Rüyada sürekli aynı kişileri görmek ne anlama gelir sıkıldım artık

SARI_SEKERM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
217
1
46
Ankara
merhaba bayanlar artık bu durumdan çok sıkıldım rüyamda eski işyerimdeki çalışanları ve patronu görüyorum bazen onlarla kavga ediyorum bazen ortamı iyi görüyorum 7 ay oldu ayrılalı bilinçaltı falan değil düşünmem bile onları. aklıma gelmez ama 1,2 aydır sürekli haftada 1,2 ama her hafta rüyama giriyolar sinir oluyorum hakkımı yediler parasal yönden her yönden bende hakkımı helal etmiyorum dedim bu rüyaların bir anlamı olabilirmi onlarda bişimi var acaba diye düşünüyorum ama arayıp sormam pekte iyi ayrılmadık çünkü kafamı kurcalamaya başladı dün gecede görünce paylaşım istedim fikirleriniz bekliyorum

kim ne derse desin zamanında senin canını sıkmışlar belliki o yüzden hala rüyalarına giriyor.bilinçaltın bi köşede hala tutuyor demekki

Demek ki hayatta en çok canını yakan olay oymuş ki rüyana giriyorlar.
Benim babamla , eski eşi ayrılalı 5 yıl oluyor ama inan bana haftada mutlaka 2 kez o kadını görüyorum rüyamda, babamla barıştıklarını,kardeşimin küçüklüğünü,kadının bana temizlik yaptırdığını filan. Kurtulamıyorum çok iğrenç ...
Bilinçaltımdan kaçamıyorum. Korkularımla yüzleşiyorum :/

ben de hep eski sevgilimi görürüm. hayatımda bir tek güzel etkiyi o bıraktığı içindir belki de. dün rüyamın arasına karıştı. ama hiç rahatsız değilim rüyalarımda onu görmekten...

Son düzenleme:
kim ne derse desin zamanında senin canını sıkmışlar belliki o yüzden hala rüyalarına giriyor.bilinçaltın bi köşede hala tutuyor demekki

cnm zamanında canımı çok sıktılar evet ama hani 7 ay olmuş ayrıldıktan hemen sonra görsem neyse bilinçaltı diyeceğimde sonradan başladı

ben de hep eski sevgilimi görürüm. hayatımda bir tek güzel etkiyi o bıraktığı içindir belki de. dün rüyamın arasına karıştı. ama hiç rahatsız değilim rüyalarımda onu görmekten...

cnm sevmediğin insanlar girdiğinde rüyadan çok kabusa dönüşüyor bende çok sıkılıyorum

Bende de aynı durum mevcut.Kötü zamanlar geçirdiğim iş yerimden ayrılalı 3 sene oldu fakat hala görüyorum rüyamda.
Ama benim orada çok sıkıntılı zamanlarım olmuştu.Ondandır bilinçaltı işte.Çok takılma bence.

rüya nübüvvetten bir cüzdür . bir işareti olabilir . ama rüyalarınızı kötü niyetli olabileceğini bildiğiniz kişilere kesinlikle anlatmayın hele buraya hiç yazmayın

rüya nübüvvetten bir cüzdür . bir işareti olabilir . ama rüyalarınızı kötü niyetli olabileceğini bildiğiniz kişilere kesinlikle anlatmayın hele buraya hiç yazmayın

teşekkür ederim ben sadece merak ettiğimden sordum bilinç altından çok banada bir işareti olabileceğini düşünüyorum Allah hayırlısını versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…