Rüyada kocam tarafından aldatılmak...

ya diyorum ya kadınız biz hislerimiz dedektör gibidir bizim bişeyi görürsek boşuna görmeyiz ama illa gerçek bir aldatma olacak diye bişey yok belki kocamıza başkalarının ilgisi var onu hiseddiyoruz ya da başka bişey ne bilim...

Ben de bir gece esimin beni aldattigini gordum
Uyandigimda esimin sirtini yumrukluyordum :=)
O da garibim, askim kabus mu gordun diye beni kendime getirmeye calisiyordu :)

Sonra anlattim tabi ne gordugumu .
Ilk dedigi sey kkda okuyup okuyup hincini benden aliyorsun oldu :)
Hakikaten de gece yatmadan kkda aldatma konusu okumustum :)

Senin de boyle bir sey olabilir :)

Seni korkutmak istemem sadece bilinçaltı da olabilir....
Bir zamanlar bende rüyamda aldatıldığımı gördüm o kadar gerçekçiydi ki, uyandığım zaman kalkar kalkmaz kimseye bişey söylemedim ve o tarihi telefonuma kaydettim, bir kaç ay sonra nasıl oldu hala anlamış değilim tesadüfen aldatıldığımı öğrendim üstelik rüyayı gördüğüm gün hatta inanmazsın ama aynı saatte....
Sen canını sıkma çıkacaksa da Allah bir yerden çıkartıp gösteriyor işte................

Bence rüyalara bu kadar takılmayın mesela geçenlerde ben rüyamda Acun ılıcalıyla evliymişim hatta oğlumda onun çocuğuymuş gibi gördüm yani eşim olarak rüyamda acunu gördüm çok saçma geldi sabah kahvaltıda eşime anlattım oda bende güldük geçtik.Şimdi ben eşimi aldattım mı yada blilnç altımda böyle şeyler mi var kesinlikle hayır.Hatta eşim acunun yarışma programlarını çok sever yaz kış izler ben pek sevmem mecbur bakarım

eşin mi sevgilin mi nişanlın mı nasıl gördün de çıktı ki ??

tv altındakı dvd arkasında lıg tv kartı buldugumu gorerek ruya baslıyordu daha sonra onu arıyormusum acmıyormus baska bırınden haber gelıyor gıdıp goruyordum bır kızla sevısırsek
kısaca ruya bu
o tv dvd arkasından 2. bır hat buldum aynı gun onu sevgısılıyle konusurken telefonla yakalamıstım ve ayrılmıstık eskı esım dıyelım kategorıyede

Valla ben rüyamda gördükten kısa bir süre sonra öğrendim ama herkes icin geçerli değil bu. Zaten şüpheleniyordum rüyam bana pusula oldu sadece.

Ay şimdi, korkutmak gibi olmasın ama
Annem de 1 yıl boyunca hep rüyasında görmüş görmüş , en sonunda gerçeği öğrenmiş.
Ben de aynı şekilde, eski sevgilimi eski sevgilisiyle el ele gördümmmm 1 hafta sonra adam onu unutamadım diye gitti

Kim bilir belki de ama insanın canı sıkılıyor ışte elde degil

Yaaa çok ilginç gerçekten bu kadar olur yani bak ben de pimpiriklendim şimdi ama sen de kocana düşkün mussun yazık ki kaybetmiş seni

Kadınların hislerinden korkulur gerçekten

Cutemom ın rüyasına şaşırmadım, insanın içi temiz ve gerçekten çok büyük aşkla bağlı olunca bir şeylere, RABBİM direk gösteriyor. Mesela annem 1 sene boyunca, hep babamın yanında bir kadın görüyor rüyasında.
Ama kadının arkası dönük, tam gidip yüzünü çevirecek, kadının sırtına dokunduğu an rüya bitiyor.
Bir yıl boyunca hep öyle, hep rüya bitiyor yüzünü göremeden.
En sonunda, kadının kim olduğunu öğrenmesine yakın, yüzünü çeviriyor kadının rüyasın da . Ve babamın çalıştığı yerdeki bir kadın.
Sonra o kadınla gizli ilişkisi olduğunu öğrendi annem.

Son düzenleme:

Ya takılmak değilde insan etkileniyor ışte akıllı davranmak lazım tabi

Kadınların hislerinden korkulur gerçekten

Hele ki gerçekten kalpten bağlıysa bir kadın ve temizse duyguları... Gerçekten ALLAH nasip ediyor ona.
Ben bir kere zamanında,uyumadan gördüm. Bunu herkese söyleyemiyorum ama.
Mesaj geldi sevgilimden, normal bir mesaj "keşke yanımda olsan şimdi gelsen" filan.
O MSjı okudum, uzanıyordum yüz üstü. Kafam bir anda düştü ve gözlerim karardı. O an sevgilimi gördüm,uzanıyor koltukta, odanın içinde,elinde telefon bu mesajı yazmış gönderiyor, ama gönderme hanesinde başka bir kızın ismi. Aynen bunu uyanıkken gördüm.
"Sen bu mesajı bu kişiye atıyordun" dimi dedim. Yalanlar filan.Ama sonra araştırdım o kişiyle bişiler öğrendim.O kızdan şüpheleniyordum zaten.

Ben böyle seylerin bu kadar sık yasandigini bilmezdim demek ki bu tür ruyalarda bir gerçeklik payı varmis

Yaaa çok ilginç gerçekten bu kadar olur yani bak ben de pimpiriklendim şimdi ama sen de kocana düşkün mussun yazık ki kaybetmiş seni

valla bu olay 3.5 sene once oldu adamda ex oldu ne diyim şimdi

Kesinlikle aşırı bağlılık sevgi temiz kalp o zaman ALLAH içine veriyor insanın

çok okuyosan buraları etkilenmiş olabilirsin...
ben kocamın evlendiğini görmüştüm rüyamda düğünlü fln...
bi süre etkisi devam ediyo rüyanın...
rüya işte..

Ben de arada bir görürüm ve ertesi gün burnundan fitil fitil getiririm

Bi an cümleye; korkutmak gibi olmasın da bizim bi rahmetli cemil amca var diye baslıcaksın sandım

ay bende sık sık görüyorum rüyamda Allah korusun benimde başıma gelmesin yıllar sonra

Ben de arada bir görürüm ve ertesi gün burnundan fitil fitil getiririm

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeg
ay cok güldüm bu yaptığına. Cok da tanıdık geldi.
bende evli değilim ama birinci yilimizda hep böyle rüyalar gorurdum ertesi sorardim okulda boyle böyle rüya gördüm ben ne demek bu diye o da kızardı gidip okuyorsun öyle şeyler görürsün tabi diye.

Ve konu sahibi arkadaşım akil vermek degil asla amacim ama böyle rüyalara cok takilma illa doğru diye birşey yok. İnsan stres yapıyor bir kadina gıcık oluyor bilinç altina yerlesiyor görüyor bu ruyalari inanma okadar. Bende biz lisedeyken gorurdum hep mesela ama eski kiz arkadaşı vardı kisa süreli bisey benimle uğraşıp dururdu bende rüyalar gorurdum simdi ikimizde univ.deyim ayni üniversiteyiz ama ugrasan kimse olmayınca rüyada yok bir yıldır.Sana bagli yani psikolojine bağlı yani canını skma mutluysaniz sorun yoksa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…