çok zor bir durum bende yaşadim
aslinda rüyalar o kadar anlamliki, resmen mesaj veriyorlar, beynin bu karmaşadan yorulmuş onu çözmeden bu rüya seni birakmicak sanirim.
Diger yorumlari okumadim, belki başkalarida yazmiştir, bence sen bir karar almişsin, ama bu kararindan dolayi ya pişmansin, yada emin olmadan bir karar almişsin bu yüzden için rahat degil, ve bu labirentten çikamiyorsun,
bence yapman gereken şey, bu rüyalarin başladigi dönemi iyice incelemek olur, ve o dönemde neler yaşadigini hatirlayip acaba pişmanlikmi var? aldigim kararlari gözden geçirmelimiyim? bu tarz sorulari kendine sormak olmali
bu arada hayatindan memnun degilsin gibime geliyor, bunun sebeplerinide çözmen gerekir
ben mesela rüyalarda özelliklede korkunçbirşey gördügümde "amann nede olsa rüyadayim" diyebiliyorum :) ve rüyami devam ettiriyorum
bir gün hamile oldugumu görüyorum, ve rüyadan uyanir gibi olunca kendi kendime uyanmamaliyim bu çocuk kimden görmem lazim diyorum, ama rüya uzadikca uzadi, yinede göremedim :)
böyle oluyor, tabi bazen daha degişik şeylerde oluyor, mesela geçenlerde rüyamda stres yaptim, ve ben normalde stres yaptigim zaman midemden kalkamam kramp olur, işte o Sabah uyandigimda mideme kramp girmişti öldüm öldüm dirildim,
yani bu yüzden bu sorunu çözmen lazim benim ayda yilda bir gördügüm rüya beni mahfetti, sen nasil oluyorsundur kim bilir