dün gece rüyamda hareket edememe, üzerime ağırlık çökmesi yaşadım bunun adı uyku felci yada halk dilinde karabasanmış uyanmaya çalışıyorum fakat uyanamıyorum çok uzun süre gibi geldi bana. bunu yaşarken aynı zamanda rüyada gördüm tam hatırlamıyorum ama bahçeli bir evdi portakal ağaçları vardı (turuncu meyveli ağaç gördüm portakal olabilir diye düşünüyorum) o evde tanıdığın bir kaç kişi vardı şuan kim olduklarını da hatırlamıyorum ama ailemden birileriydi ve bir ses sürekli namaz kıl namaz kıl namaz kıl diyordu sürekli namaz kıl derken uyandım.
namaz kıl diyen kişi görünmüyordu sadece sesi geliyordu bu rüyadan çok etkilendim sizce bunun anlamı nedir? yorumlarınızı çok merak ediyorum.
haklısın :) ben namaz kılmıyorum annem babam ise namazlarını bir gün bile aksatmazlar namaza başlamak istiyorum ama hep erteliyorum
internette de araştırdım namaz kıl sesleri duymak iyiye alametmiş
ama benim üzerimde ağırlık vardı biri üzerime çökmüş gibiydi hareket edemiyordum çok etkilendim..
haklısın :) ben namaz kılmıyorum annem babam ise namazlarını bir gün bile aksatmazlar namaza başlamak istiyorum ama hep erteliyorum
internette de araştırdım namaz kıl sesleri duymak iyiye alametmiş
ama benim üzerimde ağırlık vardı biri üzerime çökmüş gibiydi hareket edemiyordum çok etkilendim..
bence allahın seçmiş olduğu kulsun ki bu şekilde ikaz edildin..rabbim emrine kulak verip namaz kılmanı istiyor..ilk etapta zorlanabilirsin ama önce kendine söz verip bırakmamak üzere başla..çünkü hayat sandığımız kadar uzun değil..göz açıp kapayıncaya kadar geçip gidiyor..1 günde 24 saat vermiş rabbim..düşünelim bakalım biz bu saatlerin kaçını rabbimize ayırıyoruz..umarım bu rüya senin dünyan ve ahiretin için hayırlı bir başlangıç olur..
bence allahın seçmiş olduğu kulsun ki bu şekilde ikaz edildin..rabbim emrine kulak verip namaz kılmanı istiyor..ilk etapta zorlanabilirsin ama önce kendine söz verip bırakmamak üzere başla..çünkü hayat sandığımız kadar uzun değil..göz açıp kapayıncaya kadar geçip gidiyor..1 günde 24 saat vermiş rabbim..düşünelim bakalım biz bu saatlerin kaçını rabbimize ayırıyoruz..umarım bu rüya senin dünyan ve ahiretin için hayırlı bir başlangıç olur..
şuan evdeyim yani çalışmıyorum evde boş oturmama rağmen namaz kılmıyorum bu rüyadan sonra bu durumdan çok rahatsız oldum inşallah başlamayı düşünüyorum ama sonra bırakırsam diyede çok korkuyorum
şuan evdeyim yani çalışmıyorum evde boş oturmama rağmen namaz kılmıyorum bu rüyadan sonra bu durumdan çok rahatsız oldum inşallah başlamayı düşünüyorum ama sonra bırakırsam diyede çok korkuyorum
ben ortaokul dönemlerimde namazı bir bırakır bir başlardım ama bir gün uyuyorum sabah namazı vaktiydi birazdan uyanırım derken uykuya tekrar dalmışım ve o anda yüzüme öyle bir tokat yedim ki şok oldum..kalktım hemen yanımda olanlar uyuyor o an anladım ki bu rabbimin bana şefkat tokadıydı hemen kalktım namazımı kıldım ve devam ettim..
bu senin iradene bağlı beden nasıl yemek uyumak istiyorsa bunlar ihtiyaçsa namaz da ruhun ihtiyacı..bunun farkında olursan lezzetini alırsan bırakamazsın..bunu yapmak içinde erteleme bence müsaitsen hemen kalk abdestini al ve ilk namazını kıl..rabbimde kabul eder inşallah..