Rüya Yorumları rüyalarım olmasa

Eşinden demedim zaten ama senden kaynaklıdır
İlle de görüyo olman gerekmez düşünmüşsen bi şekilde rüyanda görmen doğal
Şimdi bu kişi muhtemelen eski svegili, net söyleyemediğine göre
Düşünüyorum da diyemiyosun haliyle ama ben mesela rüyamda işe hazırlanıyordum. Bebek var malum uykusuzluktan gözümü açamayıp hayali bi şekilde lavaboya gitmiştim rüyamda, bi gözümü açtım yataktayım hala... Kim ne düşünüyosa onu görüyo bence
ama düsünmüyorum ki uzun yıllar olmus herkez evlenmis herkezkendi tıkırında gördügümd eyok diyim ki gördüm de etkilendim insan sürekli görürmü sinir oluyorum artık bazen korkuyorum rüyamda görcemde sabah zaten deli uyanırım esimin ismini onun ismini söylicem diye

ama düsünmüyorum ki uzun yıllar olmus herkez evlenmis herkezkendi tıkırında gördügümd eyok diyim ki gördüm de etkilendim insan sürekli görürmü sinir oluyorum artık bazen korkuyorum rüyamda görcemde sabah zaten deli uyanırım esimin ismini onun ismini söylicem diye
İşte mantıken aman herkes evlendi barklandı düşünmemen lazım diyosun da
Onu uygulayamıyosun yoksa evli mi değil mi onu bilmezdin belki ya da böyle bi açıklama sunmazdın, düşünüyosun bi şekilde..

O meşhur boşluğa bi de sen düşme..

yok
Onu uygulayamıyosun yoksa evli mi değil mi onu bilmezdin belki ya da böyle bi açıklama sunmazdın, düşünüyosun bi şekilde..

yok cnm ne isim olur boslukla falan ortak bi arkabamız 4 sene önce demisti bana beni sormus nasıl mutlumu diye oda evlenmis o söyledi düsün yani 4 sene önce ögrendim öyle takık biride degilim bu sabah bile görüyorum onu uyandıgımd aartık kendime kızarak uyanıyorum bazen ulan ne varda görüyroum diye :))

Bilincalti.olabilir bende bir ara eski arkadasimi goruyordum ruyalarimda bence sebebi kalbini kirmistim ama yaptigim saygisizligi telafi edemedim ulasamadim aradim konusmadim sonra bir sure once karsilastim konusmadik ama tavirlarlaaa demek istedigi seyleri anladim ve o gunden sonra gordugu muhatirlamiyorum

bide beni biliyosun pek evlilik koca düskünü biri degilim yani millet giib aman kocam olsun yada flortüm olsun aptal saptak kıyafetime karıssın beni engellesin hic sevmem kücükken de kendii düsünen biriydim kısıtlanmaya asla gelmezdim annem kocasını dinler diye dalga gecerdim yani 1 koca yeter bana ugrasamam

Bilincalti.olabilir bende bir ara eski arkadasimi goruyordum ruyalarimda bence sebebi kalbini kirmistim ama yaptigim saygisizligi telafi edemedim ulasamadim aradim konusmadim sonra bir sure once karsilastim konusmadik ama tavirlarlaaa demek istedigi seyleri anladim ve o gunden sonra gordugu muhatirlamiyorum
iste bende diyorum ah almıs olabilirim üzmüs olabilirim ama telafi edemem ki arayamam esime kendime saygısızlık olur böylede görmete devam ediyroum iste sürekl sürekli ...

eskilerden dediğine göre demekki eski sevgili diye düşündüm. çok zengindiyse demek ondan rüyalarına giriyo

kızlar uzun yıllardır aynı kişiyi rüyamda görüyorum

hani bilincli degil derler ya ne düsünürüm ne aklıma gelir ama sürekli aynı kisiyi rüyamda görürüm

ne yapmam lazım kızlar netten baktım aynı anda iki kiside birbirini düsünüyomus ondan görüyomus diyolar falan filan

cözüm arıyorum kızlar....

yani yakın cevremde degil gördügüm kisi hatta senelerdir görmedim bile cok uzun senelerdir
hani yakın cevrende olurda görürüsün diyenler icin yazıyorum

bide tabi eskilerden biri yani ama neden görüyorum telepatik acıdan ne demek
oda seni düşünüyor kesin

o dediğin araştırmayı isviçreli bilim adamları yapmış bilimsel gerçeklere dayanan bir tespit:KK53:

eger bi daha böyle dengesiz yorum yazarsan yazılarımı göremiceksin haberin olsun...

senin gibi birisine yazıcak cok sey var ama kibledim icabına bakılcak konusmalarını düzelt ebep haya hak getire sende

Sitenin sahibi falan misiniz? Insanlari boyle tehdit etme hakkini nereden buluyorsunuz?

Sizin sacma sapan konularinizdan insanlara gina geldiginden sakaya vuruyorlar. Simdi de konuya bak Allah askina "niye ruyamda goruyorum"
Dur ben bi senin beynine gireyim de bakayim ne dusunmussun, neden goruyormussun.

Sitenin sahibi falan misiniz? Insanlari boyle tehdit etme hakkini nereden buluyorsunuz?

Sizin sacma sapan konularinizdan insanlara gina geldiginden sakaya vuruyorlar. Simdi de konuya bak Allah askina "niye ruyamda goruyorum"
Dur ben bi senin beynine gireyim de bakayim ne dusunmussun, neden goruyormussun.
sitenin sahibi degilim ama gerekli kisiler icin yapılmıs bi buton var kib benle dalga gecicek cesarti nerden buluyo bu kız kı ki o ya kim okumak istemiyosan okumazsın görmek istemiyosan engellersin bu kadar basit

sitenin sahibi degilim ama gerekli kisiler icin yapılmıs bi buton var kib benle dalga gecicek cesarti nerden buluyo bu kız kı ki o ya kim okumak istemiyosan okumazsın görmek istemiyosan engellersin bu kadar basit

Insanlara "icabina bakilacak" deme luksunuz yok. "Kibledim, yonetim karar versin yazdigin dogru mu degil mi" dersiniz gecersiniz. Siz dogrudan tehdit ediyorsunuz.

Ilaveten ben dikkatle takip ediyorum konularinizi. Bakalim daha neler okuyacagiz. Iyi gunler.

Insanlara "icabina bakilacak" deme luksunuz yok. "Kibledim, yonetim karar versin yazdigin dogru mu degil mi" dersiniz gecersiniz. Siz dogrudan tehdit ediyorsunuz.

Ilaveten ben dikkatle takip ediyorum konularinizi. Bakalim daha neler okuyacagiz. Iyi gunler.
kibledim dedim zaten bu ne demek yönetim bakıcak demek bence öküz altında buza aramayın

kibledim dedim zaten bu ne demek yönetim bakıcak demek bence öküz altında buza aramayın

Hanimefendi siz anlamiyor musunuz? Insanlara "icabina bakilcak" diyemezsiniz. Kiblersiniz, yonetin gerekli gordugu yerde mudahale eder. Aga gibi davranmayin diyorum. Azicik siz de uslubunuza dikkat edin diyorum. Iyi gunler diyorum.

bu arada başkalarının dalga geçmesini ben de hoş karşılamıyorum, çünkü ben de eski sevgilimi birkaç kere üst üste görmüş biriyim, merak ettim konuya baktım. yapılan yorumlar kısmen beni de ilgilendiriyor. ama sizin de üslubunuz çok sert, daha kibar dille ifade edebilirsiniz ya da görmezden gelirsiniz nasıl ki sizi görmezden gelip geyik yapıyorsalar.

kendimden yola çıkarak anlatayım. bir kere gördüyseniz kafanıza takmışsınızdır. neden gördüm ki ne alaka yıllar geçmiş üstünden diye yorum yapa yapa bilinçaltınıza yerleşmiştir. her rüyanızda görmenizin sebebi, bir öncekinde neden görüyorum diye kafanıza takmış olmanızdır.

ha 1 kere görmek de bir şey olacagını zannetmiyorum, 15 senedir görmediğim ilkokuldan arkadaşlarımı bile görürüm, hiç aklımda yokken. ama takılmam ve zaten son görüşüm olur.

kızlar uzun yıllardır aynı kişiyi rüyamda görüyorum

hani bilincli degil derler ya ne düsünürüm ne aklıma gelir ama sürekli aynı kisiyi rüyamda görürüm

ne yapmam lazım kızlar netten baktım aynı anda iki kiside birbirini düsünüyomus ondan görüyomus diyolar falan filan

cözüm arıyorum kızlar....

yani yakın cevremde degil gördügüm kisi hatta senelerdir görmedim bile cok uzun senelerdir
hani yakın cevrende olurda görürüsün diyenler icin yazıyorum

bide tabi eskilerden biri yani ama neden görüyorum telepatik acıdan ne demek
Tatlim bence pismanlik yasayan insalar aklindan atamaz öyle bir durum söz konusu olmasin.

Back
X