• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ilgili derdim var başlığı açmadım demem artık😅

Şimdi bu adamın tahsili ne o yoksa zanaati ne bu yaşa kadar maaşlı bir işte çalışmış mı hiç?
Tarla dediğiniz bile tamamı onun değil kardeşler kuzenler demişsiniz bir yerde.

Şimdi eğer toparlamak istiyorsanız siz ona bir süre verin o değil atıyorum beş ay gibi , desteklerle ev araba alındığı için aklı sıra rahat eee sizden gelen garanti maaşta var kendini yormak istemiyor, çocuktan bile vazgeçmiş adam yeterki çalışmasın diye .

Çocuk kararınızi takdir ettim, bı çocuk ziyanligi daha yaşanmadan durumu kontrol edebilmissiniz 👏🏻
Çok teşekkürler evet bakamayacağım, gerekli maddi manevi desteği veremeyeceğim çocuğa yazık olurdu, durumlar düzelirse ve yaşım ve biyolojim müsait olursa ileride konuşuruz diye karar almıştık en son, ailesine kalsa arada lafı atıveriyorlar ben de yaşlı genç demeden herkesi susturmakla uğraşıyorum

Bu adam bu saatten sonra doğru dürüst para kazanamaz.hem yaşı müsait değil hem de isteği yok.düşük bir ücretle bile olsa maaşlı işe gireceğini de düşünmüyorum.o tarz bir mesaj verdi bana.eee zaten çocuktan da hemen vazgeçmiş.gerçekten içten gelen bir sevgin varsa, cinsellik iyiyse, sevgisi, ilgisi varsa sana, değerlendirmeni yap ama bunlar da eksikse bence ayrıl.ya da çocuk istiyorsan.onu ev erkeği gibi düşün.farzet ki karisi çalişmayan bir erkeksin.bu şekilde kabul edebilecek misin? ya da biraz daha orta yolu bulmaya çalışabilirsiniz.sen arada kendine para harcarsın, o olmadan tatile falan gidersin.o da anlayış gösterir tarzı.
Daha evlenmeden annem babam demişti gerçi şimdi çok seviyorlar, annem şey dedi tarla işi bu belli olmaz senden az kazanır senin de ağzının ayarı yok dan dan konuşursun iyice koparsınız diye, babam da sigortalı iş bulsun evlenmeden, tarladan milyon kazansa evde yatan erkek kadının gözünde küçülür ben kızımı tanıyorum diye de işte kafamı seviyim, yok ev erkeği modelini kaldıramam, haklısınız yazdıklarınızda

Para onemlı ama davranış da önemli.
Adam parasal durumu duzeltse başka sorun yok.
Evlilik demek artık sorun demek bu devırde.
Maddi manevi.
Eskısı gıbı degıl hiçbir şey.
Bır tane paradigmaya bakmıyor.
Keşke herkesın dört dörtlük evliliği olsa.
Ben evlilik te gecım ıcın parayı önemserım ama huy karakter de çok önemli.

Şimdi bu adamın tahsili ne o yoksa zanaati ne bu yaşa kadar maaşlı bir işte çalışmış mı hiç?
Tarla dediğiniz bile tamamı onun değil kardeşler kuzenler demişsiniz bir yerde.

Şimdi eğer toparlamak istiyorsanız siz ona bir süre verin o değil atıyorum beş ay gibi , desteklerle ev araba alındığı için aklı sıra rahat eee sizden gelen garanti maaşta var kendini yormak istemiyor, çocuktan bile vazgeçmiş adam yeterki çalışmasın diye .
Lisans mezunu ve evet beyaz yaka olarak çalışmış eskiden, tarlanın tamamı onun değil ve atıl durumda olduğu için işletiyor, hazirana vermiştim o süreyi, 1 haftalık tartışma düzelticem laflarıyla uzatmıştık, süre bitmiyor ama tahammülüm bitti

Para onemlı ama davranış da önemli.
Adam parasal durumu duzeltse başka sorun yok.
Evlilik demek artık sorun demek bu devırde.
Maddi manevi.
Eskısı gıbı degıl hiçbir şey.
Bır tane paradigmaya bakmıyor.
Keşke herkesın dört dörtlük evliliği olsa.
Ben evlilik te gecım ıcın parayı önemserım ama huy karakter de çok önemli.
Tam olarak bu dediğiniz ikilemdeyim gün içinde bile duygum düşüncem gel gitli ve artık ben bile ne istediğimi bilmiyorum, bir yanım diyor seviyim böyle aşkın ızdırabını anası babasıyla kendine uygun kız bulsun, diğer tarafım maddiyat geçici sabret düzelir, of cidden tükendim ya

Tam olarak bu dediğiniz ikilemdeyim gün içinde bile duygum düşüncem gel gitli ve artık ben bile ne istediğimi bilmiyorum, bir yanım diyor seviyim böyle aşkın ızdırabını anası babasıyla kendine uygun kız bulsun, diğer tarafım maddiyat geçici sabret düzelir, of cidden tükendim ya
Keşke daha sabıt gelırlı bır ise girse.
En azindan bır gelir olur düzenlı.
Bak arkadasımın esı memur aylık gelırı 90 bın ama adam borçtan kurtulamıyor.
O da tarıma meraklı aldığı getırısını kurtarmıyor.
Evlendikleri günden berı borç içindeler.
Ya huyu da bozuk.
Kısaca dört dörtlük bırsey yok.
Bıraz daha konuş bakalim.

eşiniz ne mezunu? siz devlettesiniz evet ama evlenirken zaten buymuş işini biliyosunuz ticarette tarımda bugün kazanırsın yarın kaybedersin öbür gün batar sonra köşeyi de dönebilirsin bizim gibi garanti değil işleri. bence önemli olan yapmak istediği işler mantıklı mı yani kazanmıyor ama evde yan gelip de yatmıyor değil mi? bi çabası var ve bu çabalama şekli size mantıklı gelmiyor anladığım kadarıyla.maddiyat önemli değil diyemem bence çok önemli sadece para mutluluk getirmeyebilir ama parasızlık geçim sıkıntısı mutluluk götürür. şu an iyi kötü idare ediyosunuz bence eşinize çok yüklenmeyin eğer bi ışık görüyosanız yani saçma mı gerçekten yapmak istedikleri, bu işlerde iyi olan başka birinden danışmanlık mı alsa alternatiflere mi baksa. bence eşiniz bu işi yapıp başarılı olmak istediği için başka şeylere bakmıyor mesele kendini kanıtlamak yoksa 2yıldır çabalayan adam boşa kürek çekmeyi sürekli laf işitmeyi istemez. sizin sabrınızın kalmamasını anlıyorum ama bence az daha sabredilebilinir yani işinin sonu iyi olursa siz destek olmadığınızla kalırsınız bu sefer de siz üzülürsünüz.

size bi arkadaşımı anlatayım, karı koca öğretmenler adam sürekli ticaret yapmak istiyo adamın babası manav toptancı hep onunla çalışmak istemiş bi gün gelip arkadaşıma diyor ki 'ben memurluğu bırakıp kendi işimi yapmak istiyorum ama bu işte batadabilirim çıkadabilirim senin maaşına da kalabiliriz' arkadaşım tmm diyor ben senin arkandayım. adam batıyor bu arada, tekrar deniyor bu sefer ufak ufak başladığı işi bi yürüyor artık yurtdışına ihraç eder duruma geliyor fabrikalar kuruyor ve şu an ultra zenginler. depremde hataydaki bütün akrabalarına ev verdi düşünün. evet bu güzel bi hikaye ama en başta adam tuttuğunu koparan biriymiş sizin eşiniz de öyle mi bu çok önemli bence eşinizin kalbini kırarken bir kere daha düşünün dil yarası kolay kolay geçmez.
Her laf ettiğimde yüzünün gözünün halini görmeniz lazım içten içe tükeniyor üzülüyor hasta olcak diye korkuyorum bir yandan, haklısınız bu işin batışı da var çıkışı da ama dediğiniz karakterde değil eşim ya, o kadar kendine inanarak burnunun dikine gitmez sonunu görüp, evet çalışkan ahlaklı disiplinli ama hırsın kötü bir şey olduğunu falan savunur, tam memur olacak insanmış aslında, keşke dipten yükseliş hikayesi olsa anlattığınız gibi, valla hergün beni parasıyla ezebilir sorun yok😅😅

Keşke daha sabıt gelırlı bır ise girse.
En azindan bır gelir olur düzenlı.
Bak arkadasımın esı memur aylık gelırı 90 bın ama adam borçtan kurtulamıyor.
O da tarıma meraklı aldığı getırısını kurtarmıyor.
Evlendikleri günden berı borç içindeler.
Ya huyu da bozuk.
Kısaca dört dörtlük bırsey yok.
Bıraz daha konuş bakalim.
Hiç yok mu ya cidden dört dörtlük evliliği olan...
Valla arkadasınızın eşi iyi kazanıyormus doktora yaptım mühendisim o parayı almıyorum devlette, hakettiğimin çok azını alıyorum ama düzenli yani, özele geçsem çok daha fazla alırım ama korkuyorum özelden, son demlerimiz dedim bakalım, ben biraz tezcanlıyım normal hayatta da, belki çabuk karar alıyorumdur diye açtım konuyu da, teşekkürler yorumunuz için

Valla arkadasınızın eşi iyi kazanıyormus doktora yaptım mühendisim o parayı almıyorum devlette, hakettiğimin çok azını alıyorum ama düzenli yani, özele geçsem çok daha fazla alırım ama korkuyorum özelden, son demlerimiz dedim bakalım, ben biraz tezcanlıyım normal hayatta da, belki çabuk karar alıyorumdur diye açtım konuyu da, teşekkürler yorumunuz için
bu ulkede
Bu ülkede en çok es ailesi sorundur.
Genel evliliklerın bıtme nedenı.
Adam dört dörtlük olsa bıle es ailesi .
Bu dediğim arkadaşım es aılesı on numara.
Çoğu borclarını es aılesı kapattı.
Şuan artık birşey kalmadi o ayrı.
Herkes başka bırseyın hatrına bırseylere katlanıyor.
Sız de sağlam uyarı çekin.
Düzenli maaş getırsın az çok.
Sürekli hayal peşinde kosulmaz.

İkinizin adına da çok üzüldüm. Keşke evlenmeden önce girişimcilik yapsaydı. Sizi de bu kadar yormazdı.
Bence siz de kendi kendinizi doldurup sürekli tartışma çıkarmayın. Zaten süre vermişsiniz, hakaretlerle sadece kendinizi düşürürsünüz. Bu günler geçince İnanın 2 sene baktın bana demez, 2 sene ezdin beni der. Bu yüzden daha sakin, daha sabırlı olmaya bakın.

Ben de 4/4 lük ilişki yaşandığını düşünmüyorum.kiminin cinsel performansı iyi oluyor, ilgisi, sevgisi az oluyor.kiminin ilgisi, sevgisi, yardımı çok oluyor, cinselliği kötü oluyor.kiminin maddiyatı iyi oluyor , ilgisi, sevgisi, cinselliği kötü oluyor.kiminin hem cinselliği, ilgisi, alakası, desteği oluyor ama doğru dürüst işi olmuyor.bu işler böyle maalesef.benim ilişkimde de cinsellik, ilgi, alaka, ten uyumu, sevgi çok iyi ama onun da işi yok.o yüzden en empati kuran kişilerden biriyimdir bu konuda adamı bırakamadım da bazı şeyler çok avantajlı çünkü.çareyi evlenmemekte buldum 😁 2 günde bir görüşüp vakit geçiriyoruz sonra ben kendi hayatıma bakıyorum.geziyorum, tozuyorum, bazen tatile çıkıyorum.o da mâlum durumunu bildiği için bana bu imkanı veriyor doğal olarak.eee ne yapalım.herkes kendi hayatına göre birşeylere karar vermek zorunda.sonuçta cennette değiliz maalesef.

Nazar değer diye anlatmıyor insanlar :)

Ben de 4/4 lük ilişki yaşandığını düşünmüyorum.kiminin cinsel performansı iyi oluyor, ilgisi, sevgisi az oluyor.kiminin ilgisi, sevgisi, yardımı çok oluyor, cinselliği kötü oluyor.kiminin maddiyatı iyi oluyor , ilgisi, sevgisi, cinselliği kötü oluyor.kiminin hem cinselliği, ilgisi, alakası, desteği oluyor ama doğru dürüst işi olmuyor.bu işler böyle maalesef.benim ilişkimde de cinsellik, ilgi, alaka, ten uyumu, sevgi çok iyi ama onun da işi yok.o yüzden en empati kuran kişilerden biriyimdir bu konuda adamı bırakamadım da bazı şeyler çok avantajlı çünkü.çareyi evlenmemekte buldum 😁 2 günde bir görüşüp vakit geçiriyoruz sonra ben kendi hayatıma bakıyorum.geziyorum, tozuyorum, bazen tatile çıkıyorum.o da mâlum durumunu bildiği için bana bu imkanı veriyor doğal olarak.eee ne yapalım.herkes kendi hayatına göre birşeylere karar vermek zorunda.sonuçta cennette değiliz maalesef.
Haha en iyisini yapmışsınız😅, şimdiki aklım olsa ben de evlenmezdim bu kişiyle zaten beraber yaşıyorduk kendim kaşındım ama yaş ve çevre baskısı benim gibi evlenmiycem ben diyen birini bile itti bu çukura, ay yaşınız daha gençmiş sizin tadını çıkarın💗💗

Haha en iyisini yapmışsınız😅, şimdiki aklım olsa ben de evlenmezdim bu kişiyle zaten beraber yaşıyorduk kendim kaşındım ama yaş ve çevre baskısı benim gibi evlenmiycem ben diyen birini bile itti bu çukura, ay yaşınız daha gençmiş sizin tadını çıkarın💗💗
Teşekkür ederim.maalsef bizim ülkedeki evlilik takıntısı bitmek bilmiyor.evli değilsen ilişkinden de bahsedemiyorsun ortamlarda.hemen ne zaman evleneceksiniz ,evlenmeye yanaşmıyorsa bırak gitsin tarzı muhabbetler dönüyor.evlenmeden ilişki yaşama kültürü hiç yok bizim ülkede.aynı evin içinde de sıkıcı oluyor aslinda.cinsel çekim de düşüyor.çocuk düşünülmüyorsa bu şekilde daha güzel geliyor bana.biz belki yaşlanınca evleniriz ama o zaman da gözüme gelmez heralde çünkü can yoldaşı olsa o yaştan sonra yeter diye düşünürüm heralde.bakalim.

Ben adama üzüldüm açıkçası. Yatıp yuvarlanan çalışmayan bir adam değil ki bu. 2 senedir karadenizde kokarca salgıni var mesela. İnsanlar zararda doğru düzgün ürün alamadılar. Adama bağırıp çağırıp hakaret etmenin bir anlamı yok ki. Olmuyorsa konuşur boşanirsin. Devamlı bağırıp bosanirim diye tehdit etmezsin. Tarım işleri her zaman risklidir. Başta bunları düşünmen gerekiyordu. Asgari ücretli bir işe girse de saygı duyacagini düşünmüyorum.

Ben adama üzüldüm açıkçası. Yatıp yuvarlanan çalışmayan bir adam değil ki bu. 2 senedir karadenizde kokarca salgıni var mesela. İnsanlar zararda doğru düzgün ürün alamadılar. Adama bağırıp çağırıp hakaret etmenin bir anlamı yok ki. Olmuyorsa konuşur boşanirsin. Devamlı bağırıp bosanirim diye tehdit etmezsin. Tarım işleri her zaman risklidir. Başta bunları düşünmen gerekiyordu. Asgari ücretli bir işe girse de saygı duyacagini düşünmüyorum.
Uslubum ve dilim konusunda haklısınız yüz göz olmaya giriyor bu, kendimi tutamıyorum ben de şikayetçiyim bundan.
Tarım konusunda şöyle haklı oldugumu dusunuyorum ben bu işlerden hiç anlamadıgım için kendisine sordum hep, ilk yıl hesapladıgımızda yıllık olarak benden fazla kazanıyordu, hep böyle mi dedim evet genellikle dedi, e dedim sezon kötü gecerse iklim kosulları hasere istilası vs.? Sigortalıymıs tarlaları, sigorta karsılıyormus ama aptallık bende sormadım neyin sigortası ne kadar ödüyor vs diye, gecen sene mahsul cok kötü cıktı sigorta falan ödemedi

Back
X