Rüyamda gördüm...

Rengarenk kelebekler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
608
283
23
34
Yaklaşık iki sene önce ayrıldığım nişanlımı rüyamda gordum.."E ne var bunda?"dediğinizi duyar gibi oluyorum,fakat onu hiç düşünmüyorum,aklıma bile gelmiyor..
Uyanırken,sersem bir halde "keşke bu rüya gerçek olsaydi"diyorum
.Ruya sırasında uyanmak istemiyorym,rüya bozulmasın diye
.Uyanip kendime gelince de "Aman ne sacmaladin"deyip kendime kiziyorum..Normal hayatıma devam ediyorum..
Yoksa ben hala unutamadım mi...o şu anda nişanlı ,hatta evli..Dugunu olacak..Umrumda değildi ama gördüğüm rüyalar da neyin nesi..

Herhangi bir anlam yüklemenin mantığı yok, rüya işte.

Sonuçta kafanızdan bütün anıları silip atamazsınız.Belki de 80 yaşına gelince bile hala aklınıza gelecek, bilinçaltınızda kalacak, rüyanızda da göreceksiniz. Anlam çıkarmamaya çalışın, acaba unutmadım mı diye düşündükçe muhtemelen onu daha çok görürsünüz rüyalarınızda...
Hayır olsun diye kalkın yüzünüzü yıkayın en iyisi

Öyle yaptım.. Daha önce de görmüştüm benzer sekilde..Anlam vermemeye calisiyorum.Normal zamanda aklıma bile gelmez..Ama bu ruyalar..dediginiz gibi önem vermemek lazim..

Ben rüyamda Tarkan'ı gördüysem beni görmeyen Tarkan beni mi düşünüyordur acaba?

Telepati ...
Rüyanda birini görüyorsan ya da anlamsız alakasız bı yerde aklına geliyorsa o sırada aynı anda oda aynı şeyi yaşıyor demektir

Hani birini düşünürken o anda seni araması gibi ...

Seni ozlediginden düşünüyordur demiyorum belkide iyiki onla değil bunla evleniyorum bile diyordur oyuzden siz hiç düşünmeyin üstünde durmayin

Ben rüyamda Tarkan'ı gördüysem beni görmeyen Tarkan beni mi düşünüyordur acaba?
Tabiki hayır :)
Mevzu öyle değil mevzu çekim yasası enerji yönlendirme mevzusu

Bağ algıları güçlü olan insanların yaşadığı bir şeydir .

Kuantum dolaniklik nedeniyle tüm zihinler daima enerji alışverişi içindedir Yani siz odaklandığınız kişi hakkında düşünürken aslında o kişinin bilinçaltına yayın yaparsınız..Ama bir çok insan bunu bilmediği için rastgele düşünerek ,kendilerini sonrasında içinden çıkamadıkları sorunlar yumağı içinde bulurlar.. Örneğin onu özlediğinizi düşünürsünüz..ve o alana bu duyguyu gönderirsiniz.Bir şeyi düşündüğünüzde de enerji meydana gelir ve istemeseniz de o enerji bir etki oluşturur. Düşüncelerimiz bu yüzden çok önemlidir. Sizin onu düşünmeniz de enerji meydana getiriyor

Çok yasadim bunu..anlamsuz bie şekilde merak ettimm..Aramamamk için direndim.aramadim ama günlerce içim içimi yedi..Oyle böyle bir merak degildi.birdenbure oldu..Meger bu esnada hayatındaki bayanla evlilik kararı almis.. ı şekilde kulağıma geldi..

Bence siz hala onu takip ediyorsunuz ne yapıyor, ne ediyor gibisinden. O yüzden de bilinçaltınızın bir yerinde saklıyorsunuz. Bakmayın, görmeyin o zaman tamamen çıkar rüyalarınızdan. Aşk değil bilinçaltı bence.

Ayrilma nedeniniz neydi? Ozel olmazsa.
Ikimiz de farklı memlekettendik.ben onun memleketinde yaşayacağıma nisandan önce söz vermistim.Sonra ailesinin sorunlu davranışlarını gördum.nisanim sayelerinde burnumdan geldi.Hep maddi konuları açıyorlardi. Bana yapılan ve yapacakları her şeyin hesabını tutuyorlardi.yuzume gülüp arkamdan iş geçiriyorlardı.nisanlimi da dolduruyorlardi.
Nişanlım da bana güven vermedi..Ben de alttan almak istemedim artik..Ve ayrildik...Ailesi gin kesmeye geldi..Yerlesme konusunda nişanlım tolerans gistermedi. VE bitti..
Aslında ona sorduğum soruya ailesinin yanında cevap veremedi..Cok daralırsam, ya da aksi bir durum olursa yanımda olur musun? Demistim..Cevap veremedi..Secim yapmamı istedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…