- 1 Mayıs 2017
- 608
- 283
- 23
- 34
- Konu Sahibi Rengarenk kelebekler
-
Yaklaşık iki sene önce ayrıldığım nişanlımı rüyamda gordum.."E ne var bunda?"dediğinizi duyar gibi oluyorum,fakat onu hiç düşünmüyorum,aklıma bile gelmiyor..
Uyanırken,sersem bir halde "keşke bu rüya gerçek olsaydi"diyorum
.Ruya sırasında uyanmak istemiyorym,rüya bozulmasın diye
.Uyanip kendime gelince de "Aman ne sacmaladin"deyip kendime kiziyorum..Normal hayatıma devam ediyorum..
Yoksa ben hala unutamadım mi...o şu anda nişanlı ,hatta evli..Dugunu olacak..Umrumda değildi ama gördüğüm rüyalar da neyin nesi..
Aynen oyle..Ne kadar kafaya takarsanız o kadar kaptırırsınız kendinizi... en iyisi hiç düşünmemek...
Hiç rüya görmemiş gibi davranmak.
Öyle yaptım.. Daha önce de görmüştüm benzer sekilde..Anlam vermemeye calisiyorum.Normal zamanda aklıma bile gelmez..Ama bu ruyalar..dediginiz gibi önem vermemek lazim..Sonuçta kafanızdan bütün anıları silip atamazsınız.Belki de 80 yaşına gelince bile hala aklınıza gelecek, bilinçaltınızda kalacak, rüyanızda da göreceksiniz. Anlam çıkarmamaya çalışın, acaba unutmadım mı diye düşündükçe muhtemelen onu daha çok görürsünüz rüyalarınızda...
Hayır olsun diye kalkın yüzünüzü yıkayın en iyisi
bir ülkenin (hatırlamıyorum) ataları rüyanızda gördüğünüz kişi gerçekte sizi düşünüyor bu aralar kafası sizinle meşgul ki size yansıyor ve rüyalarınıza giriyor tarzında bir söz söylemiş zamanında.
Onu benim babaannemde söylerdibir ülkenin (hatırlamıyorum) ataları rüyanızda gördüğünüz kişi gerçekte sizi düşünüyor bu aralar kafası sizinle meşgul ki size yansıyor ve rüyalarınıza giriyor tarzında bir söz söylemiş zamanında.
Tabiki hayır :)Ben rüyamda Tarkan'ı gördüysem beni görmeyen Tarkan beni mi düşünüyordur acaba?
Telepati ...
Rüyanda birini görüyorsan ya da anlamsız alakasız bı yerde aklına geliyorsa o sırada aynı anda oda aynı şeyi yaşıyor demektir
Hani birini düşünürken o anda seni araması gibi ...
Seni ozlediginden düşünüyordur demiyorum belkide iyiki onla değil bunla evleniyorum bile diyordur oyuzden siz hiç düşünmeyin üstünde durmayin
Çok yasadim bunu..anlamsuz bie şekilde merak ettimm..Aramamamk için direndim.aramadim ama günlerce içim içimi yedi..Oyle böyle bir merak degildi.birdenbure oldu..Meger bu esnada hayatındaki bayanla evlilik kararı almis.. ı şekilde kulağıma geldi..Telepati ...
Rüyanda birini görüyorsan ya da anlamsız alakasız bı yerde aklına geliyorsa o sırada aynı anda oda aynı şeyi yaşıyor demektir
Hani birini düşünürken o anda seni araması gibi ...
Seni ozlediginden düşünüyordur demiyorum belkide iyiki onla değil bunla evleniyorum bile diyordur oyuzden siz hiç düşünmeyin üstünde durmayin
konu sahibi hiç aklıma gelmiyrdu düşünmüyordum demiş yaa ee bilinçaltı meşgul değil o zaman başka seçenek kalmıyor duBen rüyamda Tarkan'ı gördüysem beni görmeyen Tarkan beni mi düşünüyordur acaba?
+1Ne kadar kafaya takarsanız o kadar kaptırırsınız kendinizi... en iyisi hiç düşünmemek...
Hiç rüya görmemiş gibi davranmak.
Belki de..Bence siz hala onu takip ediyorsunuz ne yapıyor, ne ediyor gibisinden. O yüzden de bilinçaltınızın bir yerinde saklıyorsunuz. Bakmayın, görmeyin o zaman tamamen çıkar rüyalarınızdan. Aşk değil bilinçaltı bence.
Ikimiz de farklı memlekettendik.ben onun memleketinde yaşayacağıma nisandan önce söz vermistim.Sonra ailesinin sorunlu davranışlarını gördum.nisanim sayelerinde burnumdan geldi.Hep maddi konuları açıyorlardi. Bana yapılan ve yapacakları her şeyin hesabını tutuyorlardi.yuzume gülüp arkamdan iş geçiriyorlardı.nisanlimi da dolduruyorlardi.Ayrilma nedeniniz neydi? Ozel olmazsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?