hep kötülere denk gelmek

Açılın iki çocuklu üstelik biri de özel bir çocuğa sahip boşanmış olan ben geldim…Siz neden boşandığınızı unutmuşsunuz sanırım..Anlaşamadığım kv’yi görmektense ev tadilatını tercih ederim..Bana evli olup asılanları saysam her gün bdv’de konu açmam lazım ama şahane bir şekilde s.ktr çekip engeli basıyorum. Öncelikle halinize şükredin, ne güzel baba evinde sığıntı olmamışsınız, kızınızla kendi düzeninizi kurmuşsunuz, tatile gidiyorsunuz mis gibi yaşıyorsunuz bence. Bu ülkenin erkek nüfusu çok sıkıntılı, iyileri de evli, kalanlarından da bir şey olacağı yok. O yüzden kendinizi geliştirin, kitap okuyun, seyahat edin, hobi edinin, kurslara yazılın, vaktinizi güzel geçirin..Biriyle tanışırsanız eyvallah, tanışmasanız da dünyanın sonu değil..Sizin durumunuzda çok insan var sadece evliler mutluymuş gibi düşünmeyin.
 
Meehabalar ben boşandım bir kızım var 7 yaşında şükür düzenimi kurdum memurum kiraya çıktım ailem ile yaşamıyorum.boşandığımdan beri sürekli etrafımda birileri oldu kimi iyi niyetli kimi kötü.şans vermeye çalıştıklarım ya sabıkalı çıktı ya sorunlu.bir de yalnız yaşadığımı bilen her erkek direkt sana geleyim sende oturalım muhabbeti yapıyor tiksindim artık boşandığım için cinsel obje görülmekten.açık kapı gibi görülmekten.hepsinin amaç aynı ve bunların çoğu sosyal medyadan ekleyen tipler.evet diyeceksiniz şimdi delirdin mi neden birileri ile oluyorsun boşandın keyfine bak.ben bir buçuk yıldır yalnızım en güzel mekana da gitsem kendimi yalnız hissediyorum mesela kızımı alıp tatile çıkıyorum o kadar sıkıcı geliyor ki bana o tatil yalnız hiç zevk almıyorum sırf kızım için gidiyorum yanımda biri olsa daha hoş olmazmıydı diyorum.sonra o gittiğim tatillerde ya da herhangi bir ortamda aile olarak gelenleri görünce kendimi kötü hissediyorum.her işe kendim koşmam sanayiye gitmek bir erkeğin yapacağı işleri de sırtlandım yoruldum galiba .ailem zaten tutucu asla arkamda değiller.karşıma çıkan her erkeğin niyeti cinsellik olması beni tiksindir artık herşeyden ömrümü yalnız geçireceğim gibi.reel hayatta zaten karşıma çıksın desem ben her yere kızımla gidiyorum dışardan gören biri evli düşünür o yüzden kimse gelip de konuşmaya cesaret edemez yani.
Gerçekten sosyal medyadan yazanlarla görüşecek kadar cesur musunuz ....yapmayın Allah aşkına bir de ne üdüğü belirsiz adamlara yerinizi yurdunuzu, hayatınızı mı anlatıyorsunuz yapmayın lütfen yapmayın ....
 
Gerçekten sosyal medyadan yazanlarla görüşecek kadar cesur musunuz ....yapmayın Allah aşkına bir de ne üdüğü belirsiz adamlara yerinizi yurdunuzu, hayatınızı mı anlatıyorsunuz yapmayın lütfen yapmayın ....
Ondan sonra adam öldürüp gömüyor bir yere,aile televizyon kanallarında kızını arıyor Allah korusun.
Hani kaybolan kadınlara da bakıyorum; her çeşidi var yani.Okumuşu, okumamışı ; çalışanı ,ev hanımı; muhafazakarı seküleri.Neye kanıyor bu kadınlar diyoruz.Demek ki böyle gidiyorlar .
 
Yalnızlığı, kendimle başbaşa kalmayı çok seven biriyim. Hayatıma zar zor insan alırım. Tercihlerimi değiştirmeyi düşünmüyorum. Bu yönümden memnunum pişman veya sonuçtan şikayetçide değilim.
Bununla beraber yalnız kalma ihtiyacı kadar, bazen yalnız kalmama ihtiyacımda çok kuvvetli. Ama herhangi biri ile değil. Dipleri karıştıracağım sohbetleri yapacak insanın ihtiyacını çok hissetmişimdir. Tatmin edecek ivmeyide nadir insanla yakaladım.
Her işimi kendim halledeyim insanıyım, bu konuda başarılıyım. Ve yeri geldiğinde bir işimi güvenle bir başkasına teslim etmeye, sorumluluğu paylaşmaya da ihtiyacım duyduğum çok zaman oldu.
Şimdi bu ihtiyaç var ve bana ait. Onu gidermek için seçececeğim kişinin herhangi bir kadın veya erkek de değil hayat arkadaşım olmasını istemem çok makul.

Bu anlamda sizin ihtiyacınız bana normal geldi. Hani sadece erkek değil, bir desteğe ve kendiniz gibi yetişkin birine ihtiyacınız var.

Bir kadının erkek olmadan da çok güçlü olabileceğini düşünüyorum. Araştırmaya göre boşanmış kadınların ve evli erkeklerin ömrü daha uzun. Kadınlar çok becerikli, donanimlı ve hayatta kalma kabiliyeti yüksek çünkü.

Ve birde fıtrat ve duygusal ihtiyaçlar var. Bunu güçlü ve sağlıklı bir şekilde dengeleyen kadınlar olabilir. Bu sizin ihtiyacınızı zayıflık sebebi yapmaz.

Ancak seçimlerinizde yanlış giden bir şeyler var. Bugün ilişki konusu ile ilgilenen her uzmanın söylediği; partnerimizi durup dururken seçmediğimiz yönünde. Sizin kendinizle ilgili bazı konularla ilgilenmeniz gerekiyor. Neden benzer profilde insanları seçtiğiniz veya hayatınıza çektiğiniz sorusunun cevabını bulmanız lazım.
 
Kızınızla tatile gitmekten sıkılmanız, o yanınızda var diye erkeklerin size gelmemesi düşünceleri vb. bunlar beni kızınız adına üzdü ve kırdı açıkçası. Devir çok kötü, kız çocuğu sahibisiniz, biriyle tekrar evlenmek ve onunla kızınızı aynı evde yaşatmak için kılı kırk yarmanız lazım. Üstelik boşanalı kısa bir süre olmuş. Ben olsam çocuğuma ve onun mutluluğuna odaklanırdım bir süre.
 
Kabul edilir edilmesine de adamın çapı bir bakışından bir selam verişinden bile anlaşılıyor.konu sahibinin kişileri değerlendirme noktasında sorunları var.yoksa burada oyundan tanışıp evlenen arkadaşlar bile var.

Oyundan tanismak bile sosyal medyada mesaj atanlardan daha iyi. Cocuksuz olsa isterse yoldan cevirdigiyle konusabilir ama cocuklu kadinin yapacagi isler olmamali bunlar.
 
Çocukla tek başınıza tatile çıkınca kendinizi yalnız hissettiğiniz sürece hep sorunlu tipleri kendinize çekersiniz ,bu normal. Doğru düzgün bir yerde sosyalleşerek birileriyle tanışsanız hiç biri de size cinsel obje olarak bakmaz bence. Yani tamam bizim toplumun boşanmış kadına bakış açısı sıkıntılıdır ama siz de doğru yerde doğru zamanda ince eleyip sık dokuyarak çevre edinmelisiniz. Bir sürü erkek arkadaşım var,kimi bekar kimi boşanmış. Onlar hiçbir kadına seks amacıyla yaklaşmıyor yani. Demek ki düzgün adamlar da var yani piyasada.
 
Kızınızla tatile gitmekten sıkılmanız, o yanınızda var diye erkeklerin size gelmemesi düşünceleri vb. bunlar beni kızınız adına üzdü ve kırdı açıkçası. Devir çok kötü, kız çocuğu sahibisiniz, biriyle tekrar evlenmek ve onunla kızınızı aynı evde yaşatmak için kılı kırk yarmanız lazım. Üstelik boşanalı kısa bir süre olmuş. Ben olsam çocuğuma ve onun mutluluğuna odaklanırdım bir süre.
Bence de insan kendini tanıyarak adım atmalı.burada da bir sürü çocuk sahibi olmayan kadın var kendini tanıdığı için.
 
Back
X