• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliyle aynı rüyayı görmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya bak bı tanıdığımız var, tanıdık dediysem ebesinin nikahı yani, şöyle amcamın eski damadının kardeşi 😂😂 tabii tanıyoruz ister istemez su tip; alkol, kadin, iş yok güç yok, iki kelimeyi bir araya getiremez dersin, bakışı bile itici, eşi de boşadı zaten, çocukları yolda gorse yol değiştiriyor, abdest bilmez, besmele çekmeyi bilmez, bikac gün önce bir duydum muska yazıyormuş 😂😂😂 şimdi buna güvenip gidene ne dersin, inanana ne anlatabilirsin 🤷🏻‍♀️😂😂 mugeye çıkmasını bekliyorum durum guncellerim 😂😂
Ona gidecek kafadaki insanlara iyi yapıyor söyleye söyleye dilinde tüy bitti insanların hiç acimiyorum gülüyorum yeter yahu devlet bile mesaj atıyor kendini şöyle böyle tanitanlara inanmayın diye illa kanmak isteyen insanları parası çok olup kaptırmak isteyenlere aynen devam diyorum kendin oku öğren kendi hayrına karşındaki sana o muskaya ne yazıyor kopya çekip yapıştırıyor kalbinde taşıyacaksın zaten üstünde değil .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back