Sizinki cidden cimrilik-hesapçı turnusolu olmuş :)
Valla ben anladım artık erkek seçemiyorum:) saldım ben de artık oturdum hayırlısını bekliyorum:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizinki cidden cimrilik-hesapçı turnusolu olmuş :)
Bazen çok üstüne gidip deneyince yanlış insanlar üst üste gelebiliyor :)Valla ben anladım artık erkek seçemiyorum:) saldım ben de artık oturdum hayırlısını bekliyorum:)
Bünye aşk istiyor, evlilik istiyor, doğurmak falan istiyorBazen çok üstüne gidip deneyince yanlış insanlar üst üste gelebiliyor :)
Gerçekten sosyal medyadan yazanlarla görüşecek kadar cesur musunuz ....yapmayın Allah aşkına bir de ne üdüğü belirsiz adamlara yerinizi yurdunuzu, hayatınızı mı anlatıyorsunuz yapmayın lütfen yapmayın ....Meehabalar ben boşandım bir kızım var 7 yaşında şükür düzenimi kurdum memurum kiraya çıktım ailem ile yaşamıyorum.boşandığımdan beri sürekli etrafımda birileri oldu kimi iyi niyetli kimi kötü.şans vermeye çalıştıklarım ya sabıkalı çıktı ya sorunlu.bir de yalnız yaşadığımı bilen her erkek direkt sana geleyim sende oturalım muhabbeti yapıyor tiksindim artık boşandığım için cinsel obje görülmekten.açık kapı gibi görülmekten.hepsinin amaç aynı ve bunların çoğu sosyal medyadan ekleyen tipler.evet diyeceksiniz şimdi delirdin mi neden birileri ile oluyorsun boşandın keyfine bak.ben bir buçuk yıldır yalnızım en güzel mekana da gitsem kendimi yalnız hissediyorum mesela kızımı alıp tatile çıkıyorum o kadar sıkıcı geliyor ki bana o tatil yalnız hiç zevk almıyorum sırf kızım için gidiyorum yanımda biri olsa daha hoş olmazmıydı diyorum.sonra o gittiğim tatillerde ya da herhangi bir ortamda aile olarak gelenleri görünce kendimi kötü hissediyorum.her işe kendim koşmam sanayiye gitmek bir erkeğin yapacağı işleri de sırtlandım yoruldum galiba .ailem zaten tutucu asla arkamda değiller.karşıma çıkan her erkeğin niyeti cinsellik olması beni tiksindir artık herşeyden ömrümü yalnız geçireceğim gibi.reel hayatta zaten karşıma çıksın desem ben her yere kızımla gidiyorum dışardan gören biri evli düşünür o yüzden kimse gelip de konuşmaya cesaret edemez yani.
Ondan sonra adam öldürüp gömüyor bir yere,aile televizyon kanallarında kızını arıyor Allah korusun.Gerçekten sosyal medyadan yazanlarla görüşecek kadar cesur musunuz ....yapmayın Allah aşkına bir de ne üdüğü belirsiz adamlara yerinizi yurdunuzu, hayatınızı mı anlatıyorsunuz yapmayın lütfen yapmayın ....
Olsun tavşanlarımız var en azından :**Bünye aşk istiyor, evlilik istiyor, doğurmak falan istiyorama tabi dışarıya yansıtmıyoruz bunu aşırı cool uz:)
Kabul edilir edilmesine de adamın çapı bir bakışından bir selam verişinden bile anlaşılıyor.konu sahibinin kişileri değerlendirme noktasında sorunları var.yoksa burada oyundan tanışıp evlenen arkadaşlar bile var.
Bence de insan kendini tanıyarak adım atmalı.burada da bir sürü çocuk sahibi olmayan kadın var kendini tanıdığı için.Kızınızla tatile gitmekten sıkılmanız, o yanınızda var diye erkeklerin size gelmemesi düşünceleri vb. bunlar beni kızınız adına üzdü ve kırdı açıkçası. Devir çok kötü, kız çocuğu sahibisiniz, biriyle tekrar evlenmek ve onunla kızınızı aynı evde yaşatmak için kılı kırk yarmanız lazım. Üstelik boşanalı kısa bir süre olmuş. Ben olsam çocuğuma ve onun mutluluğuna odaklanırdım bir süre.