Rüya Yorumları Rüyamda kuzenimi gördüm ama nasıl! Lütfen yorumlayın :(

moonlight_mj4ewr

Evlâd-ı Osmanlı
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
849
14
46
Diğer
Merhabalar bu rüyam biraz karışık olduğu için tam tabir bulamadım en azından bilen birisinde bağlantılı olan yorumunu duymak istedim belki bilen çıkar diye buraya yazmak istedim
Kuzenim 14 yaşında biraz uçarı bi kız ama halamın payı var belki de bunda. Küçücük çocukken daha düğünlerde ona makyaj falan yaptırırdı hatta babaannem neden boyadın ufacık çocuğu diye kızmıştı ona, o da şimdi herkes yapıyor falan dedi.

Kuzenim biraz yalanlarla büyüdü, bir iş yapacağı zaman annesi bunu yap sana şunu alacağım derdi, ama almazdı pek. Ve onu döverdi ama o daha da inatlaşırdı. Sonuç olarak şimdi o hep annesinden gizli geziyor, açık saçık giyiniyor annesi izin vermese bile. Dersleri çok kötü iki yıldır sınıfta kaldı zaten orta birde. Bunları biraz onu anlamanız için söylüyorum gerçi gerek yok aslında ama yine de yazmak istedim..

Geçen cumartesi gecesi düğün vardı ve kuzenim de yine böyle minileri falan giymiş. (Herkesin düşüncesine saygım var tabi ama bizde normal karşılanmaz bu, sizlerin deyimiyle muhafazakar bi aileyiz.)

Onu babamlar falan gördü şok oldular bu nasıl böyle giyiniyor falan dediler. Ben de şaşırmadım çünkü o hallerine alışmıştım. O gece saat 5.30da bir rüya gördüm belki de etkilendim babamlardan bilmiyorum.

RÜYAM ŞU ŞEKİLDEYDİ:

Kuzenim güya hastaymış ve tabutun içindeymiş, ama canlı halde. Ölümcül hastaymış :18: ve işin garip yönü ona ölmesi için ilaç veriyormuş halamlar.

Ben de kendi kendime diyorum "Allah Allah halam niçin ölene kadar bakmıyor da öldürmeye çalışıyor" ama o da mecburmuş gibi bir hali vardı. Kuzenim bizle konuşuyordu sonra bi baktım bizim kapının önünde (arabamız için ufak bi yerimiz var) mezarını açmışlar yani oraya gömülecekmiş.

Sonra da mezarı bitmiş şekilde gördüm mezartaşı da vardı, ama ne yazdığını görmedim.

Yeter artık dedim uyandım çok kötü olmuştum ya Kuzenimi gördükçe aklıma geliyor kötü oluyorum sizce bu rüya önemsiz mi yoksa haberci midir? Lütfen yorumlar mısınız? En azından bir kısmını da yorumlasanız yeter.. Okuduysanız çok teşekkür ederim.

canım bıraz yasadıklarından etkılenmıssın ..ama hayatında dıkkat etmen gerekn bır konu da var onu sen benden daha ıyı bılırsın...bu borc olabılır...ya da baska bısı ders falan..yapman gereken yanı yerınegetırmen gerekn bır sorumlulugu hatırlatıo sana..ama ılk basta dedıgım gıbı kuzenının davraıslardan etkılenmıssın cok cıddıye alma yıne de dedıklerıme dıkkat et..

Çok teşekkürler canım bu aralar dershaneye kaydolmam gerek o olabilir mi acaba? Öğretmenim mesaj attı haftaya dersler başlıyor dedi de..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…