rüyalarimdan biktim artik

şöyle yapabilirsin bide "ohh bugün yine eski nişanlımı mı görecekmişim ben rüyamda ya da bakalım bugün x ile ne maceralara koşacaz rüyamda" diye mutlu mesut yat görmezsin gibime geliyo murphy kanunu :9:

F*** you murphy !!

evet evet ben de şimdi şöyle diyip yatayım 'bu gece eski züppeme şunları anlatayım'
kesin görmem ! :)

:9: Çok güldüm :9: ama evet bencede etkili olabilir bi dene. İnsan bişeyi görmek istediği zaman göremiyor zaten rüyasında. Gece yatarken rüyanda görcekmişsin gibi yat. Yani onla ilgili ne görüceğini falan düşün görmezsin bencede :)

şu kader oyunlarından bide biz yararlanalım bakalım ne olucak.. :9:

Ozellikle cok kirilmis haklsizliklara ugramissaniz hazmedemediginizden yillar gecsede beyininiz hala onu dusunuyor olabilir.

Onemsemeyin her sabah umrumda degil deyin zamanla degil ruya yuzunu dahi hatirlamiyacaksiniz

Bende görüyorum ama ben sürekli düşünüyorum sanırım ondan
Düşünmek istemedikçe daha çok düşünüyorum değişik bir durum ya :31:

kizlar neredeyse her gece eski nisanlimi görüyorum rüyamda 4 yil oldu ayrilali ama hala görüyorum cok skldm artik :( normal düsünmüyorumda onu
bilinc altim atamadimi acaba onu hala :/
cidden cok skldm artik
bi ara hipnoz falan mi yaptirsam demistim cünkü ozamanlar aci cekiyordum belki ise yarar diye düsünmüstüm
ama simdi aci degil bunalti aldi yerini vallaha skldmmmmmmmmmmmmmmm bari hic rüya görmesem onu görecegime:50:

Aslında ruh çok fazla düşündüğünüz şeylerden ziyade artık pek düşünmediğiniz önemsemediğiniz şeyleri rüyada görür. Geçmişle alakalı içinde kalan bir şeyler rüyaları da bunu tatmin etmek amacıyla görüyor olabilirsin. Yatmadan önce müzik falan dinle hatta klasik müzik veya meditasyon amaçlı müzikler oluyor onlardan dinle öyle uyu belki bu şekilde zihinsel faaliyetlerini azaltabilir rüya görmeyi engelleyebilirsin. Keşke gördüğümüz rüyaları kontrol edebilseydik ne güzel olurdu :3:

Back
X