Merhaba kızlar bu sorunumu uzun zamandır yaşıyorum aslında ama artık dile getirmeye karar verdim ben evlendiğimiz ilk günlerden beridir haftada 2-3 defa aldatıldığımı görüyorum kafayı yemek üzereyim takmayayım diyorum rüya deyip geçiştirmeye çalışıyorum ama bu kadar sık olunca ister istemez endişeleniyorum
Bu gece de rüyamda eşimin beni bar-pavyon tarzı bi yerde çalışan özge isimli bi kadınla aldattığını gördüm daha doğrusu yakaldım telefonla mesajlaşıyordu birden içeri girdim tlfnu elinden aldım sonra kadını aradım kadın eşimin ona gittiğini ve yattıklarını doğruluyor hemde defalarca diyor eşim tuhaf bi şekilde umursamıyor yakalanmayı ne olacaksa olsun modunda.
Ne yapıcam ben? Bunu nasıl aşabilirim? Ya da bu rüyaları ciddiye alıp ufak bi araştırma yapayım mı? kafam çok karışık yardım edin:26:
Merhaba kızlar bu sorunumu uzun zamandır yaşıyorum aslında ama artık dile getirmeye karar verdim ben evlendiğimiz ilk günlerden beridir haftada 2-3 defa aldatıldığımı görüyorum kafayı yemek üzereyim takmayayım diyorum rüya deyip geçiştirmeye çalışıyorum ama bu kadar sık olunca ister istemez endişeleniyorum
Bu gece de rüyamda eşimin beni bar-pavyon tarzı bi yerde çalışan özge isimli bi kadınla aldattığını gördüm daha doğrusu yakaldım telefonla mesajlaşıyordu birden içeri girdim tlfnu elinden aldım sonra kadını aradım kadın eşimin ona gittiğini ve yattıklarını doğruluyor hemde defalarca diyor eşim tuhaf bi şekilde umursamıyor yakalanmayı ne olacaksa olsun modunda.
Ne yapıcam ben? Bunu nasıl aşabilirim? Ya da bu rüyaları ciddiye alıp ufak bi araştırma yapayım mı? kafam çok karışık yardım edin:26:
yeni evlendiğimde bende görüyodum canım eşimin beni alattığını..
insan sevdiği için bilinçaltı oyun oynuyo...
çok dikkate almamaya çalış ama daha da artarsa bi psikologla görüş...
adı üstünde rüya
eşinden eminsen ilişkinize yansıtma bunları
bu tarz rğyaları akan suya anlat der annem
su ile birlikte içindeki sıkıntıların da akar gider
bende yeni evliyken eşimin sık sık beni aldattığını görürdüm
telefonda yakalardım
kendi yatağımda yakalardım
ormanda yakalardım
tuvalette yakalardım
bildiğin psikopata bağlamıştın anlıycan
hatta bir yaz günü sere serpe yatıyoruz,eşimi kendi yatağımda eski sevgilisi ile bastım nasıl bir hışımla uyandıysam seksüü yatan kocamın malum yerine bildiğin yumruk atmıştımofff sonrasını ne sen sor ne ben söyleyim saatlerce ağladı adam
sonra kendi kendine bitti rüyalar
Ben öyle şeyler yapmıyorum yumruk gibisenin eşin yine anlayışlıymış ben öyle bişey yapsam eşim kızardı eminim beni suçlardı bizim yılımızı doldurmamıza 1 ay kaldı sence uzun bir zaman mı rüyalar açısından?
bı dahakı rüyanda o özgeyle iş bırlıgı yapıp kocanı onun yatağında bas..
fotolarını cek kı elınde belge olsun..
sonrada boşanma davası açıp,donuna kadar al..
gerçek hayattakı cevabımsa;her rüyaya ınanacak olsak,ben bıgun katıl,bıgun dünyayı kurtaran kadın olyorum..
eşim çığlık atınca kendime geldim hemen salağa yattım ama yemedi,beni boşamaktan tut,öldürmeye kadar varan tehditler,annemden girip dayımın torunundan çıkan küfürler işittim ama oracıkta öldürse haklıydı adam,
ben uzun bir süre gördüm rüyalarını tam şu kadar diyemem ama atlatmam 2 seneyi geçmiştir.
son 2-3 senedirde ben rüyamda eşimi eşimle aldatıyorum hep:44:
neyin bilinçaltı bu bilemiycem ama hakikaten çok sıkıntı,sabahları 2 saat vicdan yapıyorum
off ne bileyim adam gibi rüya görsem
lunapark,uçurtma,gökyüzü dünya turu felan
ha evleneli 12 sen oldu,br vukuatı olmadı eşimin inş.bundan sonrada olmaz
yeni evlilerle ve evliliği iyi giden ahlaklı insanlarla uğraşırlar, reelde aklını çelemiyorsa rüyada vesvese veriyor işte bizde de çok oluyor hatta eşim bazen rüyalarında başka kadınların ona sarktığını felan görüyormuş aynı şekilde bende de bazen oluyor ama vesvese rüyası uğraşıyorlar diyip geçiyoruz Allah yoldan çıkarmasın, siz eşinize güvenin o size güvensin evliliğin sağlam temelini bunlar oluşturur. Peygamber efendimiz (sallallahu aleyhi ve sellem);" bir şeyi gözünüzle görseniz gözünüzü silip 3 defa bakın, belki şeytan vesvese veriyordur " demiş. Tabi herkesin kendi düşüncesi ama ben böyle inanıp yorumluyorum gönlüm rahat, siz de içinizi ferah tutun zamanla geçecektir =)
Valla evliliğimin iyi gittiğini söyleyemem sürekli anlaşmazlıklarımız oluyor şeytanın vesvesesine inanırım o da aklıma geliyor uğraşıyolar galiba diye
Biz eşimle buna yoruyoruz ve o sebeple üzerinde durup aklımızı kurcalamasına müsade etmiyoruz, yoksa insan beyni, taktıkça takar herşeyi büyütür hale geliriz. inşallah evliliğinizle ilgili sorunları en kısa sürede çözümler ağız tadıyla yaşarsınız. hayat o kadar kısa ki üzüntülere yer vermemek lazım, bunu acı tecrübelerle öğrendik... Allah'a sığınıp mutlu olun, O herşeyin en doğrusunu bilir...
Amin inşallah çok teşekkür derim iyi dilekleriniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?