Geçen yıl çok kötü bir dönemde lucid rüyaya yakın bir rüya gördüm. Bir kadın bana akvaryum almamı ve içine 4 japon balığı koymamı söyledi. Ama mutlaka al dedi rüyamda. Aldım balıkları. Bir ay kadar sonra durumumuz inanılmaz düzeldi. Dün olması için mucize lazım ama deneyelim dediğimiz bir şey oldu. İnanılmaz şaşkın ve mutluyduk. Sabah kalktığımda balıklarımızdan birinin öldüğünü gördüm. Dün akşam gayet normaldi , kalanlarla beraber yüzüyordu yemek yiyordu. Bunun bir anlamı var mı?
Ne anlamı olabilir ki. Yada iyi tarafından bakın 1 dileğiniz oldu 1 balık gitti. Sıra sıra belkide dilekleriniz oldukça balıklarınız gidicektir. Güzel düşünün güzel olsun
Ne anlamı olabilir ki. Yada iyi tarafından bakın 1 dileğiniz oldu 1 balık gitti. Sıra sıra belkide dilekleriniz oldukça balıklarınız gidicektir. Güzel düşünün güzel olsun
İlk defa balığım öldü. Daha önce tavşanım ölmüştü kahrolmuştum ama balık ölünce bilemedim ne yapayım. Öpüp sarılıp gömmek olmaz herhalde. Bir yandan da ulan dileğe kurban mı verdik hayvanı diye düşünüyorum
İlk defa balığım öldü. Daha önce tavşanım ölmüştü kahrolmuştum ama balık ölünce bilemedim ne yapayım. Öpüp sarılıp gömmek olmaz herhalde. Bir yandan da ulan dileğe kurban mı verdik hayvanı diye düşünüyorum
Hayvanla dilek ne alaka canım.. Allah veriyor rızkı Allah alıyor... Allah tan başka ilah yoktur.. Balık ömrünü tamamlamış vakti o kadar mış çok bulandırma kafanı...