RÜYAMA EŞİMİ İNANDIRAMIYORUM :(

yaaa bende baktım int öyle ruyada görünce o ismi koyun cocunuza demioyoooo beni anlayan birisin oda sevsin istiyorum bu çok önemli degilmi

benim korkumda ondan işte bizimde başımıza geldi dayımın eşi 2. ci cocuguna hamileyken rüyada isim görmüş komşusu koymadılar o ismi aradan 1 yıl geçmeden 1 . çocukları vefat etti ve yengem rüyasında o cucugun ismi muhamet olmazsa onuda alıcam die ruya gördü falan filan çok yakınım o yüzden belki bu kadar etkilendim

Rüyadaki isim konulur diye biliyorum. Yinede sen bilirsin. Allahtan herzamn hayırlısını iste, Allaha tevekkül et herşey olur.

izin vermiyo degil ben o da istesin istiyorum ben böle aşık falan degilim isme ama maneviyattından korkuyorum o yüzden danışmak istedim burda canım asıl amaç kendimi netleştırmekti aslında
Canım diret koyacağım ve bu olacak de, ki sen iki isim olsun diye de önermişsin kulağına ezanla eren ismi okunsun

yaaa bende baktım int öyle ruyada görünce o ismi koyun cocunuza demioyoooo beni anlayan birisin oda sevsin istiyorum bu çok önemli degilmi

isim koymak ilk adım.. her adımda anne baba ikisi de mutlu olmalı ki bence huzur olsun..
isim çok değerli.. ilk hediyeniz çocuğunuza.. eşinle orta nokta bulmanı dilerim.. sevgiler..

ablamda rüyasında görmüştü eren koydu ismini
rüyada görülen isim konulmalı derler bizim buralarda iyi gelirmiş

iki isim olsun canım ne olacak, biz de isim için çok tartışmıştık hem de nişanlıyken. biraz duygusaldan gir,benimde çocuğum hem senin hem benim istediğim isimler olsun iki isim olsun filan de... hamile kaldığında yap bunun duygusallığını ama şimdiden bastırırsan ters teper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…