- 23 Mayıs 2014
- 658
- 518
- 123
- Konu Sahibi goldstar535
-
Eren cok guzel bir isim.İlerde oglum olur da koyarim insallah.2 isim koyun ama mutlaka koyun bu ismi. manevi yonu yuksek bir ruya.
Rüyada doğmamış çocuğa isim koymak, becerikli bir kimseye, verdiği sözüne sadık duracağına, özlemi duyulan bir mutluluğa, verimli uğraşlar ile meşgul olacağına, karlı atılım gerçekleştireceğine, rahata, yüksek mertebeye ulaşılacağına, taleplerin yerine geleceğine, güvenli hissetmeye, sağlıklı yaşamaya, gönül ilişkisinin yolunda olduğuna delalettir. Başka görüşlere göre de mutsuz edici bir problemle yüzyüze gelineceğine, acımasız bir akrabaya, üzülmeye, fenalığını saklayan yabancıya, korkuya gerçekleşmesine yorulmaktadır. Farklı bir açıdan bakan rüya ilmiyle ilgilenenler şöyle dediler ki: Görülen rüya kaybettikten sonra istediği paraya, zamanla hak edilen daha çok kazanca, zorlanarak kavuştuğu rahata, sıkıntılara göğüs gererek elde ettiği mevkiye işaret eder.
internetten alıntı yaptım bi de bu açıdan bakın olaya isterseniz..
içinize sinen bir isimse "eren" neden olmasın? ama eşinizin de içine sinmesi lazım..
beraber koyulan isim daha hoş oluyor..
ben de hamile iken rüyamda kızımı gördüm.. beyaz tenli ela gözlü kumral lüle lüle saçları vardı.. şimdi kızım aynı bu anlattığım gibi :)
İlk çocuğun erkek olursa koy .
Rüyanda gördüün ismi koyman lazım, bende koymayacaktım 3 gün sonra mevlana hazretlerini rüyamda gördüm ve rüyamda ona rüyamı anlattım ve oda bana koyman lazım dedi bende koydum.
12 yılolmuştur, komşumuz şerban teyze anlatıyor, oda komşusunu görmüş rüyasında biri ona git komşuna söyle doğacak kızlarının ismini elif koysunlar, elif koymazlarsa 7 yaşında çocuk kendilerinden geri alınacak demişler. Şerban teyzede gitmiş anlatmış onlarda elif ismini koymamışlar çocuk okula giderken 7 yaşında trafik kazasından vefat etmiş. Şerban teyze bu olayı ağlayarak anlattı, ben bile etkisinde kaldım.
Canım diret koyacağım ve bu olacak de, ki sen iki isim olsun diye de önermişsin kulağına ezanla eren ismi okunsunizin vermiyo degil ben o da istesin istiyorum ben böle aşık falan degilim isme ama maneviyattından korkuyorum o yüzden danışmak istedim burda canım asıl amaç kendimi netleştırmekti aslında
yaaa bende baktım int öyle ruyada görünce o ismi koyun cocunuza demioyoooobeni anlayan birisin oda sevsin istiyorum bu çok önemli degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?