Rüyalar ters mi çıkar? Yoksa bilinç altım mı?

Kiraz_Mevsimi_54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
415
115
123
Günaydın bayanlar..
Bir süredir eşimle problemlerimiz var... İlgisizlik felan konularımı okuyunlar bilir..
Ve şimdide iki gecedir peş peşe rüyamda aynı şeyleri görüyorum... Eşimin beni aldattığını... Sizce ben nasıl davranmalıyım... Uyandığımda ter içinde oluyorum ve ağlıyorum... rüya bile olsa çok körü duygular yaşıyorum rüyamda ;(

Ben de bunu düşünmüştüm ve fark ettim ki etkisi altında kaldığım şeyleri rüyamda görüyorum. Rüyalar tersine çıkarmış bilmem neymiş diye bir şey yok bence tamamen uydurma. Ama hayıra yorun hayır olsun.

Tabi ki de bilinç altı, başka hiç bir şeye yorma rüyanı.
Ne gibi sorunlarınız var?

Rüyalar birkaç türlüdür. Bunlardan biri haberci rüyalardır ve dinimizde de yer alır. Yorumu öyle basit de değildir, aldatmak mesela direk aldatmak olmayabilir, başka yorumu da olabilir.

Bir diğeri gün içinde ya da geçmişimizde bilincimizin kuytularına attığımız şeyleri gördüğümüz bilinçaltı rüyalarımız.

Mesela ben haberci rüyalarımı pek hatırlamam, olay olduktan sonra aa ben bunu görmüştüm derim.

Ama bilinçaltı rüyalarımı çok net hatırlarım. Nasıl bir bilincim varsa çöplük gibi, çocukluğumda ki endişelerimi bile hala rüyamda görürüm.

Seninki de bariz bilinçaltı rüyası. Endişe etme, kendi korkularınla yüzleşiyorsun sadece.

bence var bişey :) kadın hisseder.. bende böyle şeyler yaşamıştım eskiden doğru çıkmıştı :)

Güvensizlik problemi mi yaşıyorsunuz?
Bilinçaltı öyle şeyleri rüya olarak karşımıza sunuyor ki..
Geçen seneler önce küstüğüm arkadaşımı eski fotoğraf albümümde gördüm sadece 1 saniye bakıp geçtim ve o gece arkadaşımla rüyamda maceralar yaşadım düşün.
Kadın hisseder olayı ayrı, rüyayla yargılamak ayrı bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…