rüyalarimdan biktim artik

schmetterling89

Kelebek
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
847
12
118
kizlar neredeyse her gece eski nisanlimi görüyorum rüyamda 4 yil oldu ayrilali ama hala görüyorum cok skldm artik :( normal düsünmüyorumda onu
bilinc altim atamadimi acaba onu hala :/
cidden cok skldm artik
bi ara hipnoz falan mi yaptirsam demistim cünkü ozamanlar aci cekiyordum belki ise yarar diye düsünmüstüm
ama simdi aci degil bunalti aldi yerini vallaha skldmmmmmmmmmmmmmmm bari hic rüya görmesem onu görecegime:50:

bende yeni sevgilimden ayrıldım.. beraberken hep rüyamda görmek isterdim göremezdim.. ayrıldığımızdan beri görüyorum.. hemde çok güzel rüyalar..
sende görmek istemedikçe görüyor oabilir misin acaba??

bende yeni sevgilimden ayrıldım.. beraberken hep rüyamda görmek isterdim göremezdim.. ayrıldığımızdan beri görüyorum.. hemde çok güzel rüyalar..

ilk zamanlar görmek istiyordum görüyordum hatta bi kac rüyam cikti onunla ilgili
herhalde görmek istemedigim icin :( ama cidden rahatsiz oluyorum hic rüya görmeyeyim daha iyi

Hayatinda biri varsa ve mutluysan gordugun ruyalara cokta takilma.
Anilarimizi yasadik diye mutsuz oluyor muyuz, hayir, ruyalarini da anilarin yerine koy.
Hatta zamaninda cok sevdigin birini hala gordugun icin mutlu olmalisin.
Bu seni huzursuz etmesin.
Evli oldugum halde, genelde esimle kotu oldugumuz zamanlarda, bende eski sevgilimi goruyorum ruyamda.
Uyanip hatirladigimda da, gulumsuyor, mutlu oluyorum.
Mazide kaldi nasilsa...

ilk zamanlar görmek istiyordum görüyordum hatta bi kac rüyam cikti onunla ilgili
herhalde görmek istemedigim icin :( ama cidden rahatsiz oluyorum hic rüya görmeyeyim daha iyi

başka şeyler düşünerek uyu dicem ama zaten onu düşünmüyomuşsun..
yatmadan hemen önce kitap falan okusan.. benim kafamı dağıtır mesela kitap okumak..

Hayatinda biri varsa ve mutluysan gordugun ruyalara cokta takilma.
Anilarimizi yasadik diye mutsuz oluyor muyuz, hayir, ruyalarini da anilarin yerine koy.
Hatta zamaninda cok sevdigin birini hala gordugun icin mutlu olmalisin.
Bu seni huzursuz etmesin.
Evli oldugum halde, genelde esimle kotu oldugumuz zamanlarda, bende eski sevgilimi goruyorum ruyamda.
Uyanip hatirladigimda da, gulumsuyor, mutlu oluyorum.
Mazide kaldi nasilsa...

dogru diyorsun ama cok zor unuttum ve simdi sacma sapan rüyalar rahatsiz ediyor beni zamaninda cok aci cektim
kendisinden kurtuldum bide rüyalardan kurtulsam gitsin baskasinin rüyasina girsin yaaa :( veya rüyalarimi kontröl edebilsem evire cevire bi dövsem :52: bana cektirdigi acilar icin ozaman bari icim yanmaz gördügüme:9:

bilinçaltının oyunu bu fazla takılma, takıldıkça devamı gelir..
bir de acaba merak mı ediyorsun ne yapıyor ne ediyor şimdi diye..
ya da ayrılırken içinde ukte mi kalmıştı?

puhaha katılıyorum sana
ben de eski erkek arkadaşımla beraberken hiç rüyamda görmezdim onu
şimdi görüyorum konuşuyorum her gece onunla :S

bilinçaltının oyunu bu fazla takılma, takıldıkça devamı gelir..
bir de acaba merak mı ediyorsun ne yapıyor ne ediyor şimdi diye..
ya da ayrılırken içinde ukte mi kalmıştı?

yok merak etmiyorum cidden hic ilgimi cekmiyor ilgilendirmiyor beni
ayrilirken cok üzüldüm unutmam baya sürdü ama aklimda hic acaba falan yok

ay insallah canim ya vallaha aklimda olmadigi halde rüyalarim yüzünden aklima geliyor tamamen ciksin artik rüyalarimdanda

şöyle yapabilirsin bide "ohh bugün yine eski nişanlımı mı görecekmişim ben rüyamda ya da bakalım bugün x ile ne maceralara koşacaz rüyamda" diye mutlu mesut yat görmezsin gibime geliyo murphy kanunu :9:

şöyle yapabilirsin bide "ohh bugün yine eski nişanlımı mı görecekmişim ben rüyamda ya da bakalım bugün x ile ne maceralara koşacaz rüyamda" diye mutlu mesut yat görmezsin gibime geliyo murphy kanunu :9:

öyle demeye dilim bile varmiyorki:9: korkuyorum ya daha fazla görürüm diye ben sevgilimi görim yeter onu da cok nadir görüyorum

:9: Çok güldüm :9: ama evet bencede etkili olabilir bi dene. İnsan bişeyi görmek istediği zaman göremiyor zaten rüyasında. Gece yatarken rüyanda görcekmişsin gibi yat. Yani onla ilgili ne görüceğini falan düşün görmezsin bencede :)

Back
X