- 27 Nisan 2015
- 2.167
- 5.332
- 158
- Konu Sahibi perilice_ada
-
Buyuk konusmak istemiyorum ama esim beni aldatsa direk bosanirim senin gibi affedip hergun icin icimi yiyerek yasayamambende aynı durumdayım ne yazıkki.eşim beni aldattı çok önceleri aradan yııllar geçti düzenli olarak rüyasını senelerdir görüyorum.hiç aksamazgünüm berbat geçer üşüyerek uyanırım o kabustan.bazen hıçkırarak uyanıyorum.artık alıştım bu rüyalarla yaşamaya çünkü baş edemedim yok .eşimden hatıra kaldı bu kötü durum.sözde güçlüyüm.bir daha olursa sonu belli artık.
Yok daha neler!!! Ben inanmiyorum boyle birseyeRüyalar gerçeklerin aynasıdır malesef;(
doğru düşünüyorsun inan bende affettiğimde böle olacağını bilmiyordum bu acının tarifi yokmuş özürlü kaldım resmen.Buyuk konusmak istemiyorum ama esim beni aldatsa direk bosanirim senin gibi affedip hergun icin icimi yiyerek yasayamam
PsikolojikEvlenmeden once 5 yillik bir flortum olmustu ve 5. Yilin sonunda beni aldattigini yakaladim. O ani asla hicbir kelimeyle tarif edemem. Cok acilar cektim kahroldum resmen ama atlattim cok sukur derkeeen... 6 yil sonra evlendim fakat evliligimim 6. Ayindan sonra esimin surekli beni aldattigini goruyorum ruyamda. Ruya o kadar gercekci ki uyandigimda aglamaya devam ediyorum ve esimden uzaklasiyorum gercekmis gibi bagirip cagirip haykirmak istiyorum. Yine o kabus gibi ruyalardan birini daha gordum paylasmak istedim. Acaba eskiden yasadigim olaydan dolayimi bu tur ruyalar goruyorum yoksa esim gercekten beni aldatiyormu? Offf kafamda deli sorular. Yarim lutfeeenn
Evlenmeden once 5 yillik bir flortum olmustu ve 5. Yilin sonunda beni aldattigini yakaladim. O ani asla hicbir kelimeyle tarif edemem. Cok acilar cektim kahroldum resmen ama atlattim cok sukur derkeeen... 6 yil sonra evlendim fakat evliligimim 6. Ayindan sonra esimin surekli beni aldattigini goruyorum ruyamda. Ruya o kadar gercekci ki uyandigimda aglamaya devam ediyorum ve esimden uzaklasiyorum gercekmis gibi bagirip cagirip haykirmak istiyorum. Yine o kabus gibi ruyalardan birini daha gordum paylasmak istedim. Acaba eskiden yasadigim olaydan dolayimi bu tur ruyalar goruyorum yoksa esim gercekten beni aldatiyormu? Offf kafamda deli sorular. Yarim lutfeeenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?