bende hep görürüm ki rüyalarımda genelde çıkarama Çok şükür bir şeyle karşılaşmadım :)))
Cutemom da yazınca korktum bak şimdi.
hatta biri daha konu açmıştı doğumuna 1 hafta vardı rüyasında görmüş ve hemen öğrenmişti.
eşin mi sevgilin mi nişanlın mı nasıl gördün de çıktı ki ??
Valla ben rüyamda gördükten kısa bir süre sonra öğrendim ama herkes icin geçerli değil bu. Zaten şüpheleniyordum rüyam bana pusula oldu sadece.
Ben de bir gece esimin beni aldattigini gordum
Uyandigimda esimin sirtini yumrukluyordum :=)
O da garibim, askim kabus mu gordun diye beni kendime getirmeye calisiyordu :)
Sonra anlattim tabi ne gordugumu .
Ilk dedigi sey kkda okuyup okuyup hincini benden aliyorsun oldu :)
Hakikaten de gece yatmadan kkda aldatma konusu okumustum :)
Senin de boyle bir sey olabilir :)
tv altındakı dvd arkasında lıg tv kartı buldugumu gorerek ruya baslıyordu daha sonra onu arıyormusum acmıyormus baska bırınden haber gelıyor gıdıp goruyordum bır kızla sevısırsek
kısaca ruya bu
o tv dvd arkasından 2. bır hat buldum aynı gun onu sevgısılıyle konusurken telefonla yakalamıstım ve ayrılmıstık eskı esım dıyelım kategorıyede
Ay şimdi, korkutmak gibi olmasın ama
Annem de 1 yıl boyunca hep rüyasında görmüş görmüş , en sonunda gerçeği öğrenmiş.
Ben de aynı şekilde, eski sevgilimi eski sevgilisiyle el ele gördümmmm 1 hafta sonra adam onu unutamadım diye gitti
Bence rüyalara bu kadar takılmayın mesela geçenlerde ben rüyamda Acun ılıcalıyla evliymişim hatta oğlumda onun çocuğuymuş gibi gördüm yani eşim olarak rüyamda acunu gördüm çok saçma geldi sabah kahvaltıda eşime anlattım oda bende güldük geçtik.Şimdi ben eşimi aldattım mı yada blilnç altımda böyle şeyler mi var kesinlikle hayır.Hatta eşim acunun yarışma programlarını çok sever yaz kış izler ben pek sevmem mecbur bakarım
Kadınların hislerinden korkulur gerçekten
Seni korkutmak istemem sadece bilinçaltı da olabilir....
Bir zamanlar bende rüyamda aldatıldığımı gördüm o kadar gerçekçiydi ki, uyandığım zaman kalkar kalkmaz kimseye bişey söylemedim ve o tarihi telefonuma kaydettim, bir kaç ay sonra nasıl oldu hala anlamış değilim tesadüfen aldatıldığımı öğrendim üstelik rüyayı gördüğüm gün hatta inanmazsın ama aynı saatte....
Sen canını sıkma çıkacaksa da Allah bir yerden çıkartıp gösteriyor işte................
Yaaa çok ilginç gerçekten bu kadar olur yani bak ben de pimpiriklendim şimdi ama sen de kocana düşkün mussun yazık ki kaybetmiş seni
Hele ki gerçekten kalpten bağlıysa bir kadın ve temizse duyguları... Gerçekten ALLAH nasip ediyor ona.
Ben bir kere zamanında,uyumadan gördüm. Bunu herkese söyleyemiyorum ama.
Mesaj geldi sevgilimden, normal bir mesaj "keşke yanımda olsan şimdi gelsen" filan.
O MSjı okudum, uzanıyordum yüz üstü. Kafam bir anda düştü ve gözlerim karardı. O an sevgilimi gördüm,uzanıyor koltukta, odanın içinde,elinde telefon bu mesajı yazmış gönderiyor, ama gönderme hanesinde başka bir kızın ismi. Aynen bunu uyanıkken gördüm.
"Sen bu mesajı bu kişiye atıyordun" dimi dedim. Yalanlar filan.Ama sonra araştırdım o kişiyle bişiler öğrendim.O kızdan şüpheleniyordum zaten.
Ay şimdi, korkutmak gibi olmasın ama
Annem de 1 yıl boyunca hep rüyasında görmüş görmüş , en sonunda gerçeği öğrenmiş.
Ben de aynı şekilde, eski sevgilimi eski sevgilisiyle el ele gördümmmm 1 hafta sonra adam onu unutamadım diye gitti
Ben de arada bir görürüm ve ertesi gün burnundan fitil fitil getiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?