L lulum Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2013 556 29 68 35 18 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi lulum #1 kızlar rüyamda eşim kafes içinde 2 tane sarı muhabbet kuşu getirdi yorumlayabilirmsnz merak ettim şimdiden teşekkür
kızlar rüyamda eşim kafes içinde 2 tane sarı muhabbet kuşu getirdi yorumlayabilirmsnz merak ettim şimdiden teşekkür
parfumkokusu hola! Kayıtlı Üye 5 Nisan 2013 2.923 2.819 373 18 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi lulum #2 lulum .!.: kızlar rüyamda eşim kafes içinde 2 tane sarı muhabbet kuşu getirdi yorumlayabilirmsnz merak ettim şimdiden teşekkür Genişletmek için tıkla... kuş haber demektir diye yorumlanır güzel haber
lulum .!.: kızlar rüyamda eşim kafes içinde 2 tane sarı muhabbet kuşu getirdi yorumlayabilirmsnz merak ettim şimdiden teşekkür Genişletmek için tıkla... kuş haber demektir diye yorumlanır güzel haber
L lulum Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2013 556 29 68 35 18 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi lulum #3 septembr .!.: kuş haber demektir diye yorumlanır güzel haber Genişletmek için tıkla... ay inş canım bu ara ihtiyacım var teşk.
septembr .!.: kuş haber demektir diye yorumlanır güzel haber Genişletmek için tıkla... ay inş canım bu ara ihtiyacım var teşk.