Hayır olsun bu sabah 5 te uyandım aniden rüyanın etkisiyle eşim rüyada beni aldattığını bi kızla elele tutuşup gezdiğini ve başka kızların ondan hoslandiğina dair msj attıklarını pişkin pişkin söylüyo ben seni işten eve evden işe gidiyor biliyorum meger kizlarla geziyon sen bunları nasıl yaparsın diyorum ona . Şuan gerçekte ortada öyle bi durumda yok neden böyle bir rüya gördüm anlam veremedim kızlar
Bazen benim de gördüğüm rüyalar çıkar ve genelde kötüye yorulmuş olanlar. Mesela konuşmadıgim bi arkadaşım var ne zaman onu görsem hiç iyi şeyler olmuyo tartışma falan çıkıyo .ama buna bi anlam veremiyorum"Kıçın açıkta kalmış" gibi bööööööööğğğhh dedirten bir klişe geyiğe girmeyeceğim korkma :)
Örnek vermem gerekirse, benim rüyalarımın büyük çoğunluğu aynen gördüğüm şekilde gerçekleşir.
Olmadık bir şey görürsem hep tetikte olurum ve gelir bulur beni.
Senin nasıl rüya ortalaman ?
Hayır olsun bu sabah 5 te uyandım aniden rüyanın etkisiyle eşim rüyada beni aldattığını bi kızla elele tutuşup gezdiğini ve başka kızların ondan hoslandiğina dair msj attıklarını pişkin pişkin söylüyo ben seni işten eve evden işe gidiyor biliyorum meger kizlarla geziyon sen bunları nasıl yaparsın diyorum ona . Şuan gerçekte ortada öyle bi durumda yok neden böyle bir rüya gördüm anlam veremedim kızlar
Bazen benim de gördüğüm rüyalar çıkar ve genelde kötüye yorulmuş olanlar. Mesela konuşmadıgim bi arkadaşım var ne zaman onu görsem hiç iyi şeyler olmuyo tartışma falan çıkıyo .ama buna bi anlam veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?