- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 438
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Ne zamana kadar sürecek acaba yA da ne tetikliyorEvet bendede oluyor.
Gördügümüz rüyalarda bilinc altinin etkisi cok büyük.
Lise biteli kac yil oldu hala her hafta eski spor hocami görüp onunla kavga ediyorum.
Amin..TeşekkürlerBen boyle eski sorunlarla ılgılı zamanları degılde genellikle güncele ait ruyalar goruyorum. Mesela bırı ile tartısırsam o gece neredeyse yuzde 90 diyeyim yılan kopek vb hayvan felan goruyorum.ve ruyalarım cıkıyor. Bazen rüya görmekten bile gercekten korkuyorum. Sizde Insallah atlatırsınız.
Günlük yaşamda size o insanlar gibi davranan ya da işte güvensizlik hissettiğiniz (bir hatada kapının önüne koyarlar, iş arkadaşım güvenilmez, benim sözlerimi çarpıtıyor, iş pozisyonumda gözü var gibi) oluyor mu? Bu tip kaygılar acaba eski kötü anılarınızı tetikliyor olabilir mi? Bence terapi almak iyi gelebilir. Anlatmak, içinizi dökmek rahatlatabilir. Belki o yıllardaki kendinizle hala içinizde kavgalısınız. Destek almanızın iyi geleceğini düşünüyorum
Güvansiz ve dostane ilişki geliştiremediğiniz ortam da çok kaygı verici değil midir? Bence kesinlikle destek almalı ve güzel, güvenli sosyal ilişkiler kurmalısınız. Benim naçizane fikrim bu. Rahatlatıp size iyi geleceğini düşünüyorum halaBen o yıllardaki bahsettiğim bütün durunlardan ,birkaç kişi hariç kimseye güvenilmemesi gerektiğini anlamıştim zaten.. Üniversite de Cok çok yakın arkadaşim olmadı
Kaygı olumsuzluklar olduğu gibi şükrettigim de çok şeyler var.. Arada bilinçaltı yokluyorr yoklamasa iyiydi hoş anılar değilDüşünmemeye çalışın güzel şeyler düşünün. Gelmiş geçmiş çok şükür
Ben kötü anılarımı direkt beynimden siliyorum olmamış gibi unutmuş gibi davranıyorum keza 10 yıl önceki kötü anılarımdan hiç iz yok rüyaların hatırlatması can sıkıcı ama bilinçaltı diyip geç niye bunu gördüm diye irdeleyerek o anıyı iyice kazıyosun aklına ne saçma rüyyaymış de gününe devam et en güzeliLise yıllarım sıkıntılı geçti gerek aile gerek maddi ve de ergenlik..Bu durumlar beni hırslandirmisti , ortaokuldaki uçarı kız gitti içine kapanık sadece derslerini. Düşünen inek (!) Kız geldi :) iyi ki de gelmiş emeklerimin karşılığını büyüdüğümde almayı Allah nasip etti çok şükür. yalnız rüyalarım ...o sıkıntılı anlarımi bir daha canlandırıyor.. Sınavlarda Yapamadığım sorular, geç kalınan dersler hatta üniversitede sınav saati karıştırılan dersler..Lisede o kadar yalnız bırakmıştım ki kendimi ortaokulda en yakın arkadaşim olan,lisede o zaman beni rakip olarak bile gormeyen insanlar beni sözleriyle çok ezdiler hazırcevap biri olmama rağmen susardim evde ağlardım ama bu beni daha da hırslandirmisti( özellikle biri derin yaralar açmıştır canımı yakmaya çok çalışmıştı ben lise 1. O ise 2. Olmuştu.çok sonra helallik diledi.Bunlarla Ugrasip duruyorum daraliyorum sıkılıyorum ara ara hortluyor ..Size de oluyor mu 10 seneden fazla geçti üzerinden
Bilinçaltı o zaten unutmuş gibi davranmak . Bunu sorma amacımi da tekrarlayayim o zaman.. böyle olanlar var mı onlar nasıl üstesinden gelmiş..Ben kötü anılarımı direkt beynimden siliyorum olmamış gibi unutmuş gibi davranıyorum keza 10 yıl önceki kötü anılarımdan hiç iz yok rüyaların hatırlatması can sıkıcı ama bilinçaltı diyip geç niye bunu gördüm diye irdeleyerek o anıyı iyice kazıyosun aklına ne saçma rüyyaymış de gününe devam et en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?