Rüyalanmak

incikk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2025
75
21
3
25
Merhaba herkese bu olayın isminin bu olduğunu internetten öğrendim. 19 yaşındayım evli de değilim rüyada kendi vücuduma dokundugumu gördüm sonra anında uyandım ve sanki 2-3 saniye uyanıkken de orgazm oluyor gibi his vardı bu herkesin basina gelir mi genelde erkeklerde olur diye bilirdim normal hayatımda masturbasyon yapmıyorum ve zaten evli de değilim acaba bununla alakası olabilir mi çok gerçekçi bir rüyaydı ve açıkçası kötü hissettirdi

ruyada seks yaparken de goruyorum. nesi kotu hıssettırdı anlamadım.. dert aramayın. adı ustunde ruya. dgum yapmadan dogum yaptıgımı da gordum cınayet de gordum ölmüşüm gibi de gordum. hersey gorulur. ılla onu yasamıs olmana gerek yok.

Yok yok haklısın fizyolojik bir durummua ama yani ne biliyim garip bir durum en azından daha önce olmadığı için garibime gitmiş de olabilir dediğiniz gibi adı üstünde rüya

Aaa çok ilginç nasıl oldu ki o öyle, bı terslik olmalı ya, yoksa neden böyle bı RÜYA görülsün ki, ay ben şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…