• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüyalarımda bile hamileyim.

Canım bende 7 aylık evli 9 haftalik hamileyim ve yaşım 20 evliligimizin oturduğunu ve kendimi hazır hissettigimi ve eşimin çok iyi baba olabileceginden emindim ve Rabbim. Nasip etti oldu 4. Ay hamile kaldım korunmayi bıraktıktan sonra ama stres çok önemli gerçekten stres yapma ve burda çok bu tarz sayfaları okumamaya çalış insanı çok etkiliyor rabbim bian önce nasip etsin hayırlı şekilde inşaallah :))

Vala canım bende aynı durumdayım 27 yaşındayım bir sene olCak evliligimiz bebis istiyoz ama olmuyor henüz . İlk altı ay korundum ben doğum kontrol hapı kullandım birakali 5 ay oldu ama daha bisey yok doktora gittim bir bayan vardı hamile benim iki sene olmadı hiçbir rahatsizligimiz yokken dedi . Allah ne zaman nasip ederse işte çok kafaya takma daha olumsuz etkiler. Ben artık Allaha dua ediyorum hayırlı zamanı sen biliyorsun ozaman gönder diye. Benimde eşim çok istiyor çocuk manyağı bir insan , bakalım hayırlısı:KK200:

Adet donemini kirlenmek olarak nitelendirmissiniz, acikcasi hem uzuldum hem de utandim sizin adiniza. Adet donemi 'toplumun iteledigi' gibi bir kirlenme donemi falan degildir. Olmasi gereken normal Allah vergisi cok iyi bir durumdur, diyelim.

Yas ilerleyince demissiniz ama daha 26 yasindasiniz, yasiniz gec degil yani. :) hem evleneli de 6 ay olmus henuz, bence evliliginizin tadini cikarin, olacagi varsa zaten olur :) tabi takinti haline getirmediginiz surece.
Adet donemini kirlenmek olarak nitelendirmissiniz, acikcasi hem uzuldum hem de utandim sizin adiniza. Adet donemi 'toplumun iteledigi' gibi bir kirlenme donemi falan degildir. Olmasi gereken normal Allah vergisi cok iyi bir durumdur, diyelim.

Yas ilerleyince demissiniz ama daha 26 yasindasiniz, yasiniz gec degil yani. :) hem evleneli de 6 ay olmus henuz, bence evliliginizin tadini cikarin, olacagi varsa zaten olur :) tabi takinti haline getirmediginiz surece.

Kirlenmek derken sizin anladıgınız gibi demedim aslında bizim burda öyle tabir edilir. adet hastalanmak anlamında diyorum. yoksa bundan gocunacak ayıplayacak bişi olarak söylemedim. o yuzden üzülcek bi durum yok☺ evt daha yeni evliyiz zamana bıraktık aslnda ama insanın aklına gelmiyoda değil ☺

Vala canım bende aynı durumdayım 27 yaşındayım bir sene olCak evliligimiz bebis istiyoz ama olmuyor henüz . İlk altı ay korundum ben doğum kontrol hapı kullandım birakali 5 ay oldu ama daha bisey yok doktora gittim bir bayan vardı hamile benim iki sene olmadı hiçbir rahatsizligimiz yokken dedi . Allah ne zaman nasip ederse işte çok kafaya takma daha olumsuz etkiler. Ben artık Allaha dua ediyorum hayırlı zamanı sen biliyorsun ozaman gönder diye. Benimde eşim çok istiyor çocuk manyağı bir insan , bakalım hayırlısı:KK200:

Test yapıp negatif olması insanı cok sinir ediyo. bi taraftanda görüp okuyorum senelerdir isteyipte olmayan arkadşları. bide bn çok evham yapıorum ondan galiba ya. Rabbim sana bana ve isteyen herkese nasip eder inş. ❤ O ne derse O olur

Yaş ilerledi derken burada çocuk sahibi olamayan ve yaşı gerçekten bu tabire uyan insanları rencide ediyorsunuz.

yaş ilerledikçe dedim. evt 26 yaşındayım ve cocuk sahibi olmakta istiyorm.yaş ilerlyen bişi olduguna göre rencide olarak görmenize şaşırdım. Allah isteyen herkese nasio eder inş.

Test yapıp negatif olması insanı cok sinir ediyo. bi taraftanda görüp okuyorum senelerdir isteyipte olmayan arkadşları. bide bn çok evham yapıorum ondan galiba ya. Rabbim sana bana ve isteyen herkese nasip eder inş. ❤ O ne derse O olur
Aynen evham yaparsan strese girersin biliyosn stres herşeyi etkiliyor tatlim oyuzden biraz zamana birak

Kirlenmek derken sizin anladıgınız gibi demedim aslında bizim burda öyle tabir edilir. adet hastalanmak anlamında diyorum. yoksa bundan gocunacak ayıplayacak bişi olarak söylemedim. o yuzden üzülcek bi durum yok☺ evt daha yeni evliyiz zamana bıraktık aslnda ama insanın aklına gelmiyoda değil ☺
Toplum böyle diyor diye siz de aynısını kullanmak zorunda değilsiniz. Adet olmak ayrıca hastalanmak da değildir. Ben de o tabirden rahatsız oldum.
Madem doğrusunu biliyorsunuz, o zaman onu kullanın. Kirlenmek, hastalanmak alt manalarda kadını aşağılayıcı tabirler.

Toplum böyle diyor diye siz de aynısını kullanmak zorunda değilsiniz. Adet olmak ayrıca hastalanmak da değildir. Ben de o tabirden rahatsız oldum.
Madem doğrusunu biliyorsunuz, o zaman onu kullanın. Kirlenmek, hastalanmak alt manalarda kadını aşağılayıcı tabirler.

Bi yemek ismi yöre yöre nasıl değişebiliosa buda öyle bişi. bnde bu toplumu oluşturan bireylerden biri olduguma göre? konu amacından saptı.bnde sizin uslubunuzdan rahatsız oldm.

Yaş ilerledikçe demişsiniz de 26 yaş daha çok genç. Hem artık tıp çok ilerledi. Yıllarca bekleyenler var, hakkında hayırlısı :)

Yumurtlama gnlerini takip etmeye çalışıorum. hatta bu ay ovulasyon testi aldım doğru günler mi diye. eşimdede bi sıkıntı yok çok şükür bnm sıkıntım son 3 aydır garip şeylerin olması. 1 hafta up uzun süren adetlerim son 2 ayda azalması kahve lekelerin olması. evlendikten sonra değişimlerin olmasını bekliorum ama bu kadar değişiklik garip deil mi. bn mi kuruntu yapıorm bilemedim. evt daha cok yeniyiz. ama şu beklemek çok moral bozuyo

Stres sebebi ile bozuluyor düzeniniz

Yaşınız ileri falan değil daha 26 insanlar 30 dan sonra evleniyor

Eşinizde sıkıntı olmadığını test ile mi öğrendiniz yani altı aylık evlilikte gidip sperm testi mi yaptırdınız

Eğer cidden bunları yaptı iseniz hemen başka meşgale bulun kafanız bununla dolu iken bebek gecikir

Testleri yaptırmadı iseniz de yaptırın bir sıkıntı yok derse doktor bırakın bunu düşünmeyi yumurta takibini vs kafanızı dağıtın

Test sonucunda sıkıntı olursa da tedavi olursunuz ki daha yaşınız çok genç

Ben 26 yaşında evlendim eşimle 6 yıllık sevgili idik ve uzun yıllar aktif cinsel hayatınız birlikte yaşamamız vs vardı ama hiç Evlenince bebek istemek aklımıza bile gelmedi 30 yaşında anne oldum arada erkenmiş bile diyorum

Ne saçma yorumlar var ya.
Yaşım ilerliyor dedi diye daha yaşlılar rencide olurmuş,
Kirledim tabiri yüzünden üzülmüş (herkes büyüksehirde yaşamıyor, herkes eğitimli değil),
Daha yeni evliymiş bebek için erkenmiş,
Ne gıcıksınız ya :)

Konu sahibi sen tabiri caizse koca kadın olmuşsun. Ne istediğini en iyi sen bilirsin.
Tabi ki önünde bebek sahibi olmak için daha çok uzun yıllar var ama madem sen hazırsın, evliliğine de güvenin tam, o zaman insallah her sey gönlüne göre olur.

Bi yemek ismi yöre yöre nasıl değişebiliosa buda öyle bişi. bnde bu toplumu oluşturan bireylerden biri olduguma göre? konu amacından saptı.bnde sizin uslubunuzdan rahatsız oldm.
Onlar cahilce, kadını aşağılayan tabir kullanıyor diye siz bilgili biri olarak aynı şeyi kullanmak zorunda mısınız? Yoksa doğrusunu kullanarak, bilginizi faydalı bir şeye alet mi etmek istersiniz? Bizler yanlışları düzeltmek için kitap okuyup, eğitim almıyor muyuz? Doğrusunu bildiği halde yanlışı kullanmak nedir?

bir sene deneyin diyor doktorlar psikolojiyi cok etkilemis adetin gecikmeside ondandır

konu acarken binkere dusunmek lazım burda her cumle her soz onemli virgulu dikkatli kullanın noktayı dogru yere koyun de ve da ları ayırın mutlaka cok onemli:p.. bazen can sıkıntısından herseye takıldıgını dusunuyorum insanların:ıslık:

konu acarken binkere dusunmek lazım burda her cumle her soz onemli virgulu dikkatli kullanın noktayı dogru yere koyun de ve da ları ayırın mutlaka cok onemli:p.. bazen can sıkıntısından herseye takıldıgını dusunuyorum insanların:ıslık:

Kesinlikle katılıyorum

Gercekten sacma cok sacma yorumlar var insanlarn hazr olup olmadgı yada yası kimseyi ilgilendirmez burda konu acıp yardm isteyen arkadaslarmızı rencide etmek icin degilde yardm etmek icin varız konuyu sacma sapan yerlere getrnler var. Rabbm sana hayrlsyla evlat nasip etsin insallah burdaki sacma sapan yormlara takılma Rabbm en dogru zamanı bilyor en dogrusu ondan istemkk..

Back
X