Hep güvendiğim için hiç aldatılma korkum olmamıştı veya olmadığını düşünüyordum demek kiBilinçaltınızda böyle bir korku var ve sevgilinizle uzak mesafe ilişkisi yaşamaya başlayınca tetiklenmiş. Aldatacağı varsa yakınınızdayken de aldatırdı bunu aklınızdan çıkarmayın.
Yakın zamanda bi yakınınızdan aldatılmayla ilgili bişey duydunuz mu? Bu bir film bile olabilir.Herkese merhaba kızlarrHemen konuya giriyorum. 6 senelik bir ilişkim var, ve 7-8 aydır mecburen uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Bu zamana kadar aramızda hiçbir şekilde güven problemi olmadı, aldatma olmadı. Fakat ben yaklaşık 1 aydır nerdeyse her gün rüyamda beni aldattığımı görüyorum. Ya kendi gözümle görüp yakalıyorum ya birisi bana onunla konuşmalarını gönderiyor öyle öğreniyorum. Her gece 4-5 gibi ter içinde nefes nefes uyanıyorum korku dolu bir halde. Bıktım bu rüyalarımdan sebebi ne olabilir sizce?
Hayır duymadım yakın zamanda 1 film izledim sadece onda da aldatılmayla ilgili bir şey yoktu, anlayamadımYakın zamanda bi yakınınızdan aldatılmayla ilgili bişey duydunuz mu? Bu bir film bile olabilir.
Ay umarım söner gider beni çok kötü etkilemeye başladı çünküBilinçaltı.
Korkular insandan insana aktarılır. Bir film, dizi, şahit olduğunuz ya da duyduğunuz bir aldatma vs beyninizin bunu yanlış kodlamasına sebep olur. Üzerinde durmayın, söner gider
burda okuduklarınızdan da etkilenmiş olabilirsiniz.yapacak olan adamı eve kapatsan da yapar böyle telkin et kendini bir de uyumadan tam önce seni eğlendiren şeyler izle öyle uyu bende işe yarıyor.Hayır duymadım yakın zamanda 1 film izledim sadece onda da aldatılmayla ilgili bir şey yoktu, anlayamadım
ben de hep ruyalarimda araba kullaniyorum frenler tutmuyor :)Herkese merhaba kızlarrHemen konuya giriyorum. 6 senelik bir ilişkim var, ve 7-8 aydır mecburen uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Bu zamana kadar aramızda hiçbir şekilde güven problemi olmadı, aldatma olmadı. Fakat ben yaklaşık 1 aydır nerdeyse her gün rüyamda beni aldattığımı görüyorum. Ya kendi gözümle görüp yakalıyorum ya birisi bana onunla konuşmalarını gönderiyor öyle öğreniyorum. Her gece 4-5 gibi ter içinde nefes nefes uyanıyorum korku dolu bir halde. Bıktım bu rüyalarımdan sebebi ne olabilir sizce?
Deneyeceğim teşekkür ederim :)burda okuduklarınızdan da etkilenmiş olabilirsiniz.yapacak olan adamı eve kapatsan da yapar böyle telkin et kendini bir de uyumadan tam önce seni eğlendiren şeyler izle öyle uyu bende işe yarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?