Rüya Yorumları Rüyamda saçlarımın dökülmesi

T trnkzbr Takip ettim seni.
Rüyamın yorumunu burda yapar mısın.
Kuzenimin yakında 1 yaşına girecek bebeği var. Rüyamda beze sarılmış vaziyette bir kolumda bu bebek diğer elimle evi süpürüyorum. Süpürme işlemi bitince kuzenim beliriyor. Bebeğin sesi çıkmıyor diyorum. Bir bakıyoruz bez yüzünü kapatmış nefessiz kalmış. Kuzenim biraz uzaklaşıp yere oturuyor bebeğe bir şey oldu diye kötü oluyor. Ben, bebeği nasıl yaptım bilmiyorum, hayata döndürüyorum. Bak yaşıyor diyorum.
Bebek erkek mi kız mı canım

Rüyayı ne zaman gördün
O zaman sana müjdeler olsun Allahın izniyle ve yardımıyla maddi sıkıntından yakın zamanda kurtulacaksın erkek bebek maddiyat demek bebeğin nefessiz kalması sizin korkmanız maddi sıkıntı demek daha sonra bi şekilde bebeğin dirilmesi Allahın izniyle sizin rızgınızın açılması demek örtünün beyaz olması isyan etmeyin bol bol dua etmeye devam edin demek. Verebiliyorsanız rüyanızın erken zamanda çıkması için cuzi bi miktarda olsa sadaka verin. Ayrıca burda ilk kez birinin rüyasını bu kadar ayrıntılınyorumladım instagramdan destek verirseniz sevinirim :)

O zaman sana müjdeler olsun Allahın izniyle ve yardımıyla maddi sıkıntından yakın zamanda kurtulacaksın erkek bebek maddiyat demek bebeğin nefessiz kalması sizin korkmanız maddi sıkıntı demek daha sonra bi şekilde bebeğin dirilmesi Allahın izniyle sizin rızgınızın açılması demek örtünün beyaz olması isyan etmeyin bol bol dua etmeye devam edin demek. Verebiliyorsanız rüyanızın erken zamanda çıkması için cuzi bi miktarda olsa sadaka verin. Ayrıca burda ilk kez birinin rüyasını bu kadar ayrıntılınyorumladım instagramdan destek verirseniz sevinirim :)

Teşekkür ederim. Bazen canım çok sıkılsa da asla isyan etmiyorum.
Etiket bile yaptım. Yolunuz açık olsun.😊

Back
X