Merhaba uzun zamandır rüya göremiyordum ta ki geçen haftaya kadar normalde rüyalarımı unuturum ama bu rüya aklıma kazındı rüyam da sevdiğim adam vardı yakın arkadaşım da vardı arkadaşımın sırtında çanta vardı çantanın gözünde de bi kedi ama benim çalınan kedime çok benziyordu arkadaşıma sordum kimin diye sevdiğin çocuğun dedi şaşırdım çünkü kedisi yoktu sonra emekliyen bir bebek gördüm ama down sendromlu gibi değil gibide arkadaşım saldırıyo dedi kucağıma almak istedim vurdu ve acıdı ama bi bebeğin vurması acıtmazdı bebek kimin diye sordum onun bebeği olduğunu söyledi şaşırdım sonra bebeği kucağıma aldım gezdirdim karnını doyurdum onu gördüm sıkıntısı var gibiydi arkadaşları etrafında toplanmış bişi konuşuyordu sonra onunla konuştum bu bebek o kızla seninmi diye sordum hayır dedi kimin ozaman dedim benim değil dedi sadece bi derdi vardı sonra niye barışamıyoruz diye sordum arkadaşlarım ne der dedi ne alaka arkadaşların ne diyebilirler dedim ve uyandım sizce ne demek istiyor rüyam bana ben çözemedim lütfen yardımcı olun