Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ruyamda direkt ultrasonda erkek oldugunu gormustum. DogruyduMerhaba arkadaşlar sürekli rüyamda kocaman çok büyükler ama kara kedi görüyorum iki tane bide, arada bir de yeşil üzüm görüyorum hamileyim daha cinsiyet belli değil acaba cinsiyeti nedir rüyalara göre cinsiyet belirleyici şeyler gördünüzmü hiç.
Sağlıkla büyüsün inşBen ruyamda direkt ultrasonda erkek oldugunu gormustum. Dogruydu
kaybettim oglumu.. Ve hatta öldugu gunde ruyamda kaybettgmi gormustum. Ruyalar cok onemli benim icin cok haber verici oldugunu dusunuyorum.Sağlıkla büyüsün inşdirek görmedim ama isterdim belirleyici şeylerde oluyo bazen merak ediyor insan
![]()
Hayrolsun. İlgi çekici bir topic takipteyim bakalım anneler
Üzüldüm,evet rüyaların belirleyici ve haber verici olduğu kesin Allah şerli rüyalardan uzak etsin inş herşeyi önceden rüyada görmek can sıkıcı değilmikaybettim oglumu.. Ve hatta öldugu gunde ruyamda kaybettgmi gormustum. Ruyalar cok onemli benim icin cok haber verici oldugunu dusunuyorum.
Evet çoğu kişi görüyor gündüz niyetineHayrolsun. İlgi çekici bir topic takipteyim bakalım anneler rüyasında gerçekten görüyor mu![]()
İlk ruyamda gordugmde sabah kostur kostur hastaneye gttim dra soyledm bugun ruyamda oglum oldugunu soylediniz dedim bakalim dedi ve evet erkek dedi bende oyle gordum diye demiyosunz demi falan dedim hayir dedi zaman gecti Suyu bitti kaybedecgmzi soylemislerdi ama bi umut bekliyorduk hareket ediyordu icimde bi his 27.haftasini gormeyecek diyordu ve son hareketlerini hissettim iyi hareket ediyor deyip uyudum o gece evde bi ultrason varmis ordan baktgmi kalp atsi olmadgini gordum sabah hareket etmiyordu ve kaybetmisiz. Ben normalde bi cok seyi onceden hisseden biriyim ve ruyalarimdada gorurum bu gercekten cok kotu bisey. Suanda da bambaska bi hisle mucadele ediyorum bakalimÜzüldüm,evet rüyaların belirleyici ve haber verici olduğu kesin Allah şerli rüyalardan uzak etsin inş herşeyi önceden rüyada görmek can sıkıcı değilmi![]()
Allah hayra çıkarsın iyi düşünün iyi olsun,kötü düşününce etrafa kötü enerji veriyormuş insan ve o enerji hayatımıza etkinediyormuş,rüyalardada kötü rüya gördüğünüzdr allaha sığının inş bundan sonra hayırlı evlat kucağınıza alırsınız.her şerdede bi hayır vardır sözünüde unutmayalım.İlk ruyamda gordugmde sabah kostur kostur hastaneye gttim dra soyledm bugun ruyamda oglum oldugunu soylediniz dedim bakalim dedi ve evet erkek dedi bende oyle gordum diye demiyosunz demi falan dedim hayir dedi zaman gecti Suyu bitti kaybedecgmzi soylemislerdi ama bi umut bekliyorduk hareket ediyordu icimde bi his 27.haftasini gormeyecek diyordu ve son hareketlerini hissettim iyi hareket ediyor deyip uyudum o gece evde bi ultrason varmis ordan baktgmi kalp atsi olmadgini gordum sabah hareket etmiyordu ve kaybetmisiz. Ben normalde bi cok seyi onceden hisseden biriyim ve ruyalarimdada gorurum bu gercekten cok kotu bisey. Suanda da bambaska bi hisle mucadele ediyorum bakalimAma hamileler ozellikle ruyalarina dikkat etmeli bi cogu gercekci ruyalae cunku
Amin. Allah isteyen herkese saglikli evlatlar nasip etsin. Siz ruyanizin anlamina baktinizmi cinsiyetle alakasi varmiAllah hayra çıkarsın iyi düşünün iyi olsun,kötü düşününce etrafa kötü enerji veriyormuş insan ve o enerji hayatımıza etkinediyormuş,rüyalardada kötü rüya gördüğünüzdr allaha sığının inş bundan sonra hayırlı evlat kucağınıza alırsınız.her şerdede bi hayır vardır sözünüde unutmayalım.
Baktım ama bazı yorumlarda kedi yavrusu gördüm kızım oldu yeşil gördüm erkek oldu diyenler var bendeki yavru değil korkunç büyük kediler bana zararı olmuyo ama hep görüyorum anlamadım.üzümde bereketli evlatmış ama cinsiyetle alakalı bişey daha duymadımAmin. Allah isteyen herkese saglikli evlatlar nasip etsin. Siz ruyanizin anlamina baktinizmi cinsiyetle alakasi varmi
ne kadarlik hamilesinizBaktım ama bazı yorumlarda kedi yavrusu gördüm kızım oldu yeşil gördüm erkek oldu diyenler var bendeki yavru değil korkunç büyük kediler bana zararı olmuyo ama hep görüyorum anlamadım.üzümde bereketli evlatmış ama cinsiyetle alakalı bişey daha duymadım![]()
Hamileyken bir hormonun artisi sebebiyle cok renkli ve enteresan ruyalar gorulur. Bunlara anlam yuklemeye gerek yok cunku yabanci forumlarda bile yazar bunlar.Merhaba arkadaşlar sürekli rüyamda kocaman çok büyükler ama kara kedi görüyorum iki tane bide, arada bir de yeşil üzüm görüyorum hamileyim daha cinsiyet belli değil acaba cinsiyeti nedir rüyalara göre cinsiyet belirleyici şeyler gördünüzmü hiç.
8 haftalıkne kadarlik hamilesiniz
Allah m saglikla kucaklamayi nasip etsin size ve tum hamilelere . Saglikli hayirli bi evlat olsunda cinsiyeti elbet ogrenirsiniz8 haftalık
Maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşBenmde ruyamda annem surekli kizin olucak senin diye tekrarliyodu kizima hamileyim suan![]()