rüyamda hamileydim

Herkese merhaba. Bu sabah namazdan sonra iki tane ruya gorddum. Ilkinde erkek esmer ikizlerim olmustu. İkincisinde 5 cocugum olmustu. Ikisi yine erkek ikiz. Ikisi kiz bi tanede tek.
Hayır olsun cnm bebiş istiyorsan inşallah Rabbim nasip eder tüm isteyenlere hepimize ;)

Herkese merhaba. Bu sabah namazdan sonra iki tane ruya gorddum. Ilkinde erkek esmer ikizlerim olmustu. İkincisinde 5 cocugum olmustu. Ikisi yine erkek ikiz. Ikisi kiz bi tanede tek.
hayirlara ciksin ruyalara inanirim bende oyle hep erkek bebek gordum hamileydim ama bugun kimyasal oldgnu ogrnedim isin ilginci 1 hafta oncede arkadasimi hamile goruyodum ama karni yamuktu buna mi isaretti bilmiyrm artik rabbim saglikli evlatlar nasip etsin hepimize

Hayırlara çıksın bnde rüya gördüm bugün gebelik testi yapıyordum kopkuyu iki kırmızıyı gördüm bugün test yaptim negatf cikti

hayirlara ciksin ruyalara inanirim bende oyle hep erkek bebek gordum hamileydim ama bugun kimyasal oldgnu ogrnedim isin ilginci 1 hafta oncede arkadasimi hamile goruyodum ama karni yamuktu buna mi isaretti bilmiyrm artik rabbim saglikli evlatlar nasip etsin hepimize
Rabbim hepimize nasip etsin insaallah hayirlisiyla

Hayırlara çıksın inşallah canım. Rabbim gönlündeki muradini versin inşallah. Bende rüyamda bebek emziriyordum rüya bile olsa çok güzel bi duyguydu. Rabbim inşallah gerçeğini yasamayida nasip etsin :anneadayı::KK36:

Back
X