Rüya Yorumları rüyalarım çıkıyor....

afraima

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
1.577
504
323
Merhaba arkadaşlar. Ben çok farklı rüyalar görüyorum.
Açıkçası da bunlardan etkileniyorum.

Gece gördüğüm bir rüyaya anlam veremedim. Uyandığımda korkudan dişlerimi sıkıyor vaziyetteydim.
Rüyamda bir apartman sessiz sedasız tozu dumana katmadan, anında yıkıldı. ve hiçbir parçaya ayrılmadı . insanlar falan koştu bakmaya ama olduğu gibi duruyordu apartman. koşan insanların içinde iki kadın vardı ikisinin elinde de yeşil ve mavi renkli desenli yorgan vardı. onları yere seriyorlardı

sonra uyandım ve tekrar bir rüya gördüm. bu dfa rüyamda korku filmi izliyorum. adam genç bir kadını bıçakla kesiyor . bildiğiniz ekmek doğrar gibi sırtını kesiyor yarıyor. kanlar çıkıyor ve kadın çığlık atıyor. ben o sahneleri geçmeye çalışıyorum rüyamda ileri alıyorum videoyu. ama hep böyle kesmeleri sahneler çıkıyor. bunda çok korktum.
etkisindeyim hala :/

yorum getiren arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden ...

Hayır olsun diyelim... "Rüyalar bilinçdışımıza açılan kraliyet yollarıdır" der Freud :) Haberler, okuduğunuz kitaplar, izlediğiniz filmler, duyduğunuz sözler, yaşadığınız olaylar siz unutsanızda bir yerlerde depolanıp kurgulanıp rüya olarak geliyor karşınıza... Tabirini bilmem ama benden psikolojik yorumu bu kadar Tabirleri merak etmiyor değilim

teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…