Rüyalarımdan bıktım :(

babymia

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2017
16
13
18
Herkese merhaba kızlarr Hemen konuya giriyorum. 6 senelik bir ilişkim var, ve 7-8 aydır mecburen uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Bu zamana kadar aramızda hiçbir şekilde güven problemi olmadı, aldatma olmadı. Fakat ben yaklaşık 1 aydır nerdeyse her gün rüyamda beni aldattığımı görüyorum. Ya kendi gözümle görüp yakalıyorum ya birisi bana onunla konuşmalarını gönderiyor öyle öğreniyorum. Her gece 4-5 gibi ter içinde nefes nefes uyanıyorum korku dolu bir halde. Bıktım bu rüyalarımdan sebebi ne olabilir sizce?

Bilinçaltınızda böyle bir korku var ve sevgilinizle uzak mesafe ilişkisi yaşamaya başlayınca tetiklenmiş. Aldatacağı varsa yakınınızdayken de aldatırdı bunu aklınızdan çıkarmayın.

Bilinçaltınızda böyle bir korku var ve sevgilinizle uzak mesafe ilişkisi yaşamaya başlayınca tetiklenmiş. Aldatacağı varsa yakınınızdayken de aldatırdı bunu aklınızdan çıkarmayın.
Hep güvendiğim için hiç aldatılma korkum olmamıştı veya olmadığını düşünüyordum demek ki

Yakın zamanda bi yakınınızdan aldatılmayla ilgili bişey duydunuz mu? Bu bir film bile olabilir.

Bilinçaltı.
Korkular insandan insana aktarılır. Bir film, dizi, şahit olduğunuz ya da duyduğunuz bir aldatma vs beyninizin bunu yanlış kodlamasına sebep olur. Üzerinde durmayın, söner gider
Ay umarım söner gider beni çok kötü etkilemeye başladı çünkü

Böyle bi durumu baya düşünmüşşünüz ruyanıza girmiş.Uzak mesafe ilişkisi sıkıntılı ya gerçi yapacak olan yaninda da yapar.Rüya bu neler neler göruyoruz.

Hayır duymadım yakın zamanda 1 film izledim sadece onda da aldatılmayla ilgili bir şey yoktu, anlayamadım
burda okuduklarınızdan da etkilenmiş olabilirsiniz.yapacak olan adamı eve kapatsan da yapar böyle telkin et kendini bir de uyumadan tam önce seni eğlendiren şeyler izle öyle uyu bende işe yarıyor.

Bilinç altın rüyalarında ortaya çıkıyor. Rüyayı engellemenin çaresi yok üstünde durma canım ama gündüzleri aklından senaryo kuruyorsan biraz zor söner. Komedi bilim kurgu vb film izle, hoşlandığın tarzda kitap dergiler oku. Aklını bu konudan uzaklaştırmaya çalış ki çabuk kurtulabilesin. Yatarken aklına gelirse de düşünmemeye çalış. ben sevdiğime güveniyorum sevdiğim de bana diye düşün. Gerçekte böyle birşey yok ama sen sürekli düşünürsen ve olmuş gibi etkilenirsen bilinçaltın bunu gerçekmiş gibi algılar. Tez zamanda rahatlarsın inşallah.

ben de hep ruyalarimda araba kullaniyorum frenler tutmuyor :)

Bir kere gördünüz taktınız ya ondan üst üste görürsünüz, takılmayın.

Ruyalarinizin sebebi bdv olabilir. Gun gecmiyor ki bir aldatma konusu acilmasin ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…