Rüya Yorumları rüyada namaz kıl namaz kıl sesleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bjkm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bjkm

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2012
95
1
16
Afyon
dün gece rüyamda hareket edememe, üzerime ağırlık çökmesi yaşadım bunun adı uyku felci yada halk dilinde karabasanmış uyanmaya çalışıyorum fakat uyanamıyorum çok uzun süre gibi geldi bana. bunu yaşarken aynı zamanda rüyada gördüm tam hatırlamıyorum ama bahçeli bir evdi portakal ağaçları vardı (turuncu meyveli ağaç gördüm portakal olabilir diye düşünüyorum) o evde tanıdığın bir kaç kişi vardı şuan kim olduklarını da hatırlamıyorum ama ailemden birileriydi ve bir ses sürekli namaz kıl namaz kıl namaz kıl diyordu sürekli namaz kıl derken uyandım.

namaz kıl diyen kişi görünmüyordu sadece sesi geliyordu bu rüyadan çok etkilendim sizce bunun anlamı nedir? yorumlarınızı çok merak ediyorum.

Rüyanın anlamı: Namaz kıl.

Daha ne diyelim:34:

Rüyalarda özellikle nerden geldiği bilinmeyen yani gaipten gelen seslere

mesajlara kulak aasılmalı ,dikkate alınmalı

bu rüyanın mesajına kesinlikle itimat etmelisin

Rüyanın anlamı: Namaz kıl.

Daha ne diyelim:34:

haklısın :) ben namaz kılmıyorum annem babam ise namazlarını bir gün bile aksatmazlar namaza başlamak istiyorum ama hep erteliyorum

internette de araştırdım namaz kıl sesleri duymak iyiye alametmiş
ama benim üzerimde ağırlık vardı biri üzerime çökmüş gibiydi hareket edemiyordum çok etkilendim..

haklısın :) ben namaz kılmıyorum annem babam ise namazlarını bir gün bile aksatmazlar namaza başlamak istiyorum ama hep erteliyorum

internette de araştırdım namaz kıl sesleri duymak iyiye alametmiş
ama benim üzerimde ağırlık vardı biri üzerime çökmüş gibiydi hareket edemiyordum çok etkilendim..

baslamak ıstıyorum ama ertelıyorum demıssınız
bu durumu kafanıza takmıssanız eger bu yuzdende ruya gormus olabılırsınız

Rüyalarda özellikle nerden geldiği bilinmeyen yani gaipten gelen seslere

mesajlara kulak aasılmalı ,dikkate alınmalı

bu rüyanın mesajına kesinlikle itimat etmelisin

dediğim gibi namaz kılmayı nedense hep erteliyorum :(

ilk defa böyle bir rüya gördüm

baslamak ıstıyorum ama ertelıyorum demıssınız
bu durumu kafanıza takmıssanız eger bu yuzdende ruya gormus olabılırsınız

aslında kafama pek takmıyordum ilerde kılarım diye düşünüyordum

ama babamın namaz kılmamı istediğini biliyorum bana direk söylemese de ara sıra ima ederdi

bence allahın seçmiş olduğu kulsun ki bu şekilde ikaz edildin..rabbim emrine kulak verip namaz kılmanı istiyor..ilk etapta zorlanabilirsin ama önce kendine söz verip bırakmamak üzere başla..çünkü hayat sandığımız kadar uzun değil..göz açıp kapayıncaya kadar geçip gidiyor..1 günde 24 saat vermiş rabbim..düşünelim bakalım biz bu saatlerin kaçını rabbimize ayırıyoruz..umarım bu rüya senin dünyan ve ahiretin için hayırlı bir başlangıç olur..

bence allahın seçmiş olduğu kulsun ki bu şekilde ikaz edildin..rabbim emrine kulak verip namaz kılmanı istiyor..ilk etapta zorlanabilirsin ama önce kendine söz verip bırakmamak üzere başla..çünkü hayat sandığımız kadar uzun değil..göz açıp kapayıncaya kadar geçip gidiyor..1 günde 24 saat vermiş rabbim..düşünelim bakalım biz bu saatlerin kaçını rabbimize ayırıyoruz..umarım bu rüya senin dünyan ve ahiretin için hayırlı bir başlangıç olur..

şuan evdeyim yani çalışmıyorum evde boş oturmama rağmen namaz kılmıyorum bu rüyadan sonra bu durumdan çok rahatsız oldum inşallah başlamayı düşünüyorum ama sonra bırakırsam diyede çok korkuyorum

şuan evdeyim yani çalışmıyorum evde boş oturmama rağmen namaz kılmıyorum bu rüyadan sonra bu durumdan çok rahatsız oldum inşallah başlamayı düşünüyorum ama sonra bırakırsam diyede çok korkuyorum

ben ortaokul dönemlerimde namazı bir bırakır bir başlardım ama bir gün uyuyorum sabah namazı vaktiydi birazdan uyanırım derken uykuya tekrar dalmışım ve o anda yüzüme öyle bir tokat yedim ki şok oldum..kalktım hemen yanımda olanlar uyuyor o an anladım ki bu rabbimin bana şefkat tokadıydı hemen kalktım namazımı kıldım ve devam ettim..

bu senin iradene bağlı beden nasıl yemek uyumak istiyorsa bunlar ihtiyaçsa namaz da ruhun ihtiyacı..bunun farkında olursan lezzetini alırsan bırakamazsın..bunu yapmak içinde erteleme bence müsaitsen hemen kalk abdestini al ve ilk namazını kıl..rabbimde kabul eder inşallah..

evet karabasan olayını yaşamışsınız.bu çok açık.rüyanızda namaz kılın diyor.çok açık bir rüya.bence emre uyun.

Back
X