• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rüyalar :((

pilim_bitti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
19
0
36
Ankara
merhaba bayanlar. siteyi uzun zamandır takip ediyordum daha yeni üye olmak kısmet oldu. her neyse lafı fazla uzatmayayım. 23 yaşındayım ve nişanlıyım. benim sorunun şu nerdeyse hemen hemen her gece nişanlımın beni aldattığını görüyorum rüyamda.uyumadan önce hiç öyle birşey geçmiyor aklımdan ama sürekli rüyamda beni aldattığını görüyorum hem de aynı bayanla.alt tarafı rüya diyorum bazen umursamamaya çalışıyorum bazen de acaba öyle birşey var da rüyamda mı görüyorum bu bir uyarımı diye düşünüyorum. nişanlıma da söylüyorum yok ölye bişey saçmalıyorsun, benim için sadece sen varsın ve hep sen olacaksın falan diyor ama aklımda bi şüphe var:( çevremde aldatılan pek çok insan var onların etkisimi bilmiyorum.kafam karma karışık. nişanlım ben nette araştırdım evlenmeden önce böyle rüyalar görmen gayet doğalmış diyor? ben pek inanamadım ama size sormak istedim.buna benzer şeyler yaşayan var mı aranızda

merhaba bayanlar. siteyi uzun zamandır takip ediyordum daha yeni üye olmak kısmet oldu. her neyse lafı fazla uzatmayayım. 23 yaşındayım ve nişanlıyım. benim sorunun şu nerdeyse hemen hemen her gece nişanlımın beni aldattığını görüyorum rüyamda.uyumadan önce hiç öyle birşey geçmiyor aklımdan ama sürekli rüyamda beni aldattığını görüyorum hem de aynı bayanla.alt tarafı rüya diyorum bazen umursamamaya çalışıyorum bazen de acaba öyle birşey var da rüyamda mı görüyorum bu bir uyarımı diye düşünüyorum. nişanlıma da söylüyorum yok ölye bişey saçmalıyorsun, benim için sadece sen varsın ve hep sen olacaksın falan diyor ama aklımda bi şüphe var:( çevremde aldatılan pek çok insan var onların etkisimi bilmiyorum.kafam karma karışık. nişanlım ben nette araştırdım evlenmeden önce böyle rüyalar görmen gayet doğalmış diyor? ben pek inanamadım ama size sormak istedim.buna benzer şeyler yaşayan var mı aranızda

bilinçaltın açığa cıkyo işte ya böyle bir korkun var o kişiden yana hergece düşünüyorsan rüyana giriyodur valla 5 yıldır evlıyım böyle rüya görmedım hiç

bilinçaltındaki korkularımız genelde rüyalarımızla dışa vurulur..aldatılmaktan korkuyor olabilirsin....bende nişanlımın ailesi ile ailemin anlaşamamalarından korkardım ve ara ara rüyamda kavga ettiklerini görürdüm..bence kötüye yorma hemen..

nişanlıyken bende sık sık aldatıldığımı görürdüm :1: merak etme canım sadece aldatılmaktan korkutuğun ve bunu bilinçaltına ittiğin için görüyosun büyük ihtimal :34:

adi üstünde rüya,hayirlisi olsun ama
rüyalar tersine cikarmis derler:40:
ha birde sitedeki aldatilma konularini cok okuyorsan,
ondanda olabilir :1:

Son düzenleme:
rüyanı hayra yor
bilinç altı galiba korku rüyalara kadar yansımış...

ilişkiniz açısından en çok korktuğun şey onun seni aldatması...

sadece korkularının bir şekilde açığa çıkışı...

canım bende nişanlıyken görürdüm bole rüyalar ama aldatma deilde genelde beni terk ettiğini evliyim şuan ve hala arada bu tür rüyalar görüorum sonu hayır olsun ama kafana fazla takma derim

Bende sevgilimin beni terkettiğini,aldattığını görürüm ara sıra.
Onu sevdiğimden,korktuğumdan oluyor,biliyorum.
Ah biz bayanlar. :12:

Back
X