Rüyamdaki gebelik testi hk.

eliz117

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
204
3
116
Antalya
Kızlar bu gece rüyamda eczacı bir arkadaşımın bana test verdiğini gördüm. Yaptığımda pozitif çıktı. Çizgileri gördüm. Çok garip bir histi Bu ne demek şimdi? Eşimle bir kaç aydır bebek düşünüyoruz ama daha herhangi bir gelişme yok. Bu ay 4 gün gecikti. Ümitlenmiştim ama nafile. Hastalandım. Hayırlısı Rabbimizden inşallah. Görümcemde hamile görmüş beni. Lütfen yardım edin kızlar. Rabbimiz dileyen, isteyen herkese yavrularına kavuşmayı nasip etsin inşallah. Dediğim gibi hayırlısıyla, hayırlı bir zamanda inşallah. Sevgiyle kalın. Hoşça kalın arkadaşlar:80:

Yorumlarınızı bekliyorum kızlar lütfen:96: Annem de bir kaç gün önce hamile olduğumu görmüş ve arka arkaya üç rüya, üçünde de erkek çocuğum olmuş.

Yorumlarınızı bekliyorum kızlar lütfen:96: Annem de bir kaç gün önce hamile olduğumu görmüş ve arka arkaya üç rüya, üçünde de erkek çocuğum olmuş.

sanki beni yazdın ya:) beni de ablam 7 aylık hamile görmüş, göürmcem gelinliklerle iki kere görmüş hatta bana bebiş yolda mı yoksa demişti.Annem silah at falan görmüş bunlar yakın zamanlarda yani.Ablam beni 7 aylıkken gördü ya rüyasında bende tesadüfen 7 haftalıkken aradım söyledim:)7 haftalık hamişim yani.Allah sanada nasip etsin inş. canım.Rüyaları her zaman olumluya yorucakmışız asla kötü düşünme.Umarım herşey gönlünce olur:)

İnşallah ezmoce. Çok ama çok teşekkür ederim... Beni çok mutlu ettin
Bu duruma benzer durum yaşayan arkadaşlar lütfen yazın...Lütfen

gece ruyada kendımı sezeryanla dogum yapmıs gördüm ve bebek cok guzeldı kızım olmustu ama hamıle değilim önumuzdekı ay nasip olursa düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…