Rüyalarım ve Astım

kucukpisi

Hayata inat gülümse...
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
7.563
4.577
448
Merhaba arkadaşlar Eşim Yolda Kaldı diye konu açmıştım dün. Şükür sağsalim geldi. sabah gene çıktı tabi. inş. varmıştır. Korkarım, kar kalkasıya kadar merak etmem, devam edecek:18:.

Şimdiki sorunum, ara ara rüyamda korkuyorum. bazen rüyamın içinde başka rüya görüyorum. astım krizi geçirip ana rüyaya uyanıyorum. sonra o rüyadanda korkarak uyanıyorum. uyandığımda gerçektende astım krizi geçirdiğimi fark ediyorum. korkulu rüyalar benim astım krizi nedeniyle mi oluyor ki??. yoksa astımmı korkulu rüyaya sebep oluyor. benim gibi sorun yaşayanlar varmı???

bence astımla rüyalarını birleştirme canım korkulu yada olumsuz düşüncelerin varsa rüyalarına bu sebeptir diye düşünüyorum bende astım atlattım ama öksürükle uyutmazdı doğru düzgün uyumazdım rüya görmeye bile fırsatım olmazdı yani
hayalle gercek arasında yaşar gibi sanki senin ki kriz geçirdiğini farkediyorsun ama uyanamıyorsun sanırım

bir rüyada 2 rüyayı görmeye başarıyorum. nefessiz kalıp fırlayarak uyanıyorum. astımı nasıl atlattın? benimki alerjik.

bulundugum ortama dikkat ettim hep geceleri buhar makinesini başucumdan ayırmadım hava kullanıyorum belli satlerinde sonra bu saat aralıklarını brz dh uzattım zamanla günde tek sefer kullanmaya başladım havayı sonra ihtiyaç hissettikçe şimdi de tamamen bıraktım çok şükür. kendi kendimin doktoru oldum biraz yanii ben iş yerinde yakalanmıştım tabii işimi de değiştirdim. Geçmiş olsun umarım sende atlatırsın

astım yakalanılacak birşey değil ama. benim alerik en yüksek alerjimde ev tuzu akarlarına karşı. bunlarda yatağımda malesef. nemli hava olduğunda bana dokunuyor. ilaç kullanıyorum sürekli. ancak rahatsızlanacağım zaman fark etmiyor. korumuyor ilaçlarım. hastalandığımda inhaler kullanıyorum. bazen kesiyor bazende acilde alıyorum soluğu.

gecmıs olsun ne zmandır astım hastasısınız acaba:26:ve bu ruyaları hep mı goruyorsunuz belkı uykuya dalarken astımdan korktugunuz ıcın ölüm korkusu gıbı nedenle bu tarz ruyalar goruyo olabılırısnız psıkolojık olarak yanı ıstresenız bı doktora görünün

doğduğumdan beridir. ancak evlendikten sonra çok fazla olmaya başladı. bu nedenle evi değiştireceğiz. ama yaza gireceğiz eve. astıma yakalanacağım diye korkum yoktu dün. ama sorunum bu aralar arttı. kabuslar görüyorum arada. evide temizletemedim bu aralar. kendimde bi halt yapamıyorum.

belkı esın gıttıgı ıcındır canım o yokken bana bısey olursa dıye psıkolojık olarak etkılenıyo olabılırısn hep mı gıdıyor bılmıyorum am aoyle dusundum:26:evı temızlıycek bırılerı yok mu yakının veya bı kadın felan ayarlasan benım oglumda bronsıolıt oldu hava verdıler evde de ınahler kullandık ben de ılerde astıam cevırmesın dıye elımden geldıgınce dıkkat edıyorum tekrar gecmıs olsun

eşim yeni başladı gelip gitmeye... ondan öncede ara da oluyordu. eve temizleyecek birini tutum araada geliyor da bu aralar çağıramadım. başında annem bekliyordu (oda yardım ediyor galiba) taşındıkları için anneme de kıyamadım. yerleştiler haftaya çağıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…