• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Rüyada isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

SouvveniR

❤+❤ = ❤❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
11.481
8.058
448
İstanbul
Başına böyle birşey gelmiş olan var mı?
Ben ilk kez böyle birşey yaşadım, sizlere de danışmak istedim.
Benim 2. hamileliğim ve dün akşam tuhaf rüyalar gördüm, hatırlamadığım.
Ama tek hatırladığım oğluma isim verilmesi.
Eşime anlattığımda "kim verdi ismi" dedi, ama tam olarak biri vermedi.
Sadece oğlumun ismi olacağı söylendi...
Verilen isim ise "İnan Emir" iki isimdi.

Sizce bir anlamı var mıdır?
Nasıl yorumlasam bilemedim... :KK51:

Benim ismimde annemin rüyasında gördüğü isim.. Rüyasında o ismi koyduğunu görünce benim ismimi öyle koymuş.
Ve bende daha evlenmedim ama çocuğumun ismini rüyamda görüyorum hemde defalarca.. Bilin altı falan yok evlilikte düşünmüyorum ama görüyorum ve bu çok güzel..
Şimdiden özlüyorum onları :)

Ben de görmüştüm. 7 haftalık hamileyken rüyamda 2 yaşlarında bir erkek bebek gördüm. Adını sordum kulağıma eğildi "Bekir" dedi. Rüyadan 4 hafta sonra oğlum olacağını öğrendim. İnşallah Bekir ismini kulağına okutacağım doğduğunda. Kimlikte yazdırmayı düşünmüyorum.

Kocamla yeni tanıştığımız dönemlerde bebeğim oldu rüyamda adını soranlara Demir dedim. Demir isminde ne bi tanıdığım vardı ne de o ismi özel olarak beğenirdim bilinçaltının oyunları sanırsam. Kocam şimdi erkek olursa istemiyo o ismi :(

Ben de görmüştüm. 7 haftalık hamileyken rüyamda 2 yaşlarında bir erkek bebek gördüm. Adını sordum kulağıma eğildi "Bekir" dedi. Rüyadan 4 hafta sonra oğlum olacağını öğrendim. İnşallah Bekir ismini kulağına okutacağım doğduğunda. Kimlikte yazdırmayı düşünmüyorum.

Hayırlısı olsun inşallah.
Ben bir kaç internette güvenilir siteden okuduğum kadarıyla dine uygun isimler görüldüyse rüyada, tamamen kendi iraden altında koyup koymama hakkı sende saklı. Koymak zorunda değilsin, böyle bir durum söz konusu değilmiş dinen.
Ben de çok kararsız kaldım, belki koyarım bu isimleri bilemedim.

Kocamla yeni tanıştığımız dönemlerde bebeğim oldu rüyamda adını soranlara Demir dedim. Demir isminde ne bi tanıdığım vardı ne de o ismi özel olarak beğenirdim bilinçaltının oyunları sanırsam. Kocam şimdi erkek olursa istemiyo o ismi :KK43:

Dediğim gibi vacip değil.
Bu tamamen senin iradene bağlı, eğer koymak istersen koyarsın.
İstemiyorsanız da koymazsınız.
Herhangi bir dini zorunluluğu yok.

Rabbim hayırlısı ile evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah... :KK39:

Canım bende rüyamda hep kız bebek görüyorum geçenlerdede rüyamda ona büşra eda ismini vermiştim normalde istediğim bir isimde değil ve ikisi bence çok alakasız daha cinsiyet belli değil ama bence kızım olucak hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Benim de eşim daha hamile olduğumu bile bilmiyorduk rüyasında görmüştü erkek bebek ve isminin Atlas olduğunu söylemiş. Henüz cinsiyet belli değil ama sizce isim nasıl ben bilemedim pek ısınamadım isime :S

Hayırlısı olsun inşallah.
Ben bir kaç internette güvenilir siteden okuduğum kadarıyla dine uygun isimler görüldüyse rüyada, tamamen kendi iraden altında koyup koymama hakkı sende saklı. Koymak zorunda değilsin, böyle bir durum söz konusu değilmiş dinen.
Ben de çok kararsız kaldım, belki koyarım bu isimleri bilemedim.
Kulağına okuturum ama koymayı düşünmüyorum canım. Dediğin gibi bize bağlı koyup koymamak dini bir hükmü yok illa koyman gerek diye.

Canım bende rüyamda hep kız bebek görüyorum geçenlerdede rüyamda ona büşra eda ismini vermiştim normalde istediğim bir isimde değil ve ikisi bence çok alakasız daha cinsiyet belli değil ama bence kızım olucak hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

hamile iken sanırım herkes garip rüyalar görüyordur.
Rabbim hayırlı evlat versin inşallah.
Eğer benim kız çocuğum olsaydı, Kübra koymak isterdim adını.
Kızlığımdan beri sevdiğim bir isimdir, büşra ismi de güzel.

Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah.

Benim de eşim daha hamile olduğumu bile bilmiyorduk rüyasında görmüştü erkek bebek ve isminin Atlas olduğunu söylemiş. Henüz cinsiyet belli değil ama sizce isim nasıl ben bilemedim pek ısınamadım isime :S

Tamamen sizin kararınız ama ben Atlas ismini severim.
Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasib etsin.
Ben giderek İnan Emir ismine alışmaya başladım, sanırım çocuğumun adını bu şekilde koyacağım.
Eşim bana bırakmıştı isim tercihini, babamın adını koymak istedim.
Fakat eşim istemiyor, daha da diretmeyeceğim sanırım bu konuda, her ne kadar bu sefer benim istediğim olsun desem de, kalp kırıklığı ile olacak iş değil zaten...

hamile iken sanırım herkes garip rüyalar görüyordur.
Rabbim hayırlı evlat versin inşallah.
Eğer benim kız çocuğum olsaydı, Kübra koymak isterdim adını.
Kızlığımdan beri sevdiğim bir isimdir, büşra ismi de güzel.

Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah.

Amin inşallah sağlıkla doğsunlar

Ben daha yeni evliyken hamilelik düsünmüyordum. Ama rüyamda bende ismi gördüm erkek bebegim vardi ve ismini 'Muhsin ilyas' koymustuk. Heycanla bi uyandim esime dedim ki eger bir gün bi oglumuz olursa insallah bu isimi koyariz rüyamda gördüm esimde tmm dedi cok begendi oda :) eger erkek olursa ins o ismi vercez:)

Back
X