Rüyalardan kurtulmanın bir yolu yok mu?

zezella

ay bak tahsin geliyorlar soldan soldan.
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
2.905
7.948
Her gece rüya görüyorum. Artık sinirimi bozuyor bu durum. Çünkü geceleri yeterince dinlenemiyorum. Zaten gündüz yoruluyorum bir de uykumda koşuşturup duruyorum. Ayrıca rüyalarımda belli bir sahnenin etkisinden bütün gün çıkamıyorum...

Evet, ben artık rüya görmek istemiyorum. Bunun bir yolu var mı?

gece yatmadan ilik balli sut ic yastigin ne cok yuksek ne cok alcak tam kafana gore olsun. yatmadan once odani biraz havalandir. odan ne cok sicak ne cok soguk olsun. kafani yastiga koydyktan sonra dunyayla iliskini kesmeye calis . misss gibi uyan sabaha. ben her zaman boyle yaparim. ise de yarar.

uyanmak deyip sinir edeyim seni önce :KK45:

günlük hayatta çok mu takıntı yapıyosun. ya da uyurken çok mu düşünüyosun. istisnaları olmakla beraber ben birşeyi uyumadan önce ya da gün içerisinde çok düşünürsem muhakkak giriyor rüyama. Çok rahat uyudugumdaysa uyandığımda rüya falan hatırlamıyorum o_O yorgunluk ve cok düşünmeyle doğru orantılı bende. sende de öyledir belki

Ve çok garip değil mi ? Rüya ama hayatta yapamayacağın çoğu şeyi rüyada da yapamıyorsun. sanki orda da yaşıyomuşsun gibi. Mesela balkonda durdugumu hatırlıyorum rüyamda, ama atlamayı falan geçirmiyorum aklımdan. atlasam nolcak ki nasılsa rüya diye, farkında olmadan yaşıyoruz sanırım.

Aslında kafaya çok takmamaya çalışırım ama sanırım bu yüzden bilinç altıma gidiyor bütün şeyler. Belki de bir şeyleri bastırıyorum ve rüyamda yüzleşiyorum. Ama neyi bastırdığımı bile bilmiyorum.
uyanmak deyip sinir edeyim seni önce :KK45:

günlük hayatta çok mu takıntı yapıyosun. ya da uyurken çok mu düşünüyosun. istisnaları olmakla beraber ben birşeyi uyumadan önce ya da gün içerisinde çok düşünürsem muhakkak giriyor rüyama. Çok rahat uyudugumdaysa uyandığımda rüya falan hatırlamıyorum o_O yorgunluk ve cok düşünmeyle doğru orantılı bende. sende de öyledir belki

Bunun cevabını bilmeyi çok isterdim. Ruyalardan ne kadar nefret ediyorum anlatamam.
En uzun ruya 7 saniye sürüyormuş. Ama insanı bütün gece süründürüyor yani oyle hissettiriyor.
Bir çozumu yok ama uyanır uyanmaz unutmaya calisiyorum. Saçma!sadece bir rüya diyorum kendi kendime.
Hemen kafandan atarsan iyi oluyor. Günün zehir olmuyor en azından.

Rüyalarını önemsememeyi dene bence.
Acaba yine koşturacak mıyım rüyamda, etkisinde kalacağım kesin vb. cümleler geçmesin aklından.
Kendi kendini şartlıyorsundur belki de farkında olmadan.
Ayrıca sırt üstü yatarsam ben de çok rüya görürüm mesela ve üstelik çok kötü rüyalar olur. Pozisyonunla da alakası vardır belki.

İnanın kafamdan atmak istiyorum ama atamıyorum. Rüyadaki bir sahnenin etkisi bütün gün sürüyor...
Bunun cevabını bilmeyi çok isterdim. Ruyalardan ne kadar nefret ediyorum anlatamam.
En uzun ruya 7 saniye sürüyormuş. Ama insanı bütün gece süründürüyor yani oyle hissettiriyor.
Bir çozumu yok ama uyanır uyanmaz unutmaya calisiyorum. Saçma!sadece bir rüya diyorum kendi kendime.
Hemen kafandan atarsan iyi oluyor. Günün zehir olmuyor en azından.

maalesef araştırmama rağmen buna çözüm bulamadım ben :KK43:
sen koşturmacalı olduğu, seni yorduğu için istemiyorsun bende rüyalarımda çok güzel şeyler görüyorum mutlu oluyorum hep ve uyanıp gerçek hayata dönünce üzüldüğüm için istemiyorum:KK43: çünkü kafamda hep rüyamda ne kadar mutluydum niye gerçekte öyle değil sorusu oluyor bütün gün:KK43:
birde ben anlamıyorum o rüyalar nasıl 8 sn. ben gece mesela uyanıp, tekrar uyuyup aynı rüyaya devam ediyorum sanki. yada benmi öyle hissediyorum ki o_O

Haklısınız önemsememem lazım. ama yapamıyorum. Rüyanın etkisi gün boyu sürüyor. Genelde yan pozisyonda yatarım.
Rüyalarını önemsememeyi dene bence.
Acaba yine koşturacak mıyım rüyamda, etkisinde kalacağım kesin vb. cümleler geçmesin aklından.
Kendi kendini şartlıyorsundur belki de farkında olmadan.
Ayrıca sırt üstü yatarsam ben de çok rüya görürüm mesela ve üstelik çok kötü rüyalar olur. Pozisyonunla da alakası vardır belki.

Her gece rüya görüyorum. Artık sinirimi bozuyor bu durum. Çünkü geceleri yeterince dinlenemiyorum. Zaten gündüz yoruluyorum bir de uykumda koşuşturup duruyorum. Ayrıca rüyalarımda belli bir sahnenin etkisinden bütün gün çıkamıyorum...

Keşke uyuma fırsatım olsada rüya girsem 1.5 yaşında kızım var ve ben o doğduğundan beri uyku nedir bilmiyorum :))

Çözümü söyleyen olsa da bende kurtulsam aynı dertden. Keşke kapatma tuşu olsa diyorum uyanamıyorum uyansam da dinlenemiyorum.

Rüya görmemek mümkün mü bilmiyorum canım ama çok iyi bildiğim bir şey var kabusla ilgili. Eğer haftada 2 gün ve daha fazla kabus görüyorsa insan, mutlaka psikiyatriste görünülmeliymiş. Bir uzman söylemişti.

Kaç yaşındasınız.
Rüyalar yaşlara göre değişiklik gösterir. Ama tamamen yok olması mümkün değil.
Ayrıca iyi bir kişisel gelişim uzmanı bulup bilinçaltı temizliği için seanslara gidebilirsiniz ancak bu şekilde rüyalarınız iyileştirilebilir.
Günlük yaşamda ki streste rüyalarınızı etkiler. Biraz rahatlatıcı bitki çayları için. Papatya iyi gelenlerden.

X