tuuuuuuba Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2012 129 0 26 Ankara 23 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tuuuuuuba #1 hamileyim.kanamam olduğunu hatta pantolonuma felan bulaştığını görüyorum.rengi pembemsiydi ama çok korkuyodum.bilen biri yorumlayabilirmi?
hamileyim.kanamam olduğunu hatta pantolonuma felan bulaştığını görüyorum.rengi pembemsiydi ama çok korkuyodum.bilen biri yorumlayabilirmi?
nedengul Üye Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2013 33 0 6 Bursa 23 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tuuuuuuba #2 tuuuuuuba .!.: hamileyim.kanamam olduğunu hatta pantolonuma felan bulaştığını görüyorum.rengi pembemsiydi ama çok korkuyodum.bilen biri yorumlayabilirmi? Genişletmek için tıkla... rüyada görülen kan rüyayı bozar derler. etkilenmemelisin. zaten hamileyken görülen rüyaların yorumlanması çok da doğru değil. o yüzden endişelenmeni gerektirecek bir durum da yok :) rahatla :) nedengül
tuuuuuuba .!.: hamileyim.kanamam olduğunu hatta pantolonuma felan bulaştığını görüyorum.rengi pembemsiydi ama çok korkuyodum.bilen biri yorumlayabilirmi? Genişletmek için tıkla... rüyada görülen kan rüyayı bozar derler. etkilenmemelisin. zaten hamileyken görülen rüyaların yorumlanması çok da doğru değil. o yüzden endişelenmeni gerektirecek bir durum da yok :) rahatla :) nedengül
tuuuuuuba Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2012 129 0 26 Ankara 23 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tuuuuuuba #3 teşekkür ederim.ben pek rüya görmem de bu beni çok etkiledi.rahatladm ama saol :)