Rüya Yorumları Ruyalarımda devamli aynı kadınla buluşuyorum

Fulden22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
11
0
36
Edirne
Merhaba kızlar :)
Bana benzeyen bir kadın ruyama grip bana birşeyler anlatmaya ( Yol göstermeye başladı )
İlk ruyamda ;
Deli gibi sevgilimi arıyordum ve kadın kalabalık bir masadan kalkıp bana '' Bulmana yardım edicem'' dedi . Sonra Bir yolun başına geldi bir tarafta ev diğer tarafta boş arsa vardı . Bana '' sıfır noktasına gidersen onu bulucaksın '' dedi ve ben anlamıyorum orası nasıl bulsamda kaçıncı kat dedim . Kadın cevap olarak '' Kaç yıldır birliktesiniz ? Ayakkabılarını biliyor musun ? ( Noo ) Tamam devam et genede bulucaksın '' dedi vee uyandımm :)
2 Ve 3 üncü ruya ;
Önce loş olan bir yerdeydim sanki apartman bahçesi gibi yürüyordum ama ayaklarıma sanki binlerce diken batıyor gibiydi . Sonra kadın deve ile geldi '' Bin ve kurtul '' dedi ( Kocaman bir red ) diğer gün ruyamda başım dönüyordu hasta gibi , Kapı eşiğinde istediğim iki şeyi gördüm ve almadan devam ettim . Sevgilim arabadan inip yanıma geldi . Eve gitti ikimizin aileside aynı masadaydı . Sonra aynı kadın , Onun evini buldun şimdi kendine evini bulmalısın dedi
'' 2 SOKAK ÖTEDE İKİNCİ APARTMAN '' Bundan Heçç birşey anlamadım :52::52:
4 Rüya
Sanırım bu onu son gördüğüm ruya :43::43: Arabıstandaydık ( Nayıırrr :45: ) Otelin resmini çektiğim için anı olarak kaldı ve otel gerçekten var . Ust katta yemek yiyorduk deprem oldu . Böyle Otel resmen yere kadar eğildi . ( Kadın mımıksız bir şekilde sadece suratıma bakıyoo ) :19: Zemine yaklaşında aşağı atladım . Sonra bir adam ; Atlamana gerek yok . Ne olursa olsun yıkılmayacaktı dedi
Evet kızlar uzun oldu ama bunları anlatmam lazımdı . Bu kadının söyledikleri şuanda oldu . İlişkim yok kotuyken evlilikk muhabbeti dönmeye başladı ama sanki bende bir şey eksik :47::47::47: Sizce nasıl yorumlamalıyım ? İki sokak ötede ikinci ev ? :43::43::43:

bu rüya senin iç sesin olabilir yani bilinç altı bi rüya ya da geleceği gösteren rüyalardan biri de olabilir fazla takılmamaya çalış. hakkında hayırlısı neyse o olsun

Back