Ruyalarimda surekli esimin beni aldattigini goruyorum

Bende cok goruyorum canım hatta sabah eşim bakislarimin bile değiştiğini soyluyo anlatırken anlattiktan sonra da tehdit ediyorum takma kafana burdaki aldatilma konularını da okuma

Buyuk konusmak istemiyorum ama esim beni aldatsa direk bosanirim senin gibi affedip hergun icin icimi yiyerek yasayamam

ben de bir dönem öyle rüyalar gördüm çok taktım kafama ben kafama taktıkça daha çok gördüm.sonra zamanla geçti. rüya bu canım takma kafana gerçekle alakası yok.

Bende rüyamda gördüğüm kızları sevgilime sorarım X diye birini tanıyor musun, tanıdğın X'leri say bana diye
Rüya işte.Hem kendinizde farkındasınız bilinçaltı olduğunun eskiden yaşadığınız olay etkilemiş , sıkmayın canınızı hiç , gerçek değil çünkü.

Psikolojik
Çünkü bir kere güven gitmiş sizden
Yine yapar korkusuda ve acabalarda cabası
Sonuç rüyalar

Bnde hep görüyorum aldatmis ayriliyoruz filan şüphelenmeye basladm artık

Hiç aklımda olmamasına rağmen Bdv okumaktan bazen ben de görüyorum . Saçmalama diyip devam ediyorum hayatima

Ayy bi iki kere ben de gördüm, uyanıp eşime sarıldım, o da bana sarıldı, ''geçti, korkma'' dedi, geçti. . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…