• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüyalar gerçekleşir mi? Dün gece gördüğüm rüyanın etkisindeyim hala :(

womanme

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2024
214
-200
13
33
35 haftalık hamileyim. Bundan önce 17 haftalık bir kaybım olmuştu. Gece rüyamda evimin içinde fırtına koptuğunu, tüm eşyaların camdan dışarı fırladığını gördüm. Fırtınadan önce bebeğim koltuğun üstünde beşikte yatıyordu, fırtınayla beraber o da savruldu gitti. Arıyorum arıyorum yok. Her yere baktım bulamadım. Annemi aradım bebeğim kayboldu bulamıyorum diye. O da geldi aradı bulamadı. Gözümün önünden kayboldı gitti yavrum. Bulamadım.
Böyle bir rüya gördüm gece ve uyandığımda terden sırılsıklam olmuştum. Acaba bu bebeğimi de mi kaybedicem diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim :(

Olumsuz dusunme, negatifi biz çağırıyoruz, ne gerek var bu fikirlere üzüntüye, pozitif odaklı ol, doğacak sağlıcakla, kavusacaksin, sadece bebeğine odaklan sağlıklı olmasına odaklan, olumsuz düşunme, Allah sağlıcakla kavuştursun ❣️

Buraya bakıyor musun, hepimizin doğumuna çok az kaldi sıkılınca bunalinca yaz oraya, biraz için rahatlar 😊

Son düzenleme:
Kötü rüya anlatılmaz. Peygamberimiz suya anlatırmış derler. Öyle yapın. Vesvese muhakkak olur stresli dönemlerdesiniz.

Gebelik dönemimde öyle rüyalar görüyordum kii.. Kabus, kabus üstüne resmen. Tamamen hormonlarla alakalı bu rüyalar. İyi veya kötü bir anlamı yok. Üzerine düşünmeyin

Hamileyken o kadar kabus gördüm ki hiçbirini hatırlamıyorum. Tek hatırladığım oğluma koyacağımız ismi sayıkladığım rüyam. Yani olumsuz şeyleri düşünmeyin unutun zaten hormonlar her taraftan saldırıyor.

Hormonlardan dolayı bilinçaltımız karısık durumda ve vücudumuz genel bir stres altında. Gebelikte karışık rüyalar sık görülür, ben de araştırmıştım. Kötü düsünmeyin.

Back
X