Rüyalarım ruh sağlığımı olumsuz etkiliyor

tacsizprensess

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
101
1
11
İzmir
Hemen hemen her gece en az bir defa rüya görürüm rüyalarım da hep çıkar ama son zamanlarda olmasını hiç istemediğim olmasından korktuğum şeyler görüyorum muhtemelen bilinçaltı onlar ama ben diğerleri hep çıktı bunlar da ya çıkarsa diye hep diken üstündeyim ilişkime de yansıyor erkek arkadaşımla tartışacağıma kadar görüyorum güzel şeyler de görüyorum onlar da çıkıyor ama kötü gördüğüm zaman çok korkuyorum benim gibi olan var mı günlük hayatımı bazen çok olumsuz etkiliyor :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Takılmamda çalışıyorum ama aklımda hep aynı soru ya bunlar da çıkarsa diye Allah korusun

Hemen hemen her gece en az bir defa rüya görürüm rüyalarım da hep çıkar ama son zamanlarda olmasını hiç istemediğim olmasından korktuğum şeyler görüyorum muhtemelen bilinçaltı onlar ama ben diğerleri hep çıktı bunlar da ya çıkarsa diye hep diken üstündeyim ilişkime de yansıyor erkek arkadaşımla tartışacağıma kadar görüyorum güzel şeyler de görüyorum onlar da çıkıyor ama kötü gördüğüm zaman çok korkuyorum benim gibi olan var mı günlük hayatımı bazen çok olumsuz etkiliyor :(

olacağına inandığın için ve kendini diken üstünde hissettiin için gerginliğin etrafa yansıyor. hayatını gördüğün rüyaya göre şekillendiriyosun farkında olmadan. bu durumdan kurtulmalısın

Evet ama hiç aklımda yokken kötü birşey görüyorum onlar çıkıyor örneğin erkek arkadaşımın otelinin rüyamda yıkıldığını görmüştüm ve yan binadakilrr pencereden şok içinde bakıyorlardı ve biz ayrıldık öyle tuhaf birşey oldu ki herkes hayret etti bu sadece bir tanesi son zamanlarda gördüklerim hep kafaya taktıklarım ama bilemiyorum işte ayırt edemiyorum ki bilinçaltı mıdır nedir

olacağına inandığın için ve kendini diken üstünde hissettiin için gerginliğin etrafa yansıyor. hayatını gördüğün rüyaya göre şekillendiriyosun farkında olmadan. bu durumdan kurtulmalısın

Haklısın kurtulmalıyım bunu ne kadar istediğimi bir bilsen 😒

Aslında rüyalar ruh sağlığının yansımasıdır bilimde.
Batıl inançlarda tam tersidir. :)

Bende bi ara ruyalarimdan o kadar korkuyordum ki gece uyanip uyuyamiyordum daha korkudan gebericek gibi oluyordum bol bol dua oku canim istersen okudugum dualari soylerim

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

BenimLe konusmalisin ayni durumdayım cok korkuyorum cogu gördüğüm gerçekten oluyor korkuyorum artik
RUyamda gecen hafta esimin bi akrabasinin vefat ettigini gormus esime soylemistim. Uc gun once adam gercekten vefat etti. Artik esim bile benden bazen korkuyo :(((((((
Kazanacagim okulu da ruyamda görmüştüm
Ama istemiyorum artik yeter her gece ruya gormekten biktim usandim

Ben varım.yalnız degilsin..ölüm dahil cikiyor.etrafimdakiler sakın beni gorme diyolar.hatta yillar once erkek arkadasim ruyamda beni bi kizla aldatiyodu ve gunler sonra ayni kizla oldugunu ogrendik kuzenlerim şok gecirdi.kavga gorup cikmasi cabasi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUO

Ben de dün gece çok ama çok kötü bir rüya gördüm elim ayağım titreyerek uyandım. İnsan etkileniyor ister istemez ama düşünmemeye çalışın. Mesela şöyle oluyor di mi o gördüğünüz kötü şey ya gerçek olursa diye korkuyorsunuz. Bu çok kötü bi duygu. Aklıma geldikçe fena oluyorum. Rüyayla amel edilmez. Kötü düşünmeyelim.

BenimLe konusmalisin ayni durumdayım cok korkuyorum cogu gördüğüm gerçekten oluyor korkuyorum artik
RUyamda gecen hafta esimin bi akrabasinin vefat ettigini gormus esime soylemistim. Uc gun once adam gercekten vefat etti. Artik esim bile benden bazen korkuyo :(((((((
Kazanacagim okulu da ruyamda görmüştüm
Ama istemiyorum artik yeter her gece ruya gormekten biktim usandim

Ben de öyle herşeyi herşeyi görüyorum herşeyi güzel şeyleri de görüyorum diğerlerini de hep dua ediyorum allahım gösterme bana diye erkek arkadaşımla ayrılacağımızı barışacağımızı sıkıntı yaşayacağım bir konuyu sevineceğim bir olayı bankacıyım ve bir kere kasamda noksan çıkmıştı onu da rüyamda buldum daha neler neler

Ben varım.yalnız degilsin..ölüm dahil cikiyor.etrafimdakiler sakın beni gorme diyolar.hatta yillar once erkek arkadasim ruyamda beni bi kizla aldatiyodu ve gunler sonra ayni kizla oldugunu ogrendik kuzenlerim şok gecirdi.kavga gorup cikmasi cabasi

Aynen güzelim rüyamda erkek arkadaşım beni aldatıyormuş kızın adı da şehvetmiş arkadaşlarıma anlatırken gülüşmüştük erkek arkadaşımın beni aldattığını öğrendiğimde bana söyledi şey onun yanına şehvetle gittim di. Sonra bana döneceğini ve asla affetmem dememe rağmen affedeceğimi de görmüştüm rüyamda gördüğüm tarihe gün saydım o gün beni aradı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUO

Ben de dün gece çok ama çok kötü bir rüya gördüm elim ayağım titreyerek uyandım. İnsan etkileniyor ister istemez ama düşünmemeye çalışın. Mesela şöyle oluyor di mi o gördüğünüz kötü şey ya gerçek olursa diye korkuyorsunuz. Bu çok kötü bi duygu. Aklıma geldikçe fena oluyorum. Rüyayla amel edilmez. Kötü düşünmeyelim.

Aynen öyle iki gün önce kırmızı çoraplar gördüm birsürü birini giydim sonra çıkardım başka birşey giydim hiç yakışmadı aynada bacaklarım kalın belim incecikti bu vücut benim olamaz diye düşündüm sabah uyandım bütün günüm kalp çarpıntısıyla geçti kalbim yerinden çıkıp uçacak gibiydi

Aynen öyle iki gün önce kırmızı çoraplar gördüm birsürü birini giydim sonra çıkardım başka birşey giydim hiç yakışmadı aynada bacaklarım kalın belim incecikti bu vücut benim olamaz diye düşündüm sabah uyandım bütün günüm kalp çarpıntısıyla geçti kalbim yerinden çıkıp uçacak gibiydi

Seninki iyiymiş canım ben çok daha kötü bişi gördüm ama anlatmam. Allahım sen koru Yarabbim. Dua etmek lazım.

Bende bi ara ruyalarimdan o kadar korkuyordum ki gece uyanip uyuyamiyordum daha korkudan gebericek gibi oluyordum bol bol dua oku canim istersen okudugum dualari soylerim

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

Okuduğun duaları söyle lütfen çok sevinirim ayetelkürsi felak nas hepsini okurum elhamdülillah bütün şerlerden Allah a sığınırım ama resmen sinema seansı gibi her gece birşeyler izliyorum

ben ruyamda babamin sakat oldunu, evde olu bir kiz oldugunu ve kiyametin koptugunu gormustum. terapistim dedi ki sen babana karsi ofkelusin, sen sakat birakmissin adami... sok oldum, oyle oldugumun bile farkinda degildim; babami cok severim ama gercekten de kizgin oldugum konular vardi. bir de bu gozle bak ruyalarina.

Tüylerim diken diken oldu ya aslında tek istediğim şu kafasını yastığa koyar koymaz mışıl mışıl uyuyanlar var ya onlar gibi olmak sabah uyandığımda sanki bütün gece matematik çözmüşüm gibi kafam yorgun olmasa rahatlayacağım çok

Back
X