Rüyalarımızı anlatalım..

TheTudors

Biraz pamuk biraz un =)
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
4.924
746
363
Garıpsedığımız ya da etkısınde kaldığımız rüyalarımızı anlatalım burada..ben dün gece gördüğüm o çok garıpsediğim ruyamı anlatayım;

Ben AŞKIMıın babası ve amcası ıle tanışmışım..beraber kafe tarzı bır yerde oturmuşuz..amcası iri yarı bıyıklı bırıymış..bıraz huzursuz olmuştum onu görunce..neys eoturduk konuşuyoruz..sıra bızım evliliğe gelince babası memnun oldu.."hanım hanımcık kız,bencede evlenın" dedii..
amcası hemen tepkı gösterdı.."olmaz bu kız etek gıymış çççok bılmış bu "dedi..:)) şaşırdım kaldım masada..babası hemen ıtıraz ettı yumuşak bır sesle.."abı sevmışler bırbırını,kız hanım hanımcık öğretmen " dıyordu kı amca hemen köpürdü olmaz dıye..AŞKIMa bakıyorum alnı ellerınde ıkı buklum..
beklıyorum bırşey desın dıye ama yok söylemıyor..meğer onların orada buyukler ne derse o olurmuş..bende restı çektım çıktım..terk ettım..

sonra uyandım durumu ıdrak ettım:1:

eski sevgilim ölmüş,mezar gibi yerdeydi..torak içindeydi..ama öle bişeyki benle konuşuo mesajlaşıodu..ama dediğim gibi ölmüş yani..annesi özellikle çok ağlıyodu'oğlum oğlum' diye..
gerçek gibi ya şu rüyalar..hergün bişi giriyo rüyama..uyuyorken k..m açık kalıyor çok galiba:1::1:

eski sevgilim ölmüş,mezar gibi yerdeydi..torak içindeydi..ama öle bişeyki benle konuşuo mesajlaşıodu..ama dediğim gibi ölmüş yani..annesi özellikle çok ağlıyodu'oğlum oğlum' diye..
gerçek gibi ya şu rüyalar..hergün bişi giriyo rüyama..uyuyorken k..m açık kalıyor çok galiba:1::1:

:60:ruyalar gerçekten çok kalıteli yapımlar..

hayatımda ruyamda hıç kahkahalar attığımı bılmem..

acayıp kahkahalardı..gerçek gıbı maşallah..

ruyamı hatırlamıyorum ama kahkahalarım kulaklarımda:52:

benım babam şeker hastalığı ılk çıktığında 1 ay hastanede yattı..

ben uzak bır ılde görev yapıyordum ve tek kalıyordum..

gece ruyamda ağzımdaki dişlerden birkaçının döküldüğünu gördum.. ertesı gun 23 nısandı.. kutlamadan sonra eve gıttım..annemlerı aradım ; babamın haberı geldi..

sonra o hafta tesaduf ruyanın anlamına baktım;

ruyada diş dokulmesı grmek amca ya da babanın hastalanması ölumu gıbı anlamdaymış..

bazı ruyalar hakıkaten habercı olabılıyor..

Kızlar bugün rüyamda padişaha gittim..
"Ben hamileyim savaşa, yola gidemem napacağım" dedim..
Sağolsun padişah obada kalmamı salık verdi..Bende rahata bağladım..
Uyandığımda hangi padişahsa ALLAH rahmet etsin diyordum :)

Kızlar bugün rüyamda padişaha gittim..
"Ben hamileyim savaşa, yola gidemem napacağım" dedim..
Sağolsun padişah obada kalmamı salık verdi..Bende rahata bağladım..
Uyandığımda hangi padişahsa ALLAH rahmet etsin diyordum :)
kösem sultanı falan mı izledin anacım o ne güzel rüya hayrolsun :D

hahahah padişahımız çok yaşasın iyi düşünceli padişahmış :D :D

icim acıdı,çok süper ruyalar görüyordum,ama geçti gitti,artık eskısı gıbı değil,çok net çıkardı,çok üzgünüm,

Back
X