rüyalar tersine mi aynı mı çıkıyor?

Nora22

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
4.321
3.283
698
kızlar ben hamiş kaldıımdan beri hep erkek bebeim olduğunu görüorum. aranızda rüyası çıkan var mı gördüğü gibi ya da tam tersi?

Canim benim gordugum bazi ruyalar aynen cikiyor, salih (sadik) ruyalar. Bende ruyamda kizim olacagini gormustum, hatta yakin arkadasim var o da benim kizim olacagini gordu, henuz hamile degilim fakat benim cok guzel ruya yorumlayan bir abim var, o senin kizin olacak demisti bana.

Gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler... Kiz erkek ikiside Allahtan.

güzelim benim bir kızım var...bir de oğlum olsun istiyordum... rüyamda erkek bir bebeğimin olacağını gördüm...fakat bana deniyordu ki bu bebek sana çok problem yaratacak,doğacak hasta olacak,konuşamayacak,yürüyemeyecek....üzülüyordum...bebeğimin malum yerini ultrasonda bana gösteriyorlardı rüyamda...bu çocuk çok problemli olacak hala doğum yapmak istiyor musun diye soruyorlardı..ben de hayır istemiyorum doğmasın diye bağırıyordum...ağlayarak uyandım...bir ay sonra gittim bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye ve bir kızımın daha olacağını öğrendim...eli ayağı düzgün,sağlıklı,sıhhatli bir bebekti...ikinci kızımın da olacağını öğrenince bu gördüğüm rüyam aklıma geldi ve dedim ki içimden hayırlısı buymuş demek ki...inan bana allah ım hayırlısı neyse kuluna onu nasip ediyor...ben o rüyanın etkisinde çok kalmıştım...ve kızlarıma şimdi şükürler olsun diyorum...

slm canim bende ruyamda oglum olacagini gormustum,ultrasonda erkek dediler henuz dogmadi bakalim hayirlisi olsun,insallah dogru cikar,

canım ben rüyamda ilk hamileligimde ... hamiş deilken hamile oldugumu gördüm .. bi kaç hafta sonra hamiş oldum.. ve daha sonra hepp bi oglum olucagını gördüm .. herkez kısın olcak diodu..ve allahıma bin şükür bi dogdu aynı rüyamdaki bebek.. allahım saglık sıhat versin yavrularımıza onları bizlere bagışlasın .. oo dünyanın en tatlı şeyiii kurban oldugum allahıma şükrediyorum ..

kızlar bende adetimi bekliyorum 5 gün kaldı hamişmiyim değilmiyim bilmiyorum adetim geçerse test yapmayı düşünüyorum...bazı belirtilerimde var ama bilmiyorum artık umutlanmamak istiyorum sonucu üzücü olmasın diye :çok üzgünüm: dün gece bende rüyamda hamile olduğumu gördüm ama şöyle oldu karnımın alt kısmı şiş ve sert bi kadın dokunuyor karnıma sen kesin hamilesn diyor...bu rüyanın bayağı etkisinde kaldım ama yinede bilemiyorum Allah biliyor :çok üzgünüm:

Canim benim gordugum bazi ruyalar aynen cikiyor, salih (sadik) ruyalar. Bende ruyamda kizim olacagini gormustum, hatta yakin arkadasim var o da benim kizim olacagini gordu, henuz hamile degilim fakat benim cok guzel ruya yorumlayan bir abim var, o senin kizin olacak demisti bana.

Gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler... Kiz erkek ikiside Allahtan.

hayırlısı inşallah ben de hamile kalmadan önce hep kız bebek görüodum hamile kaldıktan sonra erkek. bakalım hayırlısı

güzelim benim bir kızım var...bir de oğlum olsun istiyordum... rüyamda erkek bir bebeğimin olacağını gördüm...fakat bana deniyordu ki bu bebek sana çok problem yaratacak,doğacak hasta olacak,konuşamayacak,yürüyemeyecek....üzülüyordum...bebeğimin malum yerini ultrasonda bana gösteriyorlardı rüyamda...bu çocuk çok problemli olacak hala doğum yapmak istiyor musun diye soruyorlardı..ben de hayır istemiyorum doğmasın diye bağırıyordum...ağlayarak uyandım...bir ay sonra gittim bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye ve bir kızımın daha olacağını öğrendim...eli ayağı düzgün,sağlıklı,sıhhatli bir bebekti...ikinci kızımın da olacağını öğrenince bu gördüğüm rüyam aklıma geldi ve dedim ki içimden hayırlısı buymuş demek ki...inan bana allah ım hayırlısı neyse kuluna onu nasip ediyor...ben o rüyanın etkisinde çok kalmıştım...ve kızlarıma şimdi şükürler olsun diyorum...
ben ilk rüyamı daha hamile kaldıımı öğrenmeden gördüm bi erkek bebek ve çok sağlıksız sürekli ağlıyo burnu akıo zayıf. sonra öğrenince aklıma rüyam geldi nerdeyse günde 1 paket sigara içiodum hemen bıraktım rüyada bile dayanamadım o halde görmeye:1no2:

Ben Ikinci Bebeğimde Rüyamda Babami Görmüştüm..babam Ozaman Rahmetli Tabiiki..neyse Kizim Bebeği Götürmeye Geldim Dedi Bende Hayir Kesinlikle Vermem Deyip Ağlamaya Başladim Ama Zorla Kucağimdan Alip Gitti Ve Gerçekten Ikinci Bebeğim Yaşamadi..melek Oldu Yavrum:senağlama:

ben de ruyamda cesitli tepsilerden baklavalar yedigimi gordum gecen. ama nasil lezzetli. boyle hic gormedigim cesitte. gul gibi olan var. yedim de yedim. ujdeli haber demekmis.
benim en buyuk mujdem rabbimin beni bebegime kavusturmasidir.

Ben Ikinci Bebeğimde Rüyamda Babami Görmüştüm..babam Ozaman Rahmetli Tabiiki..neyse Kizim Bebeği Götürmeye Geldim Dedi Bende Hayir Kesinlikle Vermem Deyip Ağlamaya Başladim Ama Zorla Kucağimdan Alip Gitti Ve Gerçekten Ikinci Bebeğim Yaşamadi..melek Oldu Yavrum:senağlama:
başınız saolsun Allah şimdikine uzun ömür versin:nazar:

ben de ruyamda cesitli tepsilerden baklavalar yedigimi gordum gecen. ama nasil lezzetli. boyle hic gormedigim cesitte. gul gibi olan var. yedim de yedim. ujdeli haber demekmis.
benim en buyuk mujdem rabbimin beni bebegime kavusturmasidir.
inşallah dileğin olur cnm ben evlenmeden önce hep bebeğim olduğunu doğum yaptığımı görüodum evlendim sonra hep gelinlik giydiğimi düğünümün olduğunu gördüm hamile kaldım gerçi ben çok rüya görürüm:1rolleyes:

Bende Hamile Kaldiktan Sonra Hep Erkek Bebek Gördüm Rüyamda ..en Son Bebeğimin Cinsiyetini öğrenmeden Bir Hafta önce Bir Kiz Bebek Gördüm.. Ve Bebeğimin Cinsiyetini öğrenmeye Gittik Ama Içimden Hep Erkek Geçiyodu Rüyalarin Etkisi Sanirim Ama çevremdeki Herkes Kiz Diyodu Ve Bebişim Kiz.. Böyle Yani Benim Rüyalarim Tersi çikti

Ben geceleri çok uyanırım ve bu yüzdende her yattığımda başka rüya görürüm. Ama hamile kaldığımdan beri sadece 1 kez bebek gördüm erkekti ve dr. erkek dedi. O kadar güzel bir bebekti ki, bembeyaz teni ve masmavi gözleri var ayrıca çok güzel gülüyordu. Bende bu bebek benim olamaz bizde böyle renk göz yhok diyordum ama benimmiş. İnşallah rüyamdaki gibi sağlıklı, tatlı, neşeli ve sorunsuz bebişim olur..
Allah herkesin gönlüne göre versin...

bende hamileliğimin başında erkek bebeğimin olduğunu gördüm gerçi herkes bana oğlun olucak demişti bununda etkisi olabilir ama benim prensesim olucak

daha hamile oldugumu ogrenmeden once abımlerın bır erkek cocugu daha oldugunu gormustum
aıleye bır erkek daha gelıyor dıye sevınmıstım
ama megerse ben hamıleymısım ve doktorum erkek gelıyor dedı :1hug:

hamile olmadan önce oğlum olacağını gördüm.hamileyken de aynı.ve oğlum oldu.hatta gördüğüm bebek beyaz tenli,sarıya yakın saçlı ve yuvarlak yüzlüydü.gerçekten de oğlum aynen öyle.

bende hamileliğimi rüyamda öğrendim hemen test yaptım ve dopru cıktı inanırım rüyalarımın cıktıgına ama bzen yorumlayamıyorum önceleri kızımın olcagını görüyordum iki defadır erkek göüyorum bide kaçıncı defadır göğsümden süt fışkıdırgını görüyorum ama yorumlayamadım sizce anlamı nedir

ben rüyamda erkek bebek gördüm ama kızım olacak oy bebeğim ya

merhablar ben 2 ay önce falan ikiz bebek dünyaya getirdim rüyamda 1 erkek 1 kızdı çok heyecanlanmıştım sanki gerçeek gibiydi sabah uyandığımda bile rüyanın etkisindeysim öğleden sonra 2 tane telefon aldım en yakın arkadaşlarımdı ve 2 .de hamileydi yani rüyam hamile haberi alacağımı görmüştüm

Back
X