Rüya Yorumları Ruyada pis su

canozumm

Guru
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
326
21
318
Sakarya
merhaba kizlar aksam gordugum ruya cok tuhafti...

evdeyim evin ici bir daginik pis anlatamam banyoya bir giriyorum klozetin altindan lavabonun kuvetin pis lagim suyu sadece su da degil pislikler var icinde ...

salonun ortasinda asili camasir ipleri ve camasirlar asili her yer her yerde ben pek oyle takilmam ruyalara ama bu ruyami merak ettim pis su ne drmek acaba evin her yerini kaplamisti

ev insanın hayatıdır sanırım hayatınızda bazı maddi sıkıntılar var beklenen bazı şeyler var maddi açıdan gelecekler ama biraz sıkıntı lı çamaşırlar umutlarınız yeni başlangıöçlarını çamaşırların rengini bilemiyorum ama inşallah umduklarınızı bulacaksınız

ev insanın hayatıdır sanırım hayatınızda bazı maddi sıkıntılar var beklenen bazı şeyler var maddi açıdan gelecekler ama biraz sıkıntı lı çamaşırlar umutlarınız yeni başlangıöçlarını çamaşırların rengini bilemiyorum ama inşallah umduklarınızı bulacaksınız

evet aynen oyle evlendigimizden bericok borc odedik bitti Allah a sukur ama bir iki ay daha ivir zivir borcumuz var... ben evim ayri ama kayinvalidemle yeme icme bir altli ustluyuz su iki ayida atlatalim niyetimiz keseyi ayirmak... yani biraz daha sikinti cekecegim yorumunuza gore...
ruyalardan anliyormysunuz? yorumu neye gire yaptiniz merak ettim

rüya yorumlayan bir rüya alimi değilim sadece çocukluğumdan beri hislerim çok kuvetlidir eğer hissetiğim bir şey varsa söylerim sadece bu

rüya yorumlayan bir rüya alimi değilim sadece çocukluğumdan beri hislerim çok kuvetlidir eğer hissetiğim bir şey varsa söylerim sadece bu

ilginc gercekrten tek yorum sizden geldi oda dogru maddi acidan sikinti yasadigimiz dogru bekledigimiz seyde borcu.bitirip ayrilmak bende kendi.duzenimi kurmak istiyorum evde kocama yemek yapmak istiyorum Allah izin verirse insallah bu ruyam dediginiz gibi ona isarettir...

Back
X