• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüyalarımda bile hamileyim.

Kirledim tabiri yüzünden üzülmüş (herkes büyüksehirde yaşamıyor, herkes eğitimli değil),

Tamam doğrusunu anlatalım diye uğraşıyorlar onlar da.
Kirlenmek,hastalanmak falan...Her ne kadar görmek istemeseniz de düşünceler dile yansır,toplumun çoğunluğu böyle diyor diye doğrusu bu değil.
Bu bir hastalık değil,kirlenmek hiç değil.Gayet doğal bir süreç.Üstelik doğurganlığımızı borçlu olduğumuz bir süreç.
Bunun dile getirilmesi yanlış değil burayı okuyan tek kişi konu sahibi değil.Böyle şeylere kadınlar olarak en çok biz dikkat etmeliyiz,direk bizi ilgilendiriyor çünkü.

ayyyý arkadaşlar noluyor yaa neden eleştiri yapmak için yorum yazıyorsunuz sürekli yok o öyle değil yok bu yanlış yok şu doğru.
konu sahibi sana gelince çok şükür ki yaşın daha genç ben 30 lu yaslardayim 2 yıldır çocuğum olmuyor. . 5 ay çok az bi süre merak etmeyin. ..
bide o belirtiler psikolojik olabilir. . inşallah gerçekten hamilesinizdir de psikolojik değildir. . Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin sizede bizede inşallah. ..
sorun yok demisse doktorunuz korkmayın allah büyüktür. .
bende bazen ümitsizliğe kapilıyorum sanki hiç olmayacak gibi düşünüp üzülüyorum sizi cok iyi anlıyorum. ..hayırlısı olsun. .

ayyyý arkadaşlar noluyor yaa neden eleştiri yapmak için yorum yazıyorsunuz sürekli yok o öyle değil yok bu yanlış yok şu doğru.
konu sahibi sana gelince çok şükür ki yaşın daha genç ben 30 lu yaslardayim 2 yıldır çocuğum olmuyor. . 5 ay çok az bi süre merak etmeyin. ..
bide o belirtiler psikolojik olabilir. . inşallah gerçekten hamilesinizdir de psikolojik değildir. . Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin sizede bizede inşallah. ..
sorun yok demisse doktorunuz korkmayın allah büyüktür. .
bende bazen ümitsizliğe kapilıyorum sanki hiç olmayacak gibi düşünüp üzülüyorum sizi cok iyi anlıyorum. ..hayırlısı olsun. .

Yaş ilerledikçe dedim bnde zaten ama nedense herkes bnm sordugumdan farklı syler yazmış. evt şuan 26 yaşındayım tekrar söylüorum 26! 1 sene sonra27 28 29 30.. yaş ilerleyen bişi olduguna göre bnde rabbim nasip ederse erken anne olmak istiyorm ki burada 20li yaşlarda 2 çocuk annesi insanlarda var. asıl o çok yorum yapmış olan insanlar genç anneleri rencide etmiş olmuyolarmı. arkadaslar yeter lütfen. bn size 2 aylık olan durumu sordum başına gelen varmı die siz bana kullandıgım kelimelerden dem vuruyosunz. tm hepiniz haklısınız hepiniz doğrusunuz.

Son düzenleme:
Tamam doğrusunu anlatalım diye uğraşıyorlar onlar da.
Kirlenmek,hastalanmak falan...Her ne kadar görmek istemeseniz de düşünceler dile yansır,toplumun çoğunluğu böyle diyor diye doğrusu bu değil.
Bu bir hastalık değil,kirlenmek hiç değil.Gayet doğal bir süreç.Üstelik doğurganlığımızı borçlu olduğumuz bir süreç.
Bunun dile getirilmesi yanlış değil burayı okuyan tek kişi konu sahibi değil.Böyle şeylere kadınlar olarak en çok biz dikkat etmeliyiz,direk bizi ilgilendiriyor çünkü.
Evet, konu tam da bu: Düşünceler dile yansır. Toplum bilinçaltında aşağılayıcı kelimeler kullanarak kadını degerinden düşürmeye çalışıyor. Madem doğrusunu biliyoruz, buna karşı çıkmalıyız.
Daha 10lu yaşlardayken yaylaya giderdik, orda "kirlenmek" tabirini ilk kez duyduğumda şoka girmiştim. O zaman bile bana çok ters gelmişti kadınların ağzından bunu duymak. Ne internet vardı ne bise , üstelik yaşım en fazla 13tu. Koca koca kadınların bunu normal sayması, buna sinirlenmemizi gereksiz görmesi acı...

Yumurtlama gnlerini takip etmeye çalışıorum. hatta bu ay ovulasyon testi aldım doğru günler mi diye. eşimdede bi sıkıntı yok çok şükür bnm sıkıntım son 3 aydır garip şeylerin olması. 1 hafta up uzun süren adetlerim son 2 ayda azalması kahve lekelerin olması. evlendikten sonra değişimlerin olmasını bekliorum ama bu kadar değişiklik garip deil mi. bn mi kuruntu yapıorm bilemedim. evt daha cok yeniyiz. ama şu beklemek çok moral bozuyo
Gebelik topiklerine cok girmeyin bırde kendinize bir ugras edinip ilginizi farklı seylere kaydırın eger ki bir saglık probleminiz olmadıgı halde olmuyorsa bilinki stresden olmuyor, cok fazla isterseniz takıntı halini alır dahada cok yıpratır sizi hem korunmaksızın bir sene içerisinde olması cok normal altı ay cok kısa bir zaman...

Yaş ilerledikçe dedim bnde zaten ama nedense herkes bnm sordugumdan farklı syler yazmış. evt şuan 26 yaşındayım tekrar söylüorum 26! 1 sene sonra27 28 29 30.. yaş ilerleyen bişi olduguna göre bnde rabbim nasip ederse erken anne olmak istiyorm ki burada 20li yaşlarda 2 çocuk annesi insanlarda var. asıl o çok yorum yapmış olan insanlar genç anneleri rencide etmiş olmuyolarmı. arkadaslar yeter lütfen. bn size 2 aylık olan durumu sordum başına gelen varmı die siz bana kullandıgım kelimelerden dem vuruyosunz. tm hepiniz haklısınız hepiniz doğrusunuz.

yanlış alıntı yaptınız herhalde ben sizi elestirmedim hatta yorumlarınıza dikkat edin diye arkadaşlar için yazdım. ..

Back
X