Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bunun bir anlamı var mıdır? Yani ben evlenip yuva kurmak, anne olmak isteyen biriyim. Bu rüya bir anlam ifade eder mi yoksa bilinçaltının oluşturduğu bir durum mudur?
Eşimle tanıştığım sene bende kendimi hep gelinlikli ve hamile görürdüm ama evlenme gibi bir isteğim yoktu benim. Kahve falımda bile gelin damat çıkıyordu ama hamileyken hep kız gördüm oğlum oldu. İnşallah gözüne gönlüne göre hayırlı bir evlilik yaparsın
Aaa bende az önce uyandım ve kendimi ikizlere hamile gördüm gece. Kızım daha 2 yaşında ben bakamam diye umursamamışım 6 aylık olana kadar doktora gitmemişim, doktor bana bağırıyordu en son
Rüya,fal vs inanmam ben.Bunları istiyormuşsunuz zaten.Bilinçaltınızda olanlar yansımıştır.Çok fazla anlam yükleyip takılmayın bunlara.Hayat akıp geçiyor.Önemli olan gerçek hayat :)
Kızlar bunun bir anlamı var mıdır? Yani ben evlenip yuva kurmak, anne olmak isteyen biriyim. Bu rüya bir anlam ifade eder mi yoksa bilinçaltının oluşturduğu bir durum mudur?