :)

Evet anladım teşekkür ederim yorumunuz için. Belki öyledir pek ihtimal vermek istemiyor insan yine de. Bu arada kullanıcı adınıza bayıldım çok sevimli :)
tahmin edebiliyorum ama gerçekten aklınızda fikrinizde yokken bi anda rüyada görülmesi hisler falan tamamen dediklerim.ötesini bende bilemem :)
bu arada tşk ederim :) ♥♥

Merhaba,

Dün çok garip bir olay yaşadım, aslında olay garip olması değil de dünden beri toplayamadım kendimi. Şöyle ki; Eskiden görüştüğüm ve kısa süren bir ilişki yaşadığım kişiyi dün rüyamda çok duygusal bir şekilde gördüm. Ben bir trafik kazası geçiriyordum, arabayı ben kullanıyordum. Kazadan uyandığımda da benim başımda bekliyordu. Sonrasını tam hatırlamıyorum ama yoğun bir aşk hissi olduğunu hatırlıyorum. Rüyadan uyandığımda kendimi çok kötü ve üzgün hissettim açıkçası. Çünkü uzun zamandır görüşmediğim, iletişim kurmadığım ve aklımda olmayan birisiydi.

Tekrar uyumaya çalışırken yani uyandıktan 10 dk sonra telefonum çaldı ve arayan O'ydu... Şaşkınlığımı atamamış, kocaman gözlerle telefona bakarken açtım telefonu sonunda. Genel bir konuşma geçti. İş ile ilgili bir konuşma geçti aramızda. Yani özel olarak naber'den başka bişey konuşulmadı :KK70:

Bu olay beni çok etkiledi. Dünden beri hem şansıma, hem aklımda olmayan birini aklıma sokan bilinçaltıma çok kızgınım. Gerçekten anlam veremedim. Olayın açıklanacak bir tarafı yok saçma bişey işte ama. Siz ne hissederdiniz bu durumda? Bu kadar kafa karışıklığına değmez değil mi?

Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için...
Bana da bazen olur öyle şeyler ama madem duygusal bir rüyaydı sanırım benim kafam karışırdı onu düşünmeye başlardım tekrardan diye düşünüyorum:)
böyle şeyler oluyor ama her zaman doğru mu güvenlilr mi bir tek Allah bilir...
Bakın size bir şey anlatayım
ben eskiden birisine aşıktım platonik...bu çocuk aleviydi
ama nasıl seviyorum nasıl..
annemin dee en büyük korkusu alevi birisiyle evlenmemdir neyse...
işte birgün annemle öğlen sarılmışız yatıyoruz o aralar da çocukla aramda bir şeyler oldu olacak gibi bana ilgili
(ama ilgisi fosmuş sonradan çıktı neyse)
annem birden bir hopladı dedi rüyamda gördüm Cathy alevi bir çocukla evlencek dediler çok korktum dedi
ben de dedim içimden "tamam, bu çocuk benim kaderim"
nasıl dualar ediyorum nasıl istiyorum onu ve inanıyorum da evlencez kesin...
neyse işte gel zaman git zaman olmadı bu iş çocuk yan çizdi ben bunalımlara girdim hani kaderimdi bilmem ne inancımı bile sorguladım çünkü gerçekten tuhaf bir durumdu...
çook sonra 3 yıl sonra anladım ki kaderim değil:)) çok yanlış zannetmişim
sonra da şimdiki aşkımı buldum binlerce şükür..alevi de değil rüya yalan yani:)))
velhasıl böyle rüyalara vs çok inanamamaya peşine çok düşmemeye karar verdim ve bunu öğrenmiş oldum neticede
evet haberci rüya var mı var
ama biz bunu bilebilecek ayırt edebilecek kişiler miyiz ? kesinlikle hayır...biz o olgunlukta ya da "ermişlikte" değiliz..en azından ben değilim...
o yüzden bir şey olacaksa olur çok peşine düşüp düşünmemiz hiç bir şekilde olaya etki etmediği gibi bizi yoruyor sadece
bence...:)

böyle şeyler oluyor ama her zaman doğru mu güvenlilr mi bir tek Allah bilir...
Bakın size bir şey anlatayım
ben eskiden birisine aşıktım platonik...bu çocuk aleviydi
ama nasıl seviyorum nasıl..
annemin dee en büyük korkusu alevi birisiyle evlenmemdir neyse...
işte birgün annemle öğlen sarılmışız yatıyoruz o aralar da çocukla aramda bir şeyler oldu olacak gibi bana ilgili
(ama ilgisi fosmuş sonradan çıktı neyse)
annem birden bir hopladı dedi rüyamda gördüm Cathy alevi bir çocukla evlencek dediler çok korktum dedi
ben de dedim içimden "tamam, bu çocuk benim kaderim"
nasıl dualar ediyorum nasıl istiyorum onu ve inanıyorum da evlencez kesin...
neyse işte gel zaman git zaman olmadı bu iş çocuk yan çizdi ben bunalımlara girdim hani kaderimdi bilmem ne inancımı bile sorguladım çünkü gerçekten tuhaf bir durumdu...
çook sonra 3 yıl sonra anladım ki kaderim değil:)) çok yanlış zannetmişim
sonra da şimdiki aşkımı buldum binlerce şükür..alevi de değil rüya yalan yani:)))
velhasıl böyle rüyalara vs çok inanamamaya peşine çok düşmemeye karar verdim ve bunu öğrenmiş oldum neticede
evet haberci rüya var mı var
ama biz bunu bilebilecek ayırt edebilecek kişiler miyiz ? kesinlikle hayır...biz o olgunlukta ya da "ermişlikte" değiliz..en azından ben değilim...
o yüzden bir şey olacaksa olur çok peşine düşüp düşünmemiz hiç bir şekilde olaya etki etmediği gibi bizi yoruyor sadece
bence...:)
Hayırlısı olmuş sizin için çok sevindim adınıza... Hep mutlu olun şimdiki aşkınızla :) Ben de bir anlam çıkarmadım aslında ama olayın hemen 10 dk içinde olup bitmesi çok şaşırttı beni telefona bakarkenki halimi görmeliydiniz :D Bir an olayın ilginçliğine ve büyüsü mü diyeyim kapılıyor işte insan ister istemez.

Back
X