Rüya Yorumları rüyam çok kötüyüm :(

adigemmm

acıma garibe ....
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
778
135
123
47
kızlar merhaba

rüyamda kızımın şahdamarı kesiliyor. deli gibi kan fışkırıyor boynundan.. yanımda arkadaşım var başörtüsünü istiyorum vermiyor kirlenir diye.. ben üstümden gömleğimi çıkarıp tampon yapıyorum. ama evladım hiç ağlamıyor. kan duruyor sonra...
uyandım ama içim de hala sıkıntı var anlamını bilen varmı kızlar internetten baktım bazısı iyi diyor bazı yerler ecelin yaklaştığına delalettir diyor.
çok korkuyorum
.

kızlar merhaba

rüyamda kızımın şahdamarı kesiliyor. deli gibi kan fışkırıyor boynundan.. yanımda arkadaşım var başörtüsünü istiyorum vermiyor kirlenir diye.. ben üstümden gömleğimi çıkarıp tampon yapıyorum. ama evladım hiç ağlamıyor. kan duruyor sonra...
uyandım ama içim de hala sıkıntı var anlamını bilen varmı kızlar internetten baktım bazısı iyi diyor bazı yerler ecelin yaklaştığına delalettir diyor.
çok korkuyorum
.

Rüyada kna gördüğünde o rüya zaten bozulmuştur. Kan görmek rüyayı bozar.

kızlar merhaba

çok korkuyorum
.

aynı rüyanın benzerini iki gün önce kendimde gördüm boğazım kesilmiş hiç kan kalmamış ölecem annemleri arıyorum bana çok dua edin diye..etkileniyor insan haliyle..kan rüyayı bozar ferahla biraz canım..

aynı rüyanın benzerini iki gün önce kendimde gördüm boğazım kesilmiş hiç kan kalmamış ölecem annemleri arıyorum bana çok dua edin diye..etkileniyor insan haliyle..kan rüyayı bozar ferahla biraz canım..

çok sağol inşallah

Hic ole kotudu dusunmeyinn.ben ne ruyalar gordumm.buna benzer.ama ruya de gec.ruyalara bagli yasamak cok kotu....bazisi der ki disin ciktigini gormek biri olecek demektir.kac kez ruyamda dis cikarken gordum.hicte ole.olmadi....dua edin.allaha.hayir olsun rabbim bu ruyam de....etkilenmemek mumkun muu...

son günlerde bu yönde haber izlemiş, kitap okumuş veya film seyretmiş olabilir misiniz?

hayrolsun ya valla bende gunlerdır saçma sapan rüyalar görüyorum :18:

annem az önce haberlerdekı tavanda bulunan pervaneye başını çarpan bebegı anlattı bana..

senın rüyanı okuyunca o geldı aklıma,acaba o haberı ızledın mı kı? olur ya aklında kalmıştır belkı..

kızlar merhaba

çok korkuyorum
.

Kan görmek rüyayı bozar derler.
Hiç korkmayın.
Benim gördüğüm rüyaların anlamlarına bi görseydiniz etrafımda sağ insan kalmazdı bende dahil valla :1:

kızlar merhaba

çok korkuyorum
.

kan rüyayı bozar derler

kötü bir kabusumu anneme anlattığımda
peki
kanı gördünmü diye sorardı ilk soru olarak

evet dediğim dede
kan görmek rüyayı bozar
derdi
:34::34::34:

Arkadaşlar kötü bir rüya gördüğünüz zaman anlatmayın, içinizde kalsın.
Kötü rüyadan uyanırsanız sol tarafınıza dönüp üç kez tükürün ve Allağa sığının.
Çünkü rüyaların büyük bir kısmı bilinçaltından kaynaklanıyo, bir kısmı da şeytani rüya oluyor.

kızlar merhaba

çok korkuyorum
.

rüyalar nasıl yorulursa öyle çıkıyormuş. kötü rüyaları anlatmayın ve şerlerinden Allah'a sığının.

Ben de bi kere cok kotu ruya gormustum bi dua verdi arkadasim.onu etmistim
siz de netten kotu ruyaya karsi dua filan gibi varsa bulup okuyabilirsiniz hoc olmadi felak nas okuyun rahatlatir merak etmeyin alt taradi ruya her ruya sahih olmaz biliyorsunuz ...hele kan varsa...

Back
X