Rüya Yorumları Rüyaların bir anlamı olmalı...

ervaduru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
71
31
88
İstanbul
Hayır olsun bu sabah 5 te uyandım aniden rüyanın etkisiyle eşim rüyada beni aldattığını bi kızla elele tutuşup gezdiğini ve başka kızların ondan hoslandiğina dair msj attıklarını pişkin pişkin söylüyo ben seni işten eve evden işe gidiyor biliyorum meger kizlarla geziyon sen bunları nasıl yaparsın diyorum ona . Şuan gerçekte ortada öyle bi durumda yok neden böyle bir rüya gördüm anlam veremedim kızlar :(

Olur oyle seyler ben de arkadasimla gormustum bikac kere
Ruyalarimiza dusundugumuz seyler giriyo ben bu kanidayim
Alti ustu bir ruya hayra yorun hayur olsun.

Canım bence bir rüya için kendini üzmen mantıksız hem kocana da haksızlık kötü hissetmen normal tabi rüyada bile tahamul edemez insan öyle bir şey olsa da Allah bir şekilde karşına çıkarır ayrıca hep bir anlamı olması gerekmez rüyaların herkes alakasız anlamsız rüyalar görür belki de farkında olmadan bir şeyin etkisinde kaldın birinin anlattıklarında yada bir diziden falan çok rahatsız olduysanda kocanla konuşabilirsin böyle bir rüya gördüm cok kotu oldum eger oyle bir sey varsa da tepkilerinden anlaşılır ki sanmıyorum olduğunu :KK74:

Alttarafı rüyadır fazla kafanızı yormayın, hayır olsun. Eşinize de bahsetmemenizi öneririm bu durumu, elbet içinizde bi kurt olacaktır ama dediğim gibi rüyadır, bilinçalıtınızda korkularınız olabilir çok da kafaya takmayın.

Fazla anlam yukleme ruyana, olur ara sira her kes qarip ruyalar goruyor.

Hayır olsun bu sabah 5 te uyandım aniden rüyanın etkisiyle eşim rüyada beni aldattığını bi kızla elele tutuşup gezdiğini ve başka kızların ondan hoslandiğina dair msj attıklarını pişkin pişkin söylüyo ben seni işten eve evden işe gidiyor biliyorum meger kizlarla geziyon sen bunları nasıl yaparsın diyorum ona . Şuan gerçekte ortada öyle bi durumda yok neden böyle bir rüya gördüm anlam veremedim kızlar :KK43:

"Kıçın açıkta kalmış" gibi bööööööööğğğhh dedirten bir klişe geyiğe girmeyeceğim korkma :)
Örnek vermem gerekirse, benim rüyalarımın büyük çoğunluğu aynen gördüğüm şekilde gerçekleşir.
Olmadık bir şey görürsem hep tetikte olurum ve gelir bulur beni.
Senin nasıl rüya ortalaman ?

"Kıçın açıkta kalmış" gibi bööööööööğğğhh dedirten bir klişe geyiğe girmeyeceğim korkma :)
Örnek vermem gerekirse, benim rüyalarımın büyük çoğunluğu aynen gördüğüm şekilde gerçekleşir.
Olmadık bir şey görürsem hep tetikte olurum ve gelir bulur beni.
Senin nasıl rüya ortalaman ?
Bazen benim de gördüğüm rüyalar çıkar ve genelde kötüye yorulmuş olanlar. Mesela konuşmadıgim bi arkadaşım var ne zaman onu görsem hiç iyi şeyler olmuyo tartışma falan çıkıyo .ama buna bi anlam veremiyorum

eski kocamdan sürekli şüüpheleniyordum
ama bir türlü ortada bişi yoktu
bende lohusaydım , bir gece rüyamda eşimin yedek hafıza kartını dvd arkasında buldugumu gördüm.
sabah uyanınca hemen doğru dvd gittim arkasında degıl ama altında baska bır hafıza kartı buldum.
sonra yavas yavas hersey ortaya cıktı
korkarım boyle ruyalardan ben

Rüyaya göre amel edilmez. Ortada şüphelenilecek bir şey yoksa kendinizi boşuna huzursuz etmeyin.

Hayır olsun bu sabah 5 te uyandım aniden rüyanın etkisiyle eşim rüyada beni aldattığını bi kızla elele tutuşup gezdiğini ve başka kızların ondan hoslandiğina dair msj attıklarını pişkin pişkin söylüyo ben seni işten eve evden işe gidiyor biliyorum meger kizlarla geziyon sen bunları nasıl yaparsın diyorum ona . Şuan gerçekte ortada öyle bi durumda yok neden böyle bir rüya gördüm anlam veremedim kızlar :KK43:

Oluyor öyle ..
Bende görmüştüm çok etkileniyor insan ama geçiyor ..
Bilinç altındaki düşünceler de etkili belki de .

burda yazılanları çok okuyoruz oyüzden. bendede oluyor o :(

Bende kabus gibi bir ruya gordum..suan cocuk düşünüyoruz olmuyor..
Ruyamdada sizin çocugunuz olmaz gibilerdrn karisik seyler gordum..hayir olsun insallah..
Fazla dusunmekten bilincaltimiz ruyalara vuruyor bence

Şüphelerimiz ve korkularımız bilinçaltımız aracılıyla rüyalarımıza sirayet ediyor.Reel hayata bağlamayın.

Bazen benim de gördüğüm rüyalar çıkar ve genelde kötüye yorulmuş olanlar. Mesela konuşmadıgim bi arkadaşım var ne zaman onu görsem hiç iyi şeyler olmuyo tartışma falan çıkıyo .ama buna bi anlam veremiyorum

Canim yine iyisin. Dayim, kuzenim, anneannemin arkadasi ve mahalleden bir kuzenim. Bu saydigim insanlari ben ruyamsa olduklerini gordum ve ölduler. Kucukkendi dayimi gordugumde anneme anlattim 2 gun sonra arefe gunu dayim oldu. Gecen sene kuzenini gordum 4 gun sonra oldu. Annanemin arkadasini gordugum gun oldu yani beteri var benm psikolojim bozulmustu insanlari ben olduriyorum gibi hissetmistm

Back
X